View Full Version : Най-интересното ви запознанство
StolenBliss
04-17-2011, 14:34
Намерих една такава тема, но сякаш малко хора са и обърнали внимание. Ако все пак не се хареса, модераторите да я ключнат.
Та кой е най-интересния начин по който сте се запознавали с някой ?
Аз нямам кой знае какви интересни запознанства, но се замислих и ще разкажа как се запознах с първото си гадже хах. Отдавна се гледахме и ала бала. Имаше една случка, аз бях с една приятелка горе в спортния салон на даскало и тамън изритах една топка супер силно и той в същия момент се появява на вратата, топката за малко да го удари и той напрао подскочи. Аз само се ухилих извинително и слязох долу. След това с една друга приятелка бяхме в една детска градинка до даскало, той живееше наблизо. Вървим си с нея и се каним да седнем някъде когато забелязахме, че на няколко люлки и такива беше написано името ми и оградено в сърце :-o На мен ми стана ясно, че той го е направил, щото знае, че ходим там. После той се появи с няколко приятела и сам се запъти към нас. Дойде и каза 'Може ли да се запознаем', като напълно игнорираше приятелката ми :-o Мен ми стана смешно, щот той вече ми знаеше името, но си го казах и той каза неговото и така :D
Пфу кво дълго стана 8-)
VaMpiRKaTaaa
04-17-2011, 14:38
3апознах се с едно старо гадже във vbox7.com :D
3апознах се с едно старо гадже във vbox7.com :D
ЛОЛОЛОЛОЛОЛОЛОЛО
Запознавам се с много хора, постоянно.
Последно с някакви хора на концерт, защото се притесниха,че изглеждаме странни.
GregoryHouse
04-17-2011, 14:59
Гледам аз една мацка в кафето до унито... абе много ми е позната. Дразнещо чак откъде я познавам. Чудя се, питам колеги - нет.
Отивам до тяхната маса да питам откъде я познавам. И ми отговаря "Оная вечер в диското аз ти набих оня шамар, когато те помислих за приятеля ми" (щото бях хванал една колежка и си денсим некфо такова) :lol: Ама ми беше трудно да стигна до спомена след толкова малко кръв в алкохола ми :lol:
elizabethg
04-17-2011, 15:04
Запознах се с едно момче...Много забавно и постоянно хвърляше масалчета,но на мен ми се струваше,че е много самонадеян :D Еее той си беше такъв...И веднъж му казах нещо с което го засрамих пред приятелите му.Той се почувства много гадно,но какво да се прави...Бяхме се виждали 1-2 пъти,дори имената не си знаехме.Еее та той беше първият ми приятел:D:D:D Вече не сме заедно,но гледайте какъв е живота:D
ами с едно от бившите ми гаджета се запознахме в даскало... имах физическо , а нямах игрално облекло и го спрях и му казах да си даде анцунга и той ми го дади след 2 дена търсене кое е това момче (защото не го познавах) ме намери във фейс бук . . . и излязахме ии т.н. :-D :-D :-D
StolenBliss
04-17-2011, 15:46
Гледам аз една мацка в кафето до унито... абе много ми е позната. Дразнещо чак откъде я познавам. Чудя се, питам колеги - нет.
Отивам до тяхната маса да питам откъде я познавам. И ми отговаря "Оная вечер в диското аз ти набих оня шамар, когато те помислих за приятеля ми" (щото бях хванал една колежка и си денсим некфо такова) :lol: Ама ми беше трудно да стигна до спомена след толкова малко кръв в алкохола ми :lol:
Уоууз, тва ме изкефи 8-)
преди две години, седя и чакам аз нещо и едно момче дойде да ме пита познаваме ли се, поиска ми номера и така .... не е нещо особено, но с това разполагам 8-)
Josefinne
04-17-2011, 17:10
Ами, тъкмо бях влезнала да следвам и на една от лекциите, преподавателят ни препоръча един сайт, в който можело да намерим полезна информация по предмета. Влезнах и от там се впрехвърлих във форума, зачетох се в една от разработките, но открих неточност и се регнах, за да я коригирам. По-късно админа ми писа в скайп, че е впечатлен, заговорихме се и на по-следващия ден, той ми предложи да се видим, защото се оказа, че живеем наблизо.
По-интересното от срещата е, че 1) навън беше кучи студ, но той дойде по някаква хавайска риза, за да го позная от снимката и 2) беше пиян, но беше доста забавно :D
Най-нестандартното или по скоро необичайно за мен беше с едно момиче от този форум 8-)
Беше преди година и половина някъде,бяхме си писали един месец някъде и накрая и предложих да се видим ей така.Беше ми направила голямо впечатление,че даже и бях занесал цветя,което доста я изненада,защото каза,че досега никога не са и подарявали.
Излязахме на НДК,поговорихме си...имаше доста интересни ситуации от срещата,които не бих споделил в момента :D
За друго не се сещам.
reoffender
04-17-2011, 17:28
Излизам до магазина лятото, беше надвечер,някакво момче ми подсвирква. Аз му теглих една майна и тръгнах да се прибирам. В следващия момент, пича ме догони да ми се извини, запознахме се и ми даде номера си :lol:
Друго-на джулая се запознах със страхотни образи от ЯМБОЛ, :lol: и това лято пак се засякох с единия, при което ПАК тръгна да ми се представя, и като му казах името ме изгледа доста странно, но все пак се сети. 8-)
onesteptohell
04-17-2011, 17:53
Aми то има доста случаи. ;д Постоянно се запознавам с разни хора.
Например беше лятото и заваля някакъв супер силен дъжд . С една приятелка хванахме някакъв автобус и отидохме в The mall .. и двете бяхме супер мокри..за тва решихме първо да отидем в тоалетните където да се подсушим малко и после да си вземем нещо да се преоблечем .. То принципно си беше хубава идея,ако имахме достатъчно пари .. Да,ама не.. И отидохме в Ню Йоркър и в бяхме в съблекалните и пробвахме някви неща ..Когато някакво излязох от пробната видях един приятел заедно с негов познат. Непознатото момче нещо ми се ухили. Така се запознахме,разказах му кво ни се беше случило и що сме толкова мокри ..а той ми купи панталонки,с които да се прибера .. и такам :D (нещо стана малко дълго хд )
като бяхме на море, една приятелка спечели награда за най-мръсен танц. И се бяхме почерпили по случай това и ходим по улиците и аз обяснявам на всеки как тя е спечелила и е най-яката и се запознахме с едни пичове. Ама и до днес си се хилим като се сетим как на едни хора на 60+ и на тях им споделих случката. 8-)
аз се сещам, за човек, с който съм се запознала и ми е направил впечатление, макар че начина не е нищо особено. лятото като работих в слънчев бряг един мароканец на около 25 дойде при мен да ме пита на къде се намира пощата. в ръцете си държеше към 40 картички надписани. после всеки ден като минаваше и си приказвахме. пращаше постоянно картички, не искал да ощети никого. беше много красив и което ме очуди като се има в предвид от къде е имаше обеца на езика. всеки път като се ръкувахме после си слагаше ръката на сърцето, значело, че ще ме спомене в молитвте си. много лъчезарен и докато приятелите му обикаляха стриптийз баровете и проспиваха деня, той ходеше сам на плажа, обиколи несебър и си купи към 10 книги за България. искаше да знае всичко за страната ни, което не е характерно за чужденците.
StolenBliss
04-17-2011, 21:41
^Евалата тогава на тоя мароканец. По принцип мароканците са гадно племе, но аз самата познавам една печена мароканка 8-)
Друга случка. Още преди години в mIrc :D един ми се включи да ме разпитва, за едно момиче, което посещаваше канала ми (zOmbIe :lol: ) ала бала, че я беше харесал. Не знам как се завъртяха работите, после се оказа, че познава бившето ми гадже, за което разказах в началото на тема, и с този 'един' до ден днешен сме много близки приятели 8 )
Преди няколко години си чакаме с едни съученички рейса, за да се приберем и дойде некъв мъж и дрънкаше нещо на японски :shock: :shock: и се запознахме после.. излязохме няколко пъти.. не беше лош човека :lol:
Друг път пък си седим с една приятелка и си ядем бисквити и дойдоха 2 момчета и се запознахме и си ядяхме бисквити заедно и такам... :lol:
Може да има и още подобни случки, но не се сещам... почти всеки ден се запознавам с нови хора.. :D
xBadxApple
04-20-2011, 18:39
аз се сещам, за човек, с който съм се запознала и ми е направил впечатление, макар че начина не е нищо особено. лятото като работих в слънчев бряг един мароканец на около 25 дойде при мен да ме пита на къде се намира пощата. в ръцете си държеше към 40 картички надписани. после всеки ден като минаваше и си приказвахме. пращаше постоянно картички, не искал да ощети никого. беше много красив и което ме очуди като се има в предвид от къде е имаше обеца на езика. всеки път като се ръкувахме после си слагаше ръката на сърцето, значело, че ще ме спомене в молитвте си. много лъчезарен и докато приятелите му обикаляха стриптийз баровете и проспиваха деня, той ходеше сам на плажа, обиколи несебър и си купи към 10 книги за България. искаше да знае всичко за страната ни, което не е характерно за чужденците.
Уау, завиждам ти за запознанството! О.о
аз съм имал доста, най-вече покрай концерти и случайни събирания в градинки + градския транспорт :)
Бях на едно село с най-добрата ми приятелка . Седяхме на едни пейки и при нас дойдоха няколко момчета . Едно от тях беше изключително самоуверено - веднага го харесах , но не исках да му го показвам . Прекаленото му самочувтвие хем ме привличаше , но също така ме дразнеше. Затова , когато ми поиска номера Аз му казах , че няма да му го дам , станах от пейката и реших да си ходя . Тогава въпросното момче хвана няй-добрата ми приятелка и не искаше да я пусне , докато не ми получи номера . Половин час се обяснявахме с него , но накрая му го дадох .
Вечерта пак го срещнах и той започна да ми говори - колко иска да излезем двамата и т.н. Казах му , че НИКОГА няма да изляза с него !!! Цяла вечер му виках , че е идиот :D ... но след 2 седмици той ми се обади , излязохме и тръгнахме :)
Тази случка беше преди няколко години - тогава имах детски акъл и затова се държах по такъв дебилен начин .
antifashionshit
04-20-2011, 19:29
запознах с една италианка на бухмесето на НДК преди година докато обяснявах некви уродщини на немски 8-) .. едната ни учителка по немски ни беше организирала работилница преди няколко седмици и аз доста се изненадах, като видях мойта стара познайница там ^^
Амии .. беше лятоо и си седях на пейката с един мой приятел по едно време дойдоха някакви момичета поогледаха се видяха че има пейка доидоха при нас и така се запознах с 3 момичета и си споделяхме разни работи и така на следващия ден пак сащото :D 8-)