View Full Version : Как да я забравя ?
BladeDancer
04-17-2011, 18:15
Яж дюнери, излизай и се забавлявай.
Защо се отказваш толкова лесно,щом я харесваш толкова,че чак не можеш да си я избиеш от главата?Бори се за нея,покажи и че я заслужаваш и че ти си правилния избор.Да се откажеш винаги е най-лесното.
gabri3lla
04-17-2011, 18:19
Ако си я обичал много тя няма как да спре да ти липсва, а просто ти трябва да се научиш да живееш без нея.
Абе това че ти е казала че те обича, може и да не е истина. Всеки може да ти каже че те обича, ама до колко е истинско... това вече е друг вапрос. Щом на теб ти харесва, това че е по- голяма не е проблем. Опитай се да я спечелиш. ЩОм не е избрала никой, значи има колебания и не може... ти от своя страна имай търпения и и помогни в избора. Щом не ти е казала за бившия , значи е искала да се раздели с него, ама не може да земе решението и се притеснява. Бъди по-настоятелен ! Успех 8)
Josefinne
04-18-2011, 11:57
Ами, батка, продължавай да спамиш по форумите и ще ти мине по-бързо!
K_O_L_E_V
04-18-2011, 12:58
Начи в общи линии тя е почти 3 години по голяма от мен и излизахме 2 седмици , всичко беше страхотно . Да но се появи бившото и гадже дет се оказа че не и е баш бившо и тя се оказа по средата . Казах и че трябва да реши с кой да бъде - с мен или с него , но тя се реши да не е с никой , защото не може да го причини на другия . Са приключихме но не моа да спра да мисля за нея , просто не мога да възприема че нещата се развиха по този начин . Преди време ми каза че ме обича , аз нея също и то много , но някак трябва да продължа напред , а просто не мога .
Щом тя е 3 години по-голяма и не знае какво иска и е излизала с теб докато е ходела с друг, ти ли да знаеш ?
VaMpiRKaTaaa
04-18-2011, 17:21
Надали я обичаш...
Все пак сте ''ходили'' само 2седмици..