Влез

View Full Version : Тя е толкова прекрасна !

JustBelieve
04-18-2011, 21:13
Здравейте :) Нов съм в този сайт , но забелязах , че помагате доста и реших да се регистрирам.Освен това тук мога да упражнявам своят правопис.Ето я и моята история.
Аз съм момче от София на 15 години.Все още не съм се обвързвал сериозно (до колкото може да се каже ''сериозно'' на 15 ).От доста време си ''падам'' по едно момиче на моята възраст , но тя не е от моят квартал.
Не отдавна си пишехме , но незнайно защо спряхме ?!Ежедневно си мисля за нея , но тя е толкова зъвършенна , че просто . . . пфф незнам хора , просто знам че никога няма да я имам .
:shock: От една страна е хубаво , че неможем да се срещнем сега , защото съм в пубертета и . . . знаете как е пъпки , несъвършенства :(
Това Лято много ми се иска да я поканя на басейн или нещо подобно , но това по-натам.Пишем си за хобита , интереси , приятели и такива приятелски неща.
Доста съм срамежлив , затова не ми върви много в любовта , но все пак в skype си позволявам да и кажа , че е сладка или красива .
Тя не ме е виждала , незнам дали има приятел , но предполагам ''критериите'' и за момче са като на всички днешни момичета : ганстер , побойник и т.н. ) Но незнам . . . тя е различна , красива е (и то истински) мила е , умна е .Надявам се скоро да излезна от пубертета и да ми дойде малко самочувствието за да я поканя да се видим в парка (просто като приятели).Дайте някое съветче :) За какво да пишем и такива неща :) ehhh... ТЯ Е ТОЛКОВА ПРЕКРАСНА
:oops: .

peace94
04-18-2011, 21:27
ей влюбен си, пич :D няма лошо
1. Защо реши, че всички момичета искат гангстери и побойници :D НЕ е вярно!
2. Не се притеснявай за това с пубертета, нали и тя е там. Недей да чакаш да ти мине, щото не се знае дали няма да стане 4-5 години и да си изтървеш шанса.
3. Защо ще чакаш до лятото, за да я поканиш? Давай сега, от София сте-има къде да отидете. Най-тривиалното кино, боулинг и т.н ще свършат работа
4. За темите мисля, че добре се ориентираш и сам
5. Относно правописа-стига си го врял тоя пълен член навсякъде :D и тя е съвършеНа

Успех! :)

catyyyy
04-18-2011, 21:45
По отношение на правописа имаш право,ще го подобриш.
По отношение на момичето.Без да се притесняваш от това как изглеждаш и какъв тип момчета харесва тя, ти трябва да я поканиш!

TheNewReligion
04-18-2011, 21:48
За твое успокоение...няма да излезеш от пубертета в следващите 3 години поне, така че...не си губи времето. А щом не те е виждала как изглеждаш, ще бъда честна, едва ли пада толкова по теб. Но няма как да разбереш, ако не я поканиш.

Sirius
04-18-2011, 21:52
Баси кви странни младежи има напоследък. Нешо съвършенството ти е фикс идея. НИКОЙ не е съвършен! И тя сере, повярвай ми. :razz: :razz: :razz:

TheNewReligion
04-18-2011, 22:07
^ Много правилно. Ако тръгнете, ще се разочароваш. Не защото има някакъв толкова огромен недостатък, а защото си въобразяваш...

JustBelieve
04-19-2011, 15:58
Проблемът ми е , че съм много срамежлив . До сега не съм имал приятелка и самочувствието ми е страшно ниско :( въпреки , че не се имам за грозно момче - напротив доста сам си готин ;д :lol:

abvd
04-19-2011, 16:02
Според мен трябва да се промениш от кам "срамежливоста" и да я поканиш независимо кога ще е но гледай да е най-скоро :)

AniBG
04-19-2011, 16:34
Относно това да си "упражняваш правописа" според мен е по-добре първо да си видиш граматиката и научиш разликата между пълен и кратък член.. :?

По темата: Както и преди мен казаха - влюбен си и в това няма нищо лошо :D Най-добре я покани веднага - тук вече има достатъчно молове и местенца където можеш да я заведеш. Относно пубертета - недей да чакаш "да ти омине". Ползвай продукти за изчистване на пъпки и несъвършенства. :wink:

Beddah
04-19-2011, 18:19
Земи стани " ганстер , побойник и т.н.". Може пък да ти пусне. :D
Успех

SuperBadSuperFresh
04-19-2011, 18:26
Ако мислиш,че ще можеш да чакаш до края на пубертета...И от къде си си втълпил,че момичтата харесват побойници :D.Всеки човек е различен,някои си падат по "лоши момчета",други по съвсем обикновени.Аз обичам кротките.Няма като ми иде на дискотека,да го мисля дали няма да му счупят носа,айде не мерси.

elizabethg
04-19-2011, 19:22
Един съвет ще ти дам:Бъди себе си!Не се прави на такъв,какъвто не си:)

xinfamous
04-19-2011, 22:56
но предполагам ''критериите'' и за момче са като на всички днешни момичета : ганстер , побойник и т.н.)

wat.

Walle
04-20-2011, 02:45
Не те е виждала? А ти виждал ли си я на живо някога фейс ту фейс?
Не можеш да се влюбиш в някой по Интернет, не е истинско. Веднъж и аз си бях харесал едно гадже на снимки в импулса, но след като се видяхме за първи път на живо изобщо не оправда очакванията ми... нито външно нито вътрешно беше такава, каквато в Интернеит. Така, че във Нета всеки се прави на такъв и онакъв, но и Луната си има неосветена страна :))

w0sh
04-20-2011, 04:18
Надявам се скоро да излезна от пубертета

Скоро няма да стане това 8)

И освен това. Сам се набутваш да си и приятел, никога няма да я имаш ако си и приятел, но иначе поне имаш някакъв шанс. Приятелство с жена не трябва да те задоволява.

хм. да.

JustBelieve
04-20-2011, 15:07
Благодаря ви , лицето ми се изчиства с всеки изминал ден .
В най-скоро време мисля да я поканя да се видим като приятели и ако тя покаже дори малка заинтересованост към мен ще продължавам :)

abvd
04-20-2011, 19:36
хе-хе Не се хвали а действай ии УСПЕХ се пак ще ти трябва ! :-P :) :)

JustBelieve
04-20-2011, 19:46
Благодаря ! Наистина ще ми трябва :)

anonymous796009
04-21-2011, 07:19
Емиии влюбен си значи!Кажи и го но не по скайп!Веднъж напхравих тази грешка!

DevilWish
04-21-2011, 07:47
По отношение на правописа имаш право,ще го подобриш.
По отношение на момичето.Без да се притесняваш от това как изглеждаш и какъв тип момчета харесва тя, ти трябва да я поканиш!
И аз съм на същото мнение.

JustBelieve
04-21-2011, 10:04
Бихте ли ми казали някакви теми за разговор , общо взето как да подходя ? (писахме си за училище , животни и т.н.) Няколко прости съветчета ако може , не само теми за разговор :) Благодаря !

Undying
04-21-2011, 10:12
НИКОЙ не е съвършен! И тя сере, повярвай ми. :razz: :razz: :razz:
:lol: :lol: :lol:
Определено съм съгласна, че никой не е съвършен. Пробвай се, никога не знаеш какво ще се получи, ако не опиташ поне веднъж. :)

abvd
04-21-2011, 12:16
Започни да говориш с нея за живота ии разни други теми и след това и го кажи направо "ХАРЕСВАМ ТЕ!!!" ии ако ти се изхили го кажи още веднаж но я прегърни :) УСПЕХ ! :) :) :) :)

Josefinne
04-21-2011, 12:35
Няма какво да загубиш от това да се видиш с нея на живо. Ако се притесняваш наистина само от пъпки - то има доста продукти, които много помагат в това отношение и то с доста бърз резултат ( примерно 1 месец ). Може да се консултираш с дерматолог.
Ще се отнася до стереотипите - не мисля, че всички момичета се кефят на гангстери и футболисти и т.н. Въобще смятам, че ако момичете ти се кефи наистина , то ще е така независимо дали си или не си някое от гореизброените. Просто няма значение, така че според мен трябва да си дадеш шанс.
Остави я да прецени дали тя те харесва. Ако не - ще знаеш, че си опитал, ще си я опознал, а ако не друго - то поне ще бъдете приятели и на живо, а не само по скайп или фейсбук.
Просто няма какво да загубиш!

JustBelieve
04-23-2011, 18:05
Незнам , незнам , незнаммм :X Тя ме е обсебила напълно :X Не сме писали от няколко дни , защото не е вкъщи ;x но просто незнам какво да правя ;x супер мега много я харесвам тя е УНИКАЛНААА

abvd
04-28-2011, 13:35
Абее.. човек ти страшно много си хлатнал по нея :? Поне я покани на среща както му е реда :D

Sunshine88
04-28-2011, 14:12
Никой не е съвършен... Докато не се влюбиш в него.

Аз до някъде вярвам в любовта по интернет и съм оптимист, но... Недей да хлътваш толкова по нея!