Влез

View Full Version : HELP!!!

sherminator
04-18-2011, 21:46
хора абе тука една от даскало си мисли,че я мисля за луда и смешна щото по скайп само ме разсмива щото вика че съм рус и че съм бил момиче :D (rofl) :razz: пък тва са пълни идиотщини :D тая вечер малко се сдърпахме по скайпа...по точно тя.аз гледах да се държа прилично и не я сецнах...оставих я да бръщолеви и хем й обеснявам ама тя пак почваше с нейните историй :razz: само ме е страх да не ми създаде лоша репутация в училище :-o :neutral: .съветвайте! кво да я правя ?! 8-[

smiley79
04-18-2011, 21:55
Аз ако бях щях да я натропам хубаво :D А и каква лоша репутация да ти създаде?! Ако се оставяш така, ще те мислят за мишка и ще те тъпчат още повече ;д .. Опълчи й се и ти, не се оставяй :wink:

sm_95
04-19-2011, 05:41
Да беше сложил нормално заглавие! :-x
99% съм сигурна, че темата е ебавка...

By the way: Научи се да пишеш, на 7 ли си?

sherminator
04-19-2011, 06:38
не не съм на 7! на 14 съм,но вчера писах бързо, 8) защото си лягах :)

sm_95
04-19-2011, 06:59
Леле ти си чак на 14 :D Браво на теб...
Добре, да приемем, че вярвам, че темата не е ебавка... Просто я блокни в скайп, не е трудно да се сети човек. За кво си пишеш с нея щом създава проблеми?
Тфа за точно детски истории. Блокни я и се прави, че не я виждаш в даскало. Ако започне да говори глупости и да ти създава "лоша репутация" смей се. Когато видят, че не и се връзваш ще си направят изводи.

ZooB
04-19-2011, 13:47
ауе заеби я и прост не обръщай внимание