Влез

View Full Version : Колко от момичетата достигат до оргазъм по време на секс?

Ronnan
04-19-2011, 07:54
Интересно ми е каква част от момичетата достигат оргазъм по време на вагинален секс. Тука не говоря за близане, опипване и така нататък, чисто и просто оргазъм чрез пенис ;).

За приятелката ми отговарям "Да, почити всеки път".

TheBeliever
04-19-2011, 10:13
Винаги. Свършвам много лесно.

dimdim
04-19-2011, 13:49
Никога

Ще се проявя като най-завистливото същество на света: Как го правите бе хора??? Какво ли не опитах...малка ли съм още,не съм свикнала още със секса ли,какво?? :D :oops:

"Може да съм тъпа,но съм упорита",както казва една позната. For the win!

Ще следя темата/анкетата,интересно ми е и на мен.

Devil69
04-19-2011, 14:52
dimdim то си трябва и майсторлък:)))Ако искаш,можем да покажем някои неща :) :-)

anonymous708973
04-19-2011, 18:47
Ще се проявя като най-завистливото същество на света: Как го правите бе хора??? Какво ли не опитах...малка ли съм още,не съм свикнала още със секса ли,какво?? :D :oops:

Да, баси!! И аз искам план. Прави първо, прави второ, прави трето :Д

BlackFlower
04-19-2011, 20:34
Рядко :shock: :-# :-# :-# :smt017

Devil69
04-20-2011, 10:34
Е то с днешните мъжленца с розови блузки и чехлички,как искате да свършвате бре???

malkasladkaku4ka
04-20-2011, 10:37
Е то с днешните мъжленца с розови блузки и чехлички,как искате да свършвате бре???

:lol: :-D :-D

Devil69
04-20-2011, 10:42
Аааа и забравих да добавя-всички супер ебачи,задължително след секс питат момичето-мило хареса ли ти? :razz:

Aubergene
04-20-2011, 13:43
Както вече съм споделяла, доста отдавна съм подминала тийн-възрастта и все още не съм достигала заветния момент. Не смятам и че е до опитност на партньора. Въпреки това имам доста пълноценен сексуален живот и не се оплаквам.

krem4et0
04-20-2011, 14:59
Търсите позата в която усещането е най-близко до това при стимулация с пръсти.Преди това сте разгряли хубаво,отпускате се максимално и това е. :)

Ами ако просто нямаме толкова чувствителна вагина? И с пръсти внея не свършвам. И изобщо-приятно ми е, но не толкова, колкото и най-нежното и фино докосване по клитора. Там нямам пропуск - език, пръст, дори просто търкане в него, но оргазъм по време на секс - рядко, много рядко. Мисля си, че все пак си зависи от конкретната жена и конкретната вагина.

Не се оплаквам от сексуалния си живот, понякога това ми липсва, ама не е болка за умиране. Аз мисля че си зависи от жената, а не от мъжа, защото просто има малко чувствителност там. Въпреки това няма сексуален акт, в който не съм задоволена, въпреки че това става преди или след същинския секс.

kremen4eto
04-20-2011, 16:42
Не знам, аз всеки път изпитвам толкова различни неща. Не че се интересувам особено, понеже съм доволна от секса, който правя, но от самото начало на половия ми живот се чудя на кое точно казвате свършване. Аз и с пръсти не зная дали съм свършвала. Има моменти, в които след едно много силно усещане там долу (все едно ще ми гръмне ****) сякаш удоволствието накрая се разлива по цялото ми тяло и се чувствам адски освободена и спокойна ... краката обикновено не ме държат и се чувствам толкова слаба и уязвима - и във физически и в емоционален смисъл. Това силно усещане почти винаги е придружено с мнооого течност (доколкото съм разбрала от въпросите, които съм задала, не е squirt) и почти винаги се случва само в една единствена поза - с крака на раменете му. Е, това свършване ли е? :D Не ми се карайте, че не знам. Няма такова голямо значение.

krem4et0
04-20-2011, 20:18
Кременче, ако усещаш пулсиране в областта на половите си органи (при мен започва от клитора и продължава във влагалището, завършвайки по-назад - към ануса), значи е оргазъм. Все едно сърцето ти бие там, а не където е нормално.

Korrnyy
04-20-2011, 21:15
От една година водя полов живот, но не съм свършвала :(

Хубаво ми е много, но... Не знам на какво се дължи.

Devil69
04-20-2011, 22:00
некадърен мъж?

ZaicheNaXeroin
04-20-2011, 22:26
^ е като почнете с тая простотия с некадърните мъже простооо ........
:booooomb:
не го проумяхте тва че има жени които НЕ могат да получат вагинален оргазъм ако ще Брад Пит да дойде да ги оправи
моя приятел е страшно добър в леглото и нямам никакви съмнения в него,защото проблема е в мен и се надявам след време да се оправят нещата..

xBadxApple
04-20-2011, 23:00
^ мда.

има и психо-прегради, които не са до кадърност или некадърност, ако едно момиче ги има то само трябва да ги преодолее.

krem4et0
04-21-2011, 05:52
Korrnyy, а при самозадоволяване? Изобщо ли не свършваш или само конкретно при самото съвукопление? Дай си време. И при мен не стана веднага, първите 2-3 години беше спорадично, едва от около 2 години насам е почти винаги, с малки изключения, но клиторен. С един и същи партньор това. Значи не е от него, а нещо в мен.

marin4itu
04-21-2011, 08:34
Аз преди сегашния ми приятел никога не бях свършвала. Той преокри за мен тази област :D Свършвам и вагинално и клиторно и то почти всеки път.

Devil69
04-21-2011, 10:20
ZaicheNaXeroin
МнениеПуснато на: Чет Апр 21, 2011 1:26 am Заглавие:
Surprised
не го проумяхте тва че има жени които НЕ могат да получат вагинален оргазъм ако ще Брад Пит да дойде да ги оправи
моя приятел е страшно добър в леглото и нямам никакви съмнения в него,защото проблема е в мен и се надявам след време да се оправят нещата..

...каза тя на преклонната възраст от 16 години,с двама мъже в актива...Това че ти се самозаблуждаваш си е лично твой проблем,нали се сещаш... :booooomb:

kremen4eto
04-21-2011, 11:42
Кременче, ако усещаш пулсиране в областта на половите си органи (при мен започва от клитора и продължава във влагалището, завършвайки по-назад - към ануса), значи е оргазъм. Все едно сърцето ти бие там, а не където е нормално.

Дааа ... като се замисля, усещането е точно такова. :grin: Но никога не ми се е случвало при мастурбация.

Taam
04-21-2011, 20:50
Почти всеки път, обаче...
Почти-то идва най-често от някакви вътрешни задръжки и странични емоции, които невинаги успявам да си ги контролирам. Например, ако не успея да се концентрирам и да си разкарам проблемите от главата е абсурд да направя каквото и да било. Даже ми се е случвало да ми се доплаче още повече и да не мога да спра да плача, обаче там вече се признавам за не-особено-нормална.
Но според мен (в началото на половия си живот) повечето момичета не се отпускат достатъчно и не си дават воля на действията и желанията, защото са прекалено заети да мислят ка изглеждат и дали не бъркат някъде. Което е абсолютно нормално и се забравя с времето.

Korrnyy
04-21-2011, 20:58
Korrnyy, а при самозадоволяване? Изобщо ли не свършваш или само конкретно при самото съвукопление? Дай си време. И при мен не стана веднага, първите 2-3 години беше спорадично, едва от около 2 години насам е почти винаги, с малки изключения, но клиторен. С един и същи партньор това. Значи не е от него, а нещо в мен.

Никак не съм.. Нещо не ми е наред на мене :D

1234565
04-21-2011, 21:32
Цялата работа е в това човекът, който те "подкара", да знае как се кара :D :D

ZaicheNaXeroin
04-25-2011, 10:13
ZaicheNaXeroin
МнениеПуснато на: Чет Апр 21, 2011 1:26 am Заглавие:
Surprised

...каза тя на преклонната възраст от 16 години,с двама мъже в актива...Това че ти се самозаблуждаваш си е лично твой проблем,нали се сещаш... :booooomb:

двама, но какви... 8)

Devil69
04-25-2011, 10:22
КАКВИ??? :booooomb:

ZaicheNaXeroin
04-25-2011, 10:25
никакви.. само ти си :oops:
и не се заблуждавам !

Devil69
04-25-2011, 10:36
Аз съм какво? 8) Според мен ,трябва да пробваш с различни,преди да стигаш до такива генерални изводи :-P

garfi94
05-07-2011, 10:52
Почти винаги, трябва нещо да не ми е ок, да се притеснявам от нещо или да не съм достатъчно възбудена, за да не получа оргазъм.

Team
05-07-2011, 11:29
приятелката ми-рядко.. се си мисляче вината е в мене