Влез

View Full Version : Защо на приятеля ми му спада докато го правим с презерватив

make_you_mine
04-19-2011, 16:18
Той направо не може да го прави така,защото все му спада. Чудя се каква може да е причината. Притесних се да не би да е от мен нещо, правим го от доста време и дали не е време да въведем нещо ново или знам ли..иначе без презерватив го няма този проблем..защо се получава така и как да оправим проблема.. :?

Sh@d0w
04-19-2011, 16:31
възмжни проблеми и решения:

-на психическа основа,въпреки че казваш без презерватив го няма този проблем
-губи чувствителност, има такъв момент
-сменете марката

това е което ми хрумва в момента :)

EDIT:пробвайте Durex Classic,единствено той не ми се е отразявал на ерекцията...малко като реклама звучи ама :D

make_you_mine
04-19-2011, 16:36
Какво на психическа основа може да е ?

AniBG
04-19-2011, 16:36
възмжни проблеми и решения:

-на психическа основа,въпреки че казваш без презерватив го няма този проблем
-губи чувствителност, има такъв момент
-сменете марката

това е което ми хрумва в момента :)

EDIT:пробвайте Durex Classic,единствено той не ми се е отразявал на ерекцията...малко като реклама звучи ама :D
+1!! Пробвайте с други марки презервативи.. Може да е един вид алергичен, знам ли.. :-o

Sh@d0w
04-19-2011, 16:39
Какво на психическа основа може да е ?

ами самото чувство че имаш гума,не знам как да ти го обясня,но понякога се получава и този момент :)

ако и с други марки е същото положение,пробвайте с различни методи-спирала или противозачатъчни... :)

Parallel
04-24-2011, 22:03
Ако е кабриолет (т.е. карабината му е рязана) презерватива оказва голямо влияние!

xinfamous
04-25-2011, 01:33
Може би не го възбуждаш достатъчно. Ако седиш като кукла през цялото време е разбираемо.

LambOfGod
04-25-2011, 01:54
Може би е на хероин..

GregoryHouse
04-25-2011, 02:11
Може да му стяга? Поне при мен е така. Като ти спре кръвообращението, зор да остане твърд...Ако използвате Durex Performa...може да му спада от лидокаина...Пробвайте други марки и други размери...може да е от това.

assminator
04-25-2011, 10:18
Попринцип всеки презерватив няма значение от марката .. намаля чувствителността .. Тоест без презерватив е по яко хем за теб хем за него ;) но за без презерватив трябва да си сигурна че партньора ти е добър и може да здържа еякулацията си ;d .. подчертавам - трябва да си сигурна ;d за да не се стига до ескапел ^^ но проблема може да е и в това че примерно не го възбужаш достатъчно .. за това трябва идвамата да сте активни а не само той да върши работата ;)

TheBeliever
04-25-2011, 10:21
Попринцип всеки презерватив няма значение от марката .. намаля чувствителността .. Тоест без презерватив е по яко хем за теб хем за него ;) но за без презерватив трябва да си сигурна че партньора ти е добър и може да здържа ерекцийте си ;d .. подчертавам - трябва да си сигурна ;d за да не се стига до ескапел ^^

Ерекциите или еякулацията? И кой ли е тоя мъж дето може и предеякулационната да задържа?

По темата: вече ти казаха - пробвайте различни видове и размри презервативи. Но много вероятно е той да си втълпява някакви глупости за презервативите и от това да му спада.

vankata5555555
04-25-2011, 11:21
Без капут !

Gr0zDan0v
04-25-2011, 11:25
Дам дам ... сменете презерватива смисъл.. марката .. :D най-вероятно от там идва проблема

strikerwal
04-26-2011, 09:20
всичко е мн. относително :) ,на мен лично не ми е кеф да правq секс сус кондом, по простата причина че е мн. зор да го задържа твърд и момичето трqбва да помага :D а без гума си ми е супер пробваите спирали противозачатъчни....

strikerwal
04-26-2011, 09:20
всичко е мн. относително :) ,на мен лично не ми е кеф да правq секс сус кондом, по простата причина че е мн. зор да го задържа твърд и момичето трqбва да помага :D а без гума си ми е супер пробваите спирали противозачатъчни....

TeenDecision
04-26-2011, 17:25
Има мн причини.. - че си грозничка
- че си като дърво
- марка на гумите
- чувствителност ( надявам се, че така се пише)