View Full Version : По време на свирка не ме гледа в очите
psihqsala
04-19-2011, 16:40
Защо,когато прався свирка на приятеля ми той не ме гледа в очите ?
За пръв път чувам за такъв случай...та това ни възбужда най-много :shock:
Може би като го прави се превъзбужда прекалено много и едва се удържа да не свърши,затова му е по-лесно да гледа настрани :)
MakeMeLaugh
04-19-2011, 16:47
Стига си пълнила форума с всякакви безсмислени теми.
За няма и час пусна 4 теми :x
Имаш си уста - ПИТАЙ ГО.
Ние няма от къде да знаем отговорите на елементарни въпроси, индивидуални за всеки.
Толкова си неоправна и лекомислене, че се чудя кой е този ''късметлия''...
psihqsala
04-19-2011, 16:48
Вместо това си затваря очите..
gandalfepi4
04-19-2011, 16:48
ми може да си кривогледа?
КАК МОЖЕ НИЕ ДА ЗНАЕМ???? Говори си с гаджето! :x
това си е стриктно между теб и него. може просто да му е особенност, кой знае!
нямаме тука кристални топки. имаш си връзка, поддържай я с диалог.
psihqsala
04-19-2011, 16:50
Стига си пълнила форума с всякакви безсмислени теми.
За няма и час пусна 4 теми :x
Имаш си уста - ПИТАЙ ГО.
Ние няма от къде да знаем отговорите на елементарни въпроси, индивидуални за всеки.
Толкова си неоправна и лекомислене, че се чудя кой е този ''късметлия''...
Извинявай, но къде ги видя тези четири теми ? Това е единствената ми тема от днес.
MakeMeLaugh
04-19-2011, 16:51
Затварял си очите по време на свирка и тя се чуди кво става :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
На доста хора като им става хубаво си затварят хубаво.
Ти да не искаш да ходиш със жабока кърмит постоянно да те гледа с големите си очи. :lol:
gandalfepi4
04-19-2011, 16:53
ми щом си затваря очите значи му е кеф, толкова е просто.
обичайна практика е. трябва с него да си говориш за такива неща не с нас.
LovelyGirl
04-19-2011, 16:54
Извинявай, но къде ги видя тези четири теми ? Това е единствената ми тема от днес.
Айде, айде, make_you_mine коя е? От хиляди километри си личи, че и двете регистрации са твои..
Gr0zDan0v
04-19-2011, 17:00
говори с него ....
darkPaladin
04-19-2011, 17:04
щото си мисли за мен
ми може да си кривогледа?
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Това ѝ е проблема на нея, на него нищо му няма.. :D :D Към авторката: Ми ти май-май верно си психясала щом питаш подобно нещо!??! :-o Не се ли досещаш, че човека НЕ МОЖЕ ПОСТОЯННО да те гледа тебе.. Като гледам колко си досадна се чудя той как те търпи.. Извинявай ама достатъчно можеш да му дотегнеш, че да гледа настрани.. :lol: :lol:
По темата: като изключим факта, че може да са му изсъхнали очите от гледане и затова да ги затваря друг фактор е на това, че му е много приятно.. :?
mrazqkindergarten
04-19-2011, 17:39
щото си мисли за мен
:razz:
По темата:нищо нередно не виждам, ебати от мухата правите слон.
Ти да не го гледаш в очите докато играеш ролята на вятъра ?
anonymous708973
04-19-2011, 18:15
Леко е егоистично, не мислиш ли? Дори когато на човека му е хубаво, да гледа теб?
Я го остави да се кефи, както си иска - ако му е приятно, с едно отворено око ще стои.
diana199406
04-19-2011, 19:22
Ми радвай се-щеше да е тъпо ако те гледа поне от моя гледна точка,защото пък ако те зяпа ще ти стане неудобно разбира се ако си притеснителна. :-D
Sunshin3
04-19-2011, 22:17
аз предпочитам да не ме гледат много много 8-)
затваря си очите от наслада, може би? какво толкова..
SmilezZz
04-20-2011, 15:45
Съгласна съм,може би си затваря очите от удоволствие.. Но наистина поговори с него.. Но не мисля,че в случая има нещо нередно.. Пък и си мисля,че ако на него нещо не му харесваше - щеше да ти каже .. Но все пак ти си го познаваш най-добре,така че... (:
krem4et0
04-20-2011, 19:51
Коя е тази поза, в която му правиш свирка, че позволява непрекъснато да имате преплитане на погледите? Повечето пози са такива, че трябва да врътна очи нагоре а да мога изобщо да видя лицето, пък камоли - очите.
HapkoMaH
04-21-2011, 13:51
чакай да извадя кристалната топка. и ще ти кажа !
ами ето така правете и да иска да не може да те гледа и ще си спокойна -----------> http://www.redtube.com/43502