View Full Version : Илюзии?
Случавало ли ви се е да сте на дискотека или парти да се срещнете с човек, с кого не очаквате,че ноща може да завърши толкова добре и да си прекарате уникално яко??
Ако да искам да ви попитам, как се чувствате на следващия ден.Мислите ли си за него/нея виждате ли се.
Моята история е следната.Бях на рожден ден на приятелка в друг град.Там се срещнах с един неин съучненик,с кого съм се виждала не повече от 3-4 пъти.И кво стана ... Стана тя,че стана... И най-гадното е,че не мога да си изкарам този човек от главата...След прословутата вечер, на следващия ден имах изпит и той дойде да ме посрещне след което ме изпрати... Беше супер яко... Продължаваме да подържаме контакт ииии аз продължаавам да си въобразявам,че би могло да стане нещо .... Ама как като ни делят сумати и километри ...
Най-гадното е,че почвам да сравнявам с бившия и направо преодкривам новото съвършенство в "новия"
Моля ви, дайте мнение и разкажете ако имате подобни случки...
marin4itu
04-19-2011, 17:59
Ами моята история е следната. Имам роднини в Русе и миналата година за Великден отидохме при баба и дядо. Аз бях взела една приятелка с мен и се обадихме на един познат, с когото работихме него лято и той ни заведе на домашно. Тогава се запознах с приятелят ми, с когото преди 2 дни направихме година. Никога не съм се чувствала толкова обичана и никога не съм обичала толкова много!
Случвало ми се е с настоящата ми приятлека се запознахме така...или по-точно познавахме се от университета още,но една вечер дойде с нас на дискотека и така тръгна приказката.На следващия ден не можех да си я избия от главата,обадих и се и пак повторихме..и така вече след почти месец тръгнахме :)
Относно твоя случай можеш да опиташ,вярно че разстоянието е фактор,особенно като още не си самостоятелна,но с времето това може да се промени ;)
И на мен ми се е случвало и следващите няколко дни не можех да си го избия от главата....ставам мисля си за него....лягам пак за него :D
Накрая обаче се видяхме и нищо не се получи :(
Жалко...
Успокоявате ме като чувам,че има и други подобни ситуации.Помислих си,че съм нещо психо и се "пристрастявам" към всеки който ми обърне особен тип внимание.... Въпреки,че преди не е било така...
marin4itu - Не можах да разбера ... разстояните между вас продължава ли да съществува или сте от един град ...
Страх ме е да си покажа емоциите,да не вземе се стресне нещо... въпреки,че ме съмнява щом се кани да ми идва но гости ама все пак... е много особен иии направо не знамммм :Х
SuperBadSuperFresh
04-19-2011, 18:53
Трябда да си наистина сигурна в чувствата си,за да започнете връзка от разстояние.И да знаеш какво иска той от теб.
marin4itu
04-19-2011, 20:28
catyyyy, растоянието все още съществува. при всяка удобна възможност пътуваме, за д аможем да сме заедно. Но аз след по-малко от месец завършвам и ще живеем заедно.
По принцип такава връзка от растояние няма как да се запази, ако нямате поне минимален стремеж към това един ден да сте в един град.
Има цяла тема за този тип връзки. Там си споделяме, можеш да погледнеш ако ти е интересно. Темата е Разделени, но заедно.
xinfamous
04-19-2011, 22:54
просто си влюбена пръдло сладка,и много се вживяваш..стегни се щото явно дося не са ти обръщали особено внимание мъжкия пол.
rebeccaa
04-20-2011, 13:58
Все ще измислите начин да се виждате.Майната му на разстоянието.Има ли желание има и начин.
Увери се дали имаш чувства към него , а след това си помисли много добре имаш ли му доверие , за дас искаш връза от разстояние доверието е много важно ! :)
SmilezZz
04-20-2011, 16:02
Няма невъзможни неща.. Ако чувствата ви са взаимни,можете да опитате връзката от разстояние,макар,че съм против нея... Любовта от разстояние не е за всеки.. Така,че помисли добре и реши какво ще правиш.. (:
kokosety
04-20-2011, 17:16
просто си влюбена пръдло сладка,и много се вживяваш..стегни се щото явно дося не са ти обръщали особено внимание мъжкия пол.
Бе вземи ти се стегни. Не ти ли е малко неловко да наричаш някой пръдло при положение,че не я познаваш. МН вулгарен език, ма не си интересен.
ПО темата: Мисля, че ако не си сиг, че скоро ще можете да заживеете в един град ще е мн трудно да не кажа почти невъзможно да сте заедно :-o
antifashionshit
04-20-2011, 18:27
Бе вземи ти се стегни. Не ти ли е малко неловко да наричаш някой пръдло при положение,че не я познаваш. МН вулгарен език, ма не си интересен.
ПО темата: Мисля, че ако не си сиг, че скоро ще можете да заживеете в един град ще е мн трудно да не кажа почти невъзможно да сте заедно :-o
внимавай, защото WU-TANG CLAN AINT NOTHIN TO FUCK WITH!!! *badass gangsta voice* :lol:
съжалявам, увлякох се :Д
не съм за връзките от разстояние. аз лично бих опитал с междинният вариант прекарваме време заедно, когато можем, без много драми и връзки, и простотии, докато извън това време сме си свободна територия.
по дяволите, отново открито проповядвам полигамия;с
внимавай, защото WU-TANG CLAN AINT NOTHIN TO FUCK WITH!!! *badass gangsta voice* :lol:
съжалявам, увлякох се :Д
не съм за връзките от разстояние. аз лично бих опитал с междинният вариант прекарваме време заедно, когато можем, без много драми и връзки, и простотии, докато извън това време сме си свободна територия.
по дяволите, отново открито проповядвам полигамност ;с
Дааа и аз не съмм и това ми е най-кофтито, ч еми се случва нещо,което попринцип не ме кефи ...
Мерси много на всички!
xinfamous
04-20-2011, 23:14
защото WU-TANG CLAN AINT NOTHIN TO FUCK WITH!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ti7qQftaUSk