PDA

View Full Version : Любов от пръв поглед

ralica22
04-19-2011, 18:49
Здравейте!!! Трябва ми помощта ви.Първо да се представя аз съм Ралица Ивановаа на 16 съм от град София.Бих искала да ми дадете съвет.Преди време видях едно момче което страшно много ми хареса,но не го познавах. :oops: Знам,че някои мислят ,че няма любов от пръв поглед,но при мен се случи.И тои доста често ме заглежда и ми се усмихва...Искам да намеря повод да се запозная с него,но не мога.Срам ме е да му се навра в лицето.Даже понякога ме хваща срам да го погледна...разбирате ме ,стиснителна съм :razz: Бих искала да ви помоля за съвет,как бих могла да се запозная с него?

SuperBadSuperFresh
04-19-2011, 18:51
И адреса да си беше дала ако нещо 8-)
И ние какво можем да направим,че те е срам.Рискувай,какво губиш?

w0sh
04-19-2011, 18:52
Не мисля, че съществува запознанство офлайн, което да не включва преодоляване на стеснителността.

Най-лесния начин е да го помолиш да те упъти до някъде, но това е клише, та се къса.

melani955
04-19-2011, 19:00
Нищо не губиш ако рискуваш, дори и да те отхвърли какво пък толкова, не е единственият на света. Така аз исках да се запозная с едно хубаво момче и той каза че не е заинтересован, тогава честно казано не ми пукаше, животът си ми продължава и без него :D

ralica22
04-19-2011, 19:06
Аха,ясно :D Значи ще се пробввам,аз под съвет имах предвид начин по който да се запозная...Но и това става :-D

abvd
04-20-2011, 11:49
Мии.. когато го видиш някаде извикаи му и отиди при него седнете в някой парк,градина,пеика и т.н. ии от там си ти ! успех :) :) :) :) :) :) :) :)

kris4a
04-20-2011, 14:09
Като за начало намали мангата и аниметата . :-D
Та по темата : Виж дали имате общи познати и се запознайте чрез тях . (ако има таива разбира се) :)

SmilezZz
04-20-2011, 15:00
Няма любов от пръв поглед.. Любовта не е само да ти допада външния вид на даден човек,а да ти допада той като цяло (характер и всичко останало),а определено това не е любов,а само привличане..

Иначе кажи му "Здрасти" и тем подобни.. Няма от какво да се притесняваш.. Действай,нищо не губиш.. (:

VaMpiRKaTaaa
04-20-2011, 17:49
Няма такова нещо като любов от пръв поглед.