Влез

View Full Version : Нека Помогнем на Марти!

EdHunter
04-20-2011, 22:33
Здравейте..Дано все по рядко се пишат такива теми приятели..
Да ви разкажа на кратко
Мартин е катастрофирал с мотоциклет и си чупи тазобедрената кост на няколко места и си разпилява глезена буквално и е за операция,но ако не се направи тази операция Марти ще остане инвалид за цял живот http://www.teenproblem.net/forum:-X

След тежка катастрофа Мартин се нуждае от спешна операция на крака,на стойност 5000лв.Без тази операция ще остане инвалид ..... Заедно с вас, с вашата човечност, можем да помогнем на Марти да живее нормално и да се радва на живота......!!! BG04UBBS80021025207930 GSM на Паолина (майка) : 0888/45-99-14"

Мисля че всички можем да отделим по 5-10 лева и да помогнем на един млад човек да бъде жив и здрав !

Варна
Благодаря ви предварително Приятели!

Всеки който иска повече информация да ми пиши на ЛС

GregoryHouse
04-21-2011, 07:00
Принципно съм съпричастен към всички трагедии и бих помогнал на всеки, стига да имам възможност. Но също така съм и доста подозрителен към всеки който желае да се събират пари за някаква благотворителна цел, защото не веднъж съм ставал свидетел как най-безочливи хора се възползват от добронамереността на друго.

Не ме разбирай погрешно, не твърдя, че случая е такъв. Но, ако е възможно да предоставиш допълнителна информация която да ни гарантира по някакъв начин, че тези пари са именно за това, а не за нещо друго би било добре.

EdHunter
04-21-2011, 13:20
Принципно съм съпричастен към всички трагедии и бих помогнал на всеки, стига да имам възможност. Но също така съм и доста подозрителен към всеки който желае да се събират пари за някаква благотворителна цел, защото не веднъж съм ставал свидетел как най-безочливи хора се възползват от добронамереността на друго.

Не ме разбирай погрешно, не твърдя, че случая е такъв. Но, ако е възможно да предоставиш допълнителна информация която да ни гарантира по някакъв начин, че тези пари са именно за това, а не за нещо друго би било добре.

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_216254848386230&ap=1