PDA

View Full Version : VaMpiRKaTaaa - наказанието

umri
04-21-2011, 00:50
Тия дни имам проблеми със съня... Сънувам кошмари. Из дебрите на безконечието ме преследва до скоро неидентифициран образ, но днес осъзнах истината. Това е било VaMpiRKaTaaa ! Събуждам се късно нощем целия в пот и силен пулс като се завивам през глава от страх и потрес, въпреки факта, че умирам от жега, дори притискам простатата си, защото ме е страх да отида до тоалетната. Дори сега в този късен час ме е страх да си легна заради този дяволит, масивен XXL образ. Развивам хронична инсомния и съм си записал час за психолог и невролог. Наистина дори най психически и физически здравият човек - аз, успях да бъда повален от този образ.

Вампирке, моля те, спри се.

Пускам тази тема в този раздел, защото всичко що се отнася до моето психическо здраве и благоденствие е свързано с любовта... от мен към самия мен. Достатъчен аргумент да не ми докосвате темата.

djipsito
04-21-2011, 01:04
Бате, Айшето направила огърлица бяло злато на едро, качествен мат'рял съставки чесън сложила...сципялно против стрес.

Дай да миним по темата, бате. Съвет от кака си да чуйш, ВИНАГИ скилитка чесън в джоба, ако няма джоб епа имаш пазва, гащи. Спокойно ша спиш и djipsi ша сънуваш.

umri
04-21-2011, 01:07
Бате, Айшето направила огърлица бяло злато на едро, качествен мат'рял съставки чесън сложила...сципялно против стрес.

Дай да миним по темата, бате. Съвет от кака си да чуйш, ВИНАГИ скилитка чесън в джоба, ако няма джоб епа имаш пазва, гащи. Спокойно ша спиш и djipsi ша сънуваш.
СЕРИОЗЕН СЪМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Auriss
04-21-2011, 03:43
+1 и no comment. Няма нужда от допълване :-D

LadyDi
04-21-2011, 05:11
Аз