Влез

View Full Version : Любов!

gabinceto19
04-21-2011, 08:15
Историята е следната :
Имах приятел който обичах безкрайно много. Един ден се ядосах за нещо и скъсах с него ( НЕ ЗНАМ защо просто се ядосах на него ) И така аз много съжалявах той пи прости но ми каза, че когато е бил със мене е мислил за една моя приятелка ! Този факт ме нарани ужасно много ! И на следващият ден той ми каза, че иска време да помисли малко ! Вечерта ми се обади и си говорихме ! На сутринта се скарахме жестоко той ме обиди и аз него, но си мисля, че той все още ме обича и го боли затова се държи така ! Моля ви помогнете ми да си го върна !! ОБИЧАМ го безкрайно много и си го искам обратно !!!

ShtrudeL
04-21-2011, 08:21
Оф боже...оставяйте се бе деца...стига драми...
Ако ли не...ти му "прощаваш", че си е мислил (хахаха) за друга, той решава дали те обича и иска с теб и толкоЗ...пфу

Sh@d0w
04-21-2011, 08:26
Това което е казал за твоята приятелка,най-вероятно е било за да ти го върне един вид за дето сте скъсали.И двамата сте инати като характер като гледам,просто се опитайте да поговорите спокойно и гледай да не започваш караници.

SmilezZz
04-21-2011, 10:09
Sh@d0w - Съгласна съм,че е възможно да е казал подобно нещо,за да си го върне.. А ако не е така ? Както и да е.. Няма смисъл да се спори по този въпрос,тъй като не познаваме момчето,нито пък авторката..

Авторке,ти си го познаваш най-добре.. Можеш да разбереш какво чувства и мисли,и какво иска да направи.. Ние няма как да ти помогнем.. Възможно е наистина да изпитва симпатии към твоя приятелка,а е възможно просто да иска да те дразни..

Накрая само не разбрах дали сте скъсали или просто сте се разсърдили ? Както и да е.. Поговори с него,без разговор нищо няма да се получи..

pLaMmMmM
04-21-2011, 15:09
Оф боже...оставяйте се бе деца...стига драми...
Ако ли не...ти му "прощаваш", че си е мислил (хахаха) за друга, той решава дали те обича и иска с теб и толкоЗ...пфу

ivcheto0o
04-21-2011, 18:40
Не мисля че можеш да си го върнеш.А и той ти е поискал време-дай му го и ако реши че без теб му е по-добре няма какво да направиш.

nicoLe94
04-25-2011, 11:53
ами добре обичаш го... остави го малко да види какво губи и може би сам ще се върне при теб .. !

amoreemio
04-25-2011, 16:03
Единствения начин да сте заедно отново е ако не го търсиш ти повече, това е отчаяно....ако ти се обади ок, ако не значи няма смисъл ти да го търсиш

Hilary_
04-25-2011, 18:07
Ако те обичаше толкова, нямаше да мисли за друга .. :?

давай следващия и не се занимавай с простотии ..