PDA

View Full Version : Жестове при спор

pinkbutterfly
04-21-2011, 14:36
Какво правите,за да избегнете спор или след такъв?Кой жест ви помага да спрете гнева и да се върнете в спокойното си състояние?Имате ли си с половинката специална дума или жест (прегръдка,целувка...) за подобна ситуация?

6toki
04-21-2011, 14:48
Набивам й един среден пръст между очите и тя забравя спора и почва да са цупи за средния пръст... Доказан метод

abvd
04-21-2011, 14:55
пия една вода и сичко е ОКЕЙ .. а пак на гаджето и казвам " ама еии патко тапа я са УСПОКОЙ МАЛКО МА!!" :D 8-) 8-) 8-)

ShtrudeLchO
04-21-2011, 15:04
Май.. не споря ^^

pinkbutterfly
04-21-2011, 15:21
То най-добре е да не се спори.Не са ли твърде груби тези жестове,аз не бих показала среден пръст на приятеля ми..

Cucko0
04-21-2011, 15:42
гушкам го ,а ако ме ядоса много се обръщам и си тръвам

pricelessxv
04-21-2011, 20:59
Не спорим често, но започнем ли да спорим.. да видиш ти :o :? :lol: Обикновено в гнева си или сбъркаме някоя дума или кажем някаква простотия. И покрай смеха забравяме, че сме скарани :razz: Веднъж се скарахме защо не съм му била пратила целувка по скайп :razz: :razz: И тогава казах голяма простотия :razz: Исках да кажа, че не пращам тази емотикона, защото устите им приличат на задници :D обаче аз казах: Не пращам целувки защото устата ми прилича на задник :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: И двамата изпаднахме в бурен смях :lol: И все ей такива. А той веднъж ми се беше разсърдил, че не съм му звъннала да му кажа да не ме чака (беше ми паднала батерията, нямаше откъде другаде да звънна..) и както спорехме той каза: Ох ми отивай да тръгнеш да висиш и ти половин час във нечий вход :x :razz: :razz: Отивай да тръгнеш :razz: