View Full Version : Хелп
Скоро ви разказах, че харесвам момче от съседния клас..харесах го покрай една приятелка, защото и тя го харесва..постепенно започнахме да си пишем по скайп, казха му, че го харесвам онзи ден и на следващия ден той качвайки се по стълбите в училище ми се усмихна и ми каза "затрудняваш ме" от тогава всяко междучасие ми се усмихва и често си гооврим днес реших да го попитам имма ли шанс ъой каза " незнам може би :) " и аз му предложих, каза ми "mi nzz smisal trudno e :( и аз му казах " за6то, за6тото с нея сме приятелки и се безпокои6 4е 6те ни раздели6, ако е за тожа спокоино ние се рабзрахме " той каза да затова е " какво да правя.. дали ме харесва
момент да му прочета мислите....
Не.
не усещаш ли по начина по който ти говори дали те харесва или и се дърпа
AMI neznam , smisal mnogo e potaen
Кат че ли се дърпа , ма не се знае . Опитай да разбереш какъв е проблема , ако има такъв , шот може просто да овърта и да не иска да сте заедно .
DreamForYou
04-21-2011, 18:42
Според мен много си прибързала! Казала си му че го харесваш и след няколко дена вече му предлагаш .. така не става.. Той до колкото разбирам не ти е отговорил че те харесва, а ти му предлагаш? Не мога да си обясня твоя фр го е харесвала и ти изведнъж си почнала да го харесваш :lol: .. Как става това?
според мен си го притиснала. хубаво разбрал, е че го харесваш, но не е започнал да те отбятва, което значи, че и той има чувства, но при положение, че не ти е казал 100%- во да, не те кара да му предлагаш, а мое лично мнение, е че не трябва момиче да предлага на момче .. :)
Извинявай,че ми се счупи кристалната топка.Ама нищо сега ще фърля един боб. :-o
BladeDancer
04-23-2011, 00:14
Извинявай,че ми се счупи кристалната топка.Ама нищо сега ще фърля един боб. :-o
И аз обичам боб. Продаваш ли ?
^Продавам.И друго давам :P
BladeDancer
04-23-2011, 00:30
Нека махнем боба. Аз другото ще си го взема от теб ^^.