PDA

View Full Version : Съвети.. ;[

BriNGeR
04-21-2011, 16:53
Кажете как да " се тренирам" да държа повече в секс-а мамка му знам че трябва опит, но всеки път се мъча и нестава.. пробвах да мисля за друго, но незнам и аз какво да мисля вече та да има ефект.. бил съм чикии преди секс.. дори ми се е случвало да свърша с Durex Performa за 3-4 мин при положение, че съм чакал да хване ефекта.. незнам и аз какво става вече..

SkylineDrift
04-21-2011, 17:31
Има едни презерватифи "Durex Peforma",които забавят еякулацията.Ако го правите без не знам...Мисли си някакви гадни ща,за друго не се сещам. :D

BriNGeR
04-21-2011, 19:13
Има едни презерватифи "Durex Peforma",които забавят еякулацията.Ако го правите без не знам...Мисли си някакви гадни ща,за друго не се сещам. :D

..дори ми се е случвало да свърша с Durex Performa за 3-4 мин при положение, че съм чакал да хване ефекта..

А възможно ли е да е проблема, че съм с 1 тестис :?

RageAgainstTheMachine
04-21-2011, 19:16

..дори ми се е случвало да свърша с Durex Performa за 3-4 мин при положение, че съм чакал да хване ефекта..

Не знам , не е ли логично , това да забави свършването или въобще да не се промени. Не съм специалист , не мога да ти отговоря :(

vankata5555555
04-21-2011, 20:12
При всеки е индивидуално така че...

xinfamous
04-21-2011, 20:18

http://media.giantbomb.com/uploads/0/7548/944164-troll_obvious_super.jpg

BriNGeR
04-21-2011, 21:58

http://media.giantbomb.com/uploads/0/7548/944164-troll_obvious_super.jpg

Хаха точно ти си трола в момента, но както и да е : )

Emilen
04-21-2011, 22:05
[quote=SkylineDrift]..дори ми се е случвало да свърша с Durex Performa за 3-4 мин при положение, че съм чакал да хване ефекта..
Нещо не ги ползваш както трябва. По мое мнение, с тях може да продължаваш горе-долу, докато имаш сили да мърдаш...
Не вярвам да е от това, че си с един тестис. Проблемът го имат много хора с по два.

BriNGeR
04-22-2011, 11:41

И като е индивидуално какво ще си го карам така цял живот по 5 мин секс..

Sh@d0w
04-22-2011, 11:42

Наблегни повече на любовната игра преди секса...използвай и ПРЪСТИТЕ си има много начини по които можеш да задоволиш една жена.

BriNGeR
04-22-2011, 12:30

Наблегни повече на любовната игра преди секса...използвай и ПРЪСТИТЕ си има много начини по които можеш да задоволиш една жена.

Аз ползвам даже съм свършвал гаджето си с пръсти и език, но въпроса е че приятелката ми поиска да го направим без презерватив и какво бутна го 2 пъти и тряя го извадя.. :?

cobalt8994
05-07-2011, 11:06
Абе пич давай повече с ръчната ако трябва на ден по 3 пъти го прави,а за де не свършваш толкова бързо може да мечтаеш за "баба ти по килоти и цици през рамо" винаги помага :D ,не вярвам да си си закачил оная работа за някой язовир :razz: :razz:

garfi94
05-07-2011, 11:13
Абе пич давай повече с ръчната ако трябва на ден по 3 пъти го прави,а за де не свършваш толкова бързо може да мечтаеш за "баба ти по килоти и цици през рамо" винаги помага :D ,не вярвам да си си закачил оная работа за някой язовир :razz: :razz:
Ох, понякога си отвратителен, може ли така да го обясниш бе :D Понякога направо ти се чудя, нищо, че сме заедно от 2 години и повече :D
А относно по темата - наистина пробвай с "ръчната" и по време на секс се опитай да мислиш за нещо друго, не само за това колко ти е яко.

Team
05-07-2011, 11:20
забавяй..