PDA

View Full Version : Помощ..

tonz94
04-21-2011, 21:12
Харесвам страшно много един сладур .. значи преди 2 месеца между нас имаше искра,но се скарахме и се забрвихме .. сега,скоро пак се закача .. пише ми в скайп и в даскало ме закача .. днес чух неговия приятел да казва на тяхна приятелка ето това момиче го харесва въпросното момче .. много се зарадвах и сега му казах,че приятелът му е казал,че отй ме харесва и той ме попита от къде знам .. аз му казах,че съм чула и че много хора,освен мен са чули .. той каза,че не му пука от хората и че приятелят му трябва да се стегне .. аз го питах защо точно мен посочи и той каза,че лъже .. в даскало някак си не говори с мен.. казва,че е срамежлив.. таа моля ви за помощ .. ;с

Sh@d0w
04-22-2011, 04:59
Ходи говори очи в очи с него в даскало,какво толкова има да търсиш помощ аз ли да дойда да говоря с него :shock:

Стига с тая скайп драма вече...

burpp
04-22-2011, 07:24
И той такова, па тя тогава и той каза, че тя му каза, та после той пре нея, и тя такова при него, след това той такова и тя онакова.

Ти сериозно, кви са тия изпълнения. Може би за това рядко се ровя в този раздел, защото всички теми са - "Той ме погледна в очите, мисля, че ме харесва", "Какъв гланц да си сложа за да ме хареса".

Сигурен съм, че нямаш 15 години, а да имаш никога не бих ти дал повече!
Не случайно в интернет има 1000 теми "Как да се харесаме на момче" и в прочие ... Стегни се малко!