Влез

View Full Version : Няколко въпросчета ?

chasovnicibg
04-21-2011, 23:09
.3

Cucko0
04-21-2011, 23:13
я първо си обогати сексуалната култура тогава прави каквото и да било

chasovnicibg
04-21-2011, 23:20
Например вие сте тук за това да си помагаме .
:)
Ако сексуалната ми култура беше толкова обогатена , тази тема нямаше да я има :)
Не виждам нищо лошо в темата , има други теми , в пъти по безсмислени от моята , като например за някакво си невъзпитано момиче на 13 год. което иска да прави секс ... без да и е дошло още !!!

:) :) 8)

Cucko0
04-21-2011, 23:23
Нищо няма да ти стане след като я лижеш (колко грозно звучи) и НЕ е опасно .Свършванията подред НЕ са вредни .В която поза се чувстваш комфортно...

darkPaladin
04-21-2011, 23:25
ако си под 18 забрави за секс

пп
каза скоро абе вие на определена дата ли вече го правите о.0

Cucko0
04-21-2011, 23:27
не само датата се определя ...точни час и секунди също

chasovnicibg
04-21-2011, 23:30

пп

Приятелю на 16 съм , префектна възраст , това ми е за първи път , нормално е да не се чувствам сигурен в себе си . Имам познати дето ако трябваше да пишат тази тема , нямаше да могат да я напишат грамотно и нищо нямаше да разбереш , пък камоли за полов акт да знаят нещо .
Да признавам си ,че е малко срамно(за мен) на тази възраст да не знам отговорите на такива лесни въпроси но все отнякъде се почва :)

А това за определената дата ми хареса :-D

darkPaladin
04-21-2011, 23:36

пп

Приятелю на 16 съм , префектна възраст , това ми е за първи път , нормално е да не се чувствам сигурен в себе си . Имам познати дето ако трябваше да пишат тази тема , нямаше да могат да я напишат грамотно и нищо нямаше да разбереш , пък камоли за полов акт да знаят нещо .
Да признавам си ,че е малко срамно(за мен) на тази възраст да не знам отговорите на такива лесни въпроси но все отнякъде се почва :)

А това за определената дата ми хареса :-D

правописа няма нищо общо със секса и далеч си от перфектната възраст момичето на колко е?

14 15 16? тя не е готова повярвай ми другото което е виждам че сексуланата ти култура е много ниска което ме навежда на мисълта че ако нямаш 18 както е в случая при определен гаф няма да можеш да поемеш отговорност на родител да не говорим за момичето което едва ли има 18

запомни едно ползвай презарватив всеки път ще си спестиш много главоболия и най-вече ще ни спестиш тема с текс ''бременна ли е?''

chasovnicibg
04-21-2011, 23:42
Момичето е на 16 год. Колко мен е 95 набор :)

По темата със сексуалната култура , работя по въпроса и се образовам през последните дни , този форум изключително много ми помогна ,но от опит глава не боли - говоря за темата .

А за презарватива - бъди спокоен - аз съм от страхливите в тази област.

Дори ще ме е страх да се натискам с нея без презарветив.

ПП
Надявам се да разбереш иронията в последното изречение :-D :) :) :)

chasovnicibg
04-21-2011, 23:45
....ако нямаш 18 както е в случая при определен гаф.....

Я поясни за какъв гаф става въпрос :)

dream1707
04-22-2011, 07:14
Форума наистина е за да си помагаме .. Но все пак бих те посъветвала да изчакаш поне малко, да си обогатиш малко сексуалната култура и знанията.. защото тук най-редовно пусканите теми са "Бременна ли е", "Бременна ли съм" ... от хора като теб, които са тръгнали да правят нещо без да са напълно запознати с него.
Дали си на 16 или 18 няма значение, на 18 години може да си също толкова необразован, колкото и сега... и може също да правиш гафове. Аз съм на 15... и кво.. мога да се похваля със значително добра сексуална култура (скромна съм 8-) ) .. за това не пускам през ден теми с разни тъпи въпроси.

А относно твоите въпроси:

1. Ако тя има някаква болест .. може да те зарази.. Но силно се съмнявам.

2. Има опасност .. може да се получи някаква инфекция.. въпреки, че с добра хигиена и тем подобни, шансът е нищожен. Полово предаваните болести могат да се хванат и от орален секс ( много хора не го знаят това ) ...
Може би малко те наплаших.. но не се притеснявай, предполагам нито един от вас има венерически болести .. и сте си с добра хигиена и прочие... Просто исках да изясня, че и оралният секс не е 100% безопасен.

3. Не са вредни, стига да не свършиш в нея естествено :D След всяко свършване семенната течност ще става все по малко (duh ;d) .. тъй, че не се притеснявай, че не всеки път ще изкарваш струя 10 метра :D ( не буквално 10 метра, разбира се)

4. Ако тя също е девствена, поне според мен най-удобно за нея ще е тя да е отдолу ... ( Не гледай толкова себе си, няма теб да те боли ) ...
Някой казват, че е по-удобно тя да е отгоре, за да контролира болката, но лично мен така ми беше много по-гадно първия път.
Бъди нежен и недей да даваш много бързо..

Надявам се да не съм написала някоя върховна простотия ;дд

anonymous708973
04-22-2011, 07:32
Ако се канех да правя секс за първи път с връстник и случайно попадна на подобна тема, пусната от него, щях да избягам в обратната посока.

Между това да си неуверен и това да не знаеш а-б-с-о-л-ю-т-н-о нищичко има огромна разлика.
Просто не знам откъде да започна. Влез във вратовръзка.бг и започвай да четеш наред всички статии за секс.
После питай пак.

НО не прави секс с момичето засега, не й го причинявай.

Dwars
04-22-2011, 09:31
Ама и вие сте едни пишете си наизуст едно и също във всяка тема. То да правиш секс трябва да си ракетен инжинер :-o . Няколко теми над твоята има "Важна тема: Обща сексуална култура" прочети я, слагай капута и действай :P Гледай да предразположиш момичето максимално добре с дълга любовна игра и когато дойде момента слагай капута и действай.

dream1707
04-22-2011, 10:15
Ама и вие сте едни пишете си наизуст едно и също във всяка тема. То да правиш секс трябва да си ракетен инжинер :-o . Няколко теми над твоята има "Важна тема: Обща сексуална култура" прочети я, слагай капута и действай :P Гледай да предразположиш момичето максимално добре с дълга любовна игра и когато дойде момента слагай капута и действай.

Заради ей такива.. "бързодействащи".. които не ги бърка дали знаят какво вършат и какви са последствията, форума редовно е пълен с теми от сорта "Правихме го с презерватив, не свърших .. тя може ли да е бременна"
Нека се образова малко преди да го прави... поне да избегне евентуални ядове след това.

Dwars
04-22-2011, 10:19

Заради ей такива.. "бързодействащи".. които не ги бърка дали знаят какво вършат и какви са последствията, форума редовно е пълен с теми от сорта "Правихме го с презерватив, не свърших .. тя може ли да е бременна"
Нека се образова малко преди да го прави... поне да избегне евентуални ядове след това.
Естествено затова казах да прочете важната тема. Идеята ми беше, че излишно стресирате хората. Какво толкова има да научи - как да се предпазва от болести и нежелана бременност, всичко останало ни е заложено в гените - инстинкт. Моя съвет е да не чете кое ТОЧНО как се прави и как трябва да постъпи, защото ще е много стресиран и накрая може и да не му стане въобще...

crazybebe
04-22-2011, 12:12
Омг .. човека е на 16 :shock: .. кво му е нередното ? почувствал се е готов сега да праи секс , явно и момичето също .. нали не са на 12-13-14 ... ваша работа ли е тва кога някой си е решил да праи секс ??
И то мн ясно ,че няма да има добре развита сексуална култура .. нали за тва пише във форума , защото очаква да му помогнете , а вие го "нападате" за тва че няма добре развита сексуална култура :?
Вие да не би да сте родени научени ?

ПТ-По-горе някой свестни хорица са ти дали съвет , послушай ги . И както PinkPan7her каза влез във вратовръзка.бг

zooyork
04-22-2011, 15:03
:lol: ОМГ

bloodyF
04-22-2011, 18:39
Искам да ви попитам след като и правя орална любов може ли да ми стане нещо? -ако тя е болна от нещо (не вярвам да сте на повече от 15-16 години=> не вярвам и да и има нещо, но все пак) е възможно да ти стане нещо да.
Опасно ли е ? -като изключим това, което написах-не
И примерно тя ми прави орална любов и свърша веднъж , и продължим в друга поза , и пак свърша тези подред свършвания вредни ли са ? -най-вероятно ще свършиш пак, но са вредни свършванията
В коя поза ще ни е най удобно , аз изобщо незнам каква форма да заема след целувки, игрички и др ? -тя отдолу, ти върху нея-или по-точно мисионерската :} според мен като за първи път е най-удобна
и ползвайте презервативи, моля ви (по-скъпите(примерно дюрекс) са по-сигурни, не 100%, но все пак по-сигурни ;) )