Влез

View Full Version : Нежелана бременност

Californiaaa
04-22-2011, 07:58
Добро утро.Правих секс с приятелката ми (без презерватив) преди около 4 дена , правихме само 1 тек и не свърших в нея .. Във Сряда и дадох Ескапел а ние го правихме в понеделник .. Притеснявам се единствено защото при възбуда се отделя известно количество сперматозоиди и точно за това ви пиша :(

Sh@d0w
04-22-2011, 08:03
Трябвало е да се разтревожиш малко по-рано,въпреки че ескапел се приема до 72 часа след секс.Следващия път се реши да се прежалиш с 20 стотинки за презерватив,отколкото после да се притесняваш...

Californiaaa
04-22-2011, 08:04
Ескапела - го взе някъде около 30-40 часа след половият акт , дано подейства от 5-6 дена само това ми е в главата

SummerRain
04-22-2011, 08:57
Защо е пила Ескапел при положение, че не си свършил в нея?? Научете се да мислите за евентуалните последствия ПРЕДИ секса, а не след това.

gandalfepi4
04-22-2011, 09:01
сложи си капут на кypa бе!

не я храни твоята като коза с ескапели когато имаш алтернатива

спри да я бъгваш :x

s3nsual
04-22-2011, 09:04
Щом е пила ескапел и не си свършил в нея , значи няма опасност да е бременна .
Следващия път си купете презервативи , вместо да и тровиш здравето с ескапел :?

dream1707
04-22-2011, 10:23
По скоро сега е момента да се притесняваш за организма на приятелката си, която тъпчеш с ескапел, от колкото за това дали е бременна, защото след хапчето шанса е нищожен.

То ясно, че е криза, но е по-логично да дадеш 20 стотинки за един презерватив, от колкото 30 лева за хапче. :-o

Мислете малко бе хора... Като знаеш, че в предеякулационната течност има сперматозоиди, защо пак си тръгнал да го правиш без презерватив. :-o

Californiaaa
04-22-2011, 10:32
ей ей - големи разбирачи сте всички говоря ВИ за - Предеякулационната течност ,тя съдържа малко количество сперматозоиди.И е възможно да се забременее-преди да пишете глупости и да търсите рейтинг като поствате коментари навсякъде помислете защо съм го писал! Мисля ,че съм постъпил правилно като съм и купил Ескапел за да съм 100 % сигурен ,че няма да забременее .. :x

Cucko0
04-22-2011, 10:32
тоя Ескапел го вземате като бонбони...хич не влагате мисъл в действията си

SisiStrange
04-22-2011, 10:43
Гледай да не правиш нови гафове в близката поне половин година, защото да се пие често ескапел е много вредно. От това, което аз знам за проклетото хапче, донякъде все едно е изпила хормонална бомба.

Californiaaa
04-22-2011, 10:45
Имаме връзка от 2 години насам нормално е да искаме и двамата без презерватив не съм свършвал в нея нито преди това съм правил сех.Просто и купих ескапел да съм сигурен ,че от тази течност тя не е забременяла.Това исках да ви питам и може ли по някакъФ начин ескапел-а да и подеиства на цикъла ?

Sh@d0w
04-22-2011, 10:46
и може ли по някакъФ начин ескапел-а да и подеиства на цикъла ?

естествено че може...тъпчеш я с боклуци а си нямаш представа за последствията :shock:

kalpazanka
04-22-2011, 10:46
Може да настъпи следваща менструация по-рано. Момичето в овулация ли беше?

Sh@d0w
04-22-2011, 10:48
Като искате без си има начини,мислете малко с горната глава.

fixed ;)

Californiaaa
04-22-2011, 10:49
може да съм спокоен поради причината ,че го правихме преди цикъла и .. тоест 24 ден до колкото знам вероятността е много малка почти никаква? Така ли е?

kalpazanka
04-22-2011, 10:50
Така е. И Ескапел автоматично става излишен. ;)

Californiaaa
04-22-2011, 10:52
Мерси , трябва вече да съм спокоен

ForzaFelipe
04-22-2011, 11:33
ей ей - големи разбирачи сте всички говоря ВИ за - Предеякулационната течност ,тя съдържа малко количество сперматозоиди.И е възможно да се забременее-преди да пишете глупости и да търсите рейтинг като поствате коментари навсякъде помислете защо съм го писал! Мисля ,че съм постъпил правилно като съм и купил Ескапел за да съм 100 % сигурен ,че няма да забременее .. :x
Еми като те притеснява тая течност използвай ПРЕЗЕРВАТИВ бе !!!
Няма какво да се притесняваш от тва,излишно си натъпкал приятелката си с ескапел...

може да съм спокоен поради причината ,че го правихме преди цикъла и .. тоест 24 ден до колкото знам вероятността е много малка почти никаква? Така ли е?
Да,но като те притесняват такива работи слагаш презерватив ;)

SummerRain
04-22-2011, 16:34
Имаме връзка от 2 години насам нормално е да искаме и двамата без презерватив не съм свършвал в нея нито преди това съм правил сех.Просто и купих ескапел да съм сигурен ,че от тази течност тя не е забременяла.Това исках да ви питам и може ли по някакъФ начин ескапел-а да и подеиства на цикъла ?

Е, какво, искате да правите секс без презерватив и всеки път тя ще пие Ескапел??

GregoryHouse
04-22-2011, 16:57
Имам чувството, че като чуете бебе и изпадате в панически ужас... Тея бебета да не стават толкова лесно. То, ако ставаше с едно муш и малко предеякулационна течност... Не, че не се случва, но е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО рядко. (това при нормални условия, а не в овулация и на пълнолуние с пачи крак)

Аз за толкова години да съм сложил 10тина пъри презерватив. Как досега една не забременя...