View Full Version : Задръж тапата.
TeenDecision
04-22-2011, 19:15
На 15 съм и съм девствен съм, в това мисля, че няма нищо срамно. :)
И въпроса ми е следния.. Когато мастурбирам свършвам доста бързо (2-3 минути). Дали ще е така и първия път, или дори по-бързо. Незнам дали има място за притеснение, но не мисля, че на едно момиче това ще му хареса.
Човек 3 теми има под твоята за бързото свършване...
Да вероятността да свършиш бързо първия път е голяма.Решението + някои трикчета:
-удължи любовната игра,ползвай пръсти
-пълзвай презерватив,макар и съвсем малко намаля чувствителносста и може би ще издържиш малко по дълго.Препоръчвам ти Durex Performa.
-удари си една бърза преди акта.
и така,не се шашкай
TeenDecision
04-22-2011, 19:26
Просто исках да разбера дали и при други момчета е така..Мерси все пак , всичко това ми е ясно, което написа, освен това с пръстите.. не е ли по-добре да смениш гумите?
п.п не ме нападай.. регистрирах се преди минути :)
Споко не те нападам.С пръсти и език може да и докараш оргазъм преди акта и след това вече да се включиш :)
BladeDancer
04-22-2011, 23:36
Край пич.. като видиш момиче съм сигурен че свършваш веднага. На момичетата не им харесва мръсни курове или кур с бял сос.. Нали така?
Значи ти не ставаш.
GregoryHouse
04-22-2011, 23:44
Край пич.. като видиш момиче съм сигурен че свършваш веднага. На момичетата не им харесва мръсни курове или "мъжки полов орган" с бял сос.. Нали така?
Значи ти не ставаш.
Ти пъ щото мноу ставаш... ако нямаш какво да казваш - комплексите на друго място.
ПТ: Не е нужно да издържаш часове първия път. Пък и да свършиш на 2рата минута, винаги може да повториш...и потретиш...
BladeDancer
04-22-2011, 23:48
Казвам му истината. Вместо да се притеснява за колко време ще свърши по-добре да пробва. Да излезне от форума да срещне момиче и да се пробва.
Комплекси не избивам аз. Имам както всеки нормален човек, но няма смисъл. По скоро си правя ташак с хората. Едва ли е забранено.
vankata9401
05-05-2011, 20:32
мерси много за съвета на Sh@d0w ... определено ще те послушам :)
Пиеш 6 водки и проблема е решен :D
Край пич.. като видиш момиче съм сигурен че свършваш веднага. На момичетата не им харесва мръсни курове или "мъжки полов орган" с бял сос.. Нали така?
Значи ти не ставаш. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: