PDA

View Full Version : Направена ни е Магия!!

VikiTo992
04-22-2011, 20:26
Пиша в този раздел, защото не знам кой е най подходящият.Ако модераторите преценят друго, моля учтиво да преместят темата.Сега към проблема...Започна се със малки кърфици който все намирах по земята, по дивана, по леглото.Но нямам дори и най-малък спомен да съм разпилявала кърфици и игли.после баба ми постоянно намираше игли със червен кнец.Първо намери една на земята.После имаше една на леглото.После аз открих на якето си една голяма игла бодната три пъти.после беше на баба ми на блузата.и днес една игла на двора.Не знам какво става.Пак ви казвам.Нямам никакав спомен да съм разпилявала иги и кърфици, илиу някой друг член на семейството.Иглита са със нанизан червен конец.Моля ви Поомощ!!

chasovnicibg
04-22-2011, 20:38
Това е доста странно .
Според мен , някой си прави шегички - дали бабати или някой друг от семейството ...

BladeDancer
04-22-2011, 20:49
Имаш извънземно в къщата..
Айде стига глупости. Колкото повече си вярвате толкова повече ще са кърфиците и иглите. Не съществува нещо в което не вяраш ок ?

Foreverbg
04-22-2011, 20:51
Абе магии. Я се осъзнайте!

icebulllet14
04-23-2011, 00:36
На какви хапчета си?

BladeDancer
04-23-2011, 01:26
На какви хапчета си?
парацетамол и 200 гр СТЕЛА.

stelit0
04-23-2011, 02:31
На какви хапчета си?
парацетамол и 200 гр СТЕЛА. :oops: Поласкана съм,че ти действам като лекарство.

GregoryHouse
04-23-2011, 03:18
Чшш ае сваляйте се на ЛС. Ко спамите из целия форум...

ri41
04-23-2011, 05:52
при майка ми имаше така зашит жълт конец в чаршафа и някаква гледачка и каза да го изхвърли във вода без да го пипа( направо с чаршафа го метна в едно дере) и после след години ходи при друга гледачка която и каза, че това е магия направена за нещастия, за караници и общо взето за да се раздели с татко, а да не ви казвам от кого е направена, така де после майка ми трябваше да ходи на църква да пали свещи и така магията щяла да се махне, да ти кажа, честно не съм сигурна дали напълно защото и сега у дома си имаме проблем, сега и аз пораснах и аз имам проблеми, така, че не е шега работа отивайте с баба ти при някоя ясновидка и гледай да не е от измамниците и аз не вярвам много на тия неща ама като ги изпиташ ще си промениш мнението

Foreverbg
04-23-2011, 08:12
Че коя ясновидка не мами? Откъде ще дойдат тея кърфици и игли? От небето ли ще паднат или някой торбалан ще дойде през ноща да ги сложи всички като спити :lol: И затва има ясновидки за такива като вас да ви вземат парите за глупости. Игла имало, конци имало дрън дрън. Аз всеки ден в даскало намирам един дълъг черен косъм върху мене. Аз даже не познавам момиче с толкова дълъг косъм. И кво да отида ясновидка ли? Даже сега като видях тази тема си помислих откъде е дошъл :lol:

GLaDOS
04-23-2011, 09:50
Няма да коментирам темата ... Само ще кажа че си нямате на представа колко злобни и дяволски хора има .

ri41
04-23-2011, 10:50
в нашия случай конеца е бил пришит от дядо ми, който от самото начало е бил против брака и съжителството на нашите, та така тия карфици са от човек който идва във вас, приятелка или роднина на баба ти, наистина има много злобни и завистливи хора, не знаеш кой и защо може да го прави, може да си донесеш светена вода от църквата и да напръскаш, до като се изяснят нещата, а за ясновидката, има такива които имат дарба, майка ми отиде от любопитство и чак тогава и се изясниха много неща, един вид пъзела се нареди

amnessia
04-23-2011, 14:33
И аз съм чувала за това с конеца и иглата, че е точно магия!Вика му се черна магия - тоест да носи лоши неща (нещастие) :-o Да както казаха по - горе със сигурност е от някой който и постоянно у вас :) не може да падат тези иглички ей така :-o Потърси в интернет :)

kalpazanka
04-23-2011, 14:39
Вариантът с напръскване на светена вода ми се струва най-безболезнен. Поне ще се успокоите, че сте "противодействали". Разни такива подозрителни предмети изхвърляйте, без да ги пипате с голи ръце и по възможност някъде, където има течаща вода. Не помня кой по-горе спомена дере.
Местя темата- не виждам общо със Здравни проблеми и болести.

amnessia
04-23-2011, 14:43
А и аз имам да споделя доста лоши неща едва ли е магия но..
Значи от 1 година точно 1 година сънувам само лоши сънища и то нереални - най гадния е .... сънувах , че баща ми ме изнасилва :( сънуввала съм починали роднини без лица,говореха ми всякакви катика подобни кошмари - и като ги сънувам се събуждам в пот цялото тяло и плача на сън :-o Сънувала съм че убивам човек .. абее е такива гадни :x
Другото което е - Баба ми има 3 сестри и 1 брат - Преди години почина брат и от инфаркт , година след това майка и от старост, след 2 години сетра и от анемия - все от болести - в моето семейство и майка ми , баща ми , сестра ми имат по една гадна болест , моето немога да го нарека болест - та това всички роднини да са починали от болести не е ли малко странно :-o

kalpazanka
04-23-2011, 14:52
та това всички роднини да са починали от болести не е ли малко странно :-o
Да ти кажа, по-странно щеше да е, ако бяха починали в цветущо здраве без болести. Тогава вече логическата мисъл води до неприятни за роднините изводи . ;)

Grommash
04-23-2011, 16:16
Жив да не бях, ама съм!

amnessia
04-23-2011, 17:11
Жив да не бях, ама съм!

Дишай :D

SisiStrange
04-23-2011, 17:38
Направи си защитна магия. :-o Лично аз се съмнявам да има нещо, но ти сега си се наплашила, мислиш отрицателно и това привлича лош късмет. Добре е да направиш нещо дори просто за твое спокойствие. Да метнеш иглата в течаща вода беше хубаво предложение. :-o

nomatterwho
04-23-2011, 17:54
Яд ме фаща като се замисля какви отчаяни хора има. Всеки ден да пускаш игли в на някой къщата - колко време и злоба трябва да притежаваш.
100% е някой, който е често у вас, или пък някой от семейството се бъзика. Следи кой идва у вас, колкото и смешно да звучи. 8-)

shamLess
04-23-2011, 18:31
Ходи на гледачка.Имахме същия случай но не с игли и кърфици.Не чакайте :)

Greennight
04-24-2011, 14:56
Според мен просто баба ти без да иска е изпуснала игли и е забравила-нормално за възрастта на бабите.Иначе требва да е ебати мага,ебати нещото,за да влиза във вас безшумно и да пръска игли навсякъде :lol:

bloodyF
04-24-2011, 19:43
абе с това шега не бива.
като съм била бебе и баба ми е дала на майка да мушне в количката ми някакъв парцал (малък де) с някакви конци и игли нашити по него и майка ми отказала естествено, обаче след 5-6 месеца случайно видяла че тоя парцал е под одеялото ми, а за тея 6 месеца съм боледувала страшно много и като го е махнала и съм спряла с болести и разни такива неща.
баба ми го е правела, защото не са ме кръстили на нея. както и да е, отидете при ходжа, те ги развалят магиите :)

RoSKo0o0
04-24-2011, 20:15
Не се вкарвам във филми, защото не вярвам в магии. Всичко в живота си го градим ние, без никой да ни пречи. Това, че вие допускате някой си там да си изкаже мнение и вие да сте зависими от него - ваш проблем. Стига с тези болести - спортувайте, наслаждавайте се на живота и го изживейте здравословно и пълноценно. Аз съм спортна натура... от болести преди да се разболея... ъ-ъ... спрях за 1 година и болестите почнаха... и какво магия ли имам? Сега отново започнах активно спорт и всичко си е наред. Нищо създадено от човека, не може да действа като магия... защото е материално. Не преписвайте божиите сили на измислени герои. :)

ri41
04-24-2011, 20:50
Не се вкарвам във филми, защото не вярвам в магии. Всичко в живота си го градим ние, без никой да ни пречи. Това, че вие допускате някой си там да си изкаже мнение и вие да сте зависими от него - ваш проблем. Стига с тези болести - спортувайте, наслаждавайте се на живота и го изживейте здравословно и пълноценно. Аз съм спортна натура... от болести преди да се разболея... ъ-ъ... спрях за 1 година и болестите почнаха... и какво магия ли имам? Сега отново започнах активно спорт и всичко си е наред. Нищо създадено от човека, не може да действа като магия... защото е материално. Не преписвайте божиите сили на измислени герои. :)
човек наистина има магии който го е изпитал на свои гръб той знае даже и да не искаме те ни влияят :)

PullMeCloser
04-24-2011, 21:13
абе с това шега не бива.
като съм била бебе и баба ми е дала на майка да мушне в количката ми някакъв парцал (малък де) с някакви конци и игли нашити по него и майка ми отказала естествено, обаче след 5-6 месеца случайно видяла че тоя парцал е под одеялото ми, а за тея 6 месеца съм боледувала страшно много и като го е махнала и съм спряла с болести и разни такива неща.
баба ми го е правела, защото не са ме кръстили на нея. както и да е, отидете при ходжа, те ги развалят магиите :)

:shock: Честно ли? Големи психари имало, обаче. Направо ми е трудно да повярвам...
Иначе аз скоро бях намерила един предмет, изгубен от много време, дори като го видях си спомних как го търсех като малка. Беше една играчка.Преди повече от 7 години беше, даже 10. Намерих го точно до клавиатурата ми, след като се събудих, а преди това имам ясния спомен как си оставих там телефона и я нямаше там въпросната играчка,нямаше нищо там. Оставих я, разгледах я, питах майка ми къде я е намерила, тя каза, че не знае за какво говоря, че никакви играчки не е намирала, показах я дори.Питах всички у нас, никой не беше намирал това нещо. И въпреки, че не вярвам в магии, играчката директно отиде в боклука. За по-сигурно. 8-)

RoSKo0o0
04-24-2011, 21:24
Аз съм човек на науката! Вярвам в чудеса, но те не са магии!

Shiny94
04-24-2011, 21:27
На майка ми са и правили магия още като е била на мойте години да не си намира приятел, да няма деца и т.н. Ходила майка ми по лекари насам натам, казвали и че деца не може да има...Все нещо не и вървяло, много болнава била, накрая баба ми се усъмнила и отишли при ходжа. Той им казал, че било магия и трябвало там да правят разни неща, не помня какви и малко след това майка ми се запознала с баща ми, та и две деца имат... Принципно съм скептично настроена за такива неща, но може би съществуват. И ако темата е сериозна и ти не си внушаваш глупости, може би наистина нещо не е наред.

П.П. Магии обикновено правят близките хора, внимавай! На майка ми и я е направила жената на чичо и, която се занимавала с подобни неща. Тя имала и един характерен белег и ходжата го описал перфектно, така разбрали. Може да звучи глупаво на повечето, дори на мен ми звучи нереално, но кой знае какви хора има...

vankata5555555
04-25-2011, 12:07
Аз смея да твърдя,че познавам гледачка която НЕ ЛЪЖЕ и наистина винаги знае за това което я питаш.Това с магийте е вярно,защото знам за 1 случай точно с червен конец,снимки и още нещо на един гроб.След това пича на който имаше снимки в кутията при гроба катастрофира и умря.Даже го познавах лично.

bloodyF
04-25-2011, 15:38
:shock: Честно ли? Големи психари имало, обаче. Направо ми е трудно да повярвам...

напълно сериозна съм.
дори и някакви обеци ми е била подарила баба и майка ми ги е пазела в някаква кутия като порасна да ми се продупчат ушите и да ми сложат обеците (били златни) и като съм станала на година и половина и майка ми ги е взела, за да ходим да ми пробиват ушите, но за 2 минути ме оставила при баба ми и като е отишла вече там (при този където пробива уши) и обеците ги е нямало. то това не е магия де, по-скоро баба ми си ги е прибрала ама нищо :д

Colouring
04-25-2011, 21:17
Странно е,признавам.Ама не знам как да си обясня такива неща..
И аз да разкажа една случка.Значи преди много години,още не съм била родена,леля ми постоянно се е оплаквала от нещо странно,винаги когато влезне в двора на къщата на баба ми.Влиза и почва да я боли глава,да й се повръща,да й се вие свят и т.н.И веднъж нещо тя,майка ми и още някой са ходили на някаква гледачка и леля ми изобщо не е имала в предвид да казва за това,но изведнъж тая,която им гледала,се обърнала към нея й просто й казала-ти имаш направена магия.Някъде по някой двор е,на открито място.И тя леля ми й разказала за това за двора и тази я попитала дали има някаква постройка в този двор и ако има,то магията е около нея.Прибират се с майка ми,отиват право там до постройката,започват да ровят навсякъде отстрани и откриват въпросното 'нещо'.Не знам точно какво е било,забравила съм.. историята ми беше разказвана отдавна.И странното е,че след намирането на магията леля ми й минава този проблем.

Имам и друга история,но тя е още по-дълга,така че...Друг път.

howland
04-26-2011, 00:07
бааааааааааааааааааааахти филмите майнааааа.....

Colouring
04-26-2011, 07:12
Не отричам... супер странно изглежда отстрани.Ама как може да го обясниш?Защото аз не мога.

iiordanova
04-26-2011, 11:59
С това наистина шега не бива.

nomatterwho
04-26-2011, 19:28
напълно сериозна съм.
дори и някакви обеци ми е била подарила баба и майка ми ги е пазела в някаква кутия като порасна да ми се продупчат ушите и да ми сложат обеците (били златни) и като съм станала на година и половина и майка ми ги е взела, за да ходим да ми пробиват ушите, но за 2 минути ме оставила при баба ми и като е отишла вече там (при този където пробива уши) и обеците ги е нямало. то това не е магия де, по-скоро баба ми си ги е прибрала ама нищо :д

:shock: :shock: :shock:
Е заради едно име баба ти да прави чак такива неща..
Още ли прави разни такива или се е примирила?

p0rt0kalkaa
04-30-2011, 13:55
Странно е,признавам.Ама не знам как да си обясня такива неща..
И аз да разкажа една случка.Значи преди много години,още не съм била родена,леля ми постоянно се е оплаквала от нещо странно,винаги когато влезне в двора на къщата на баба ми.Влиза и почва да я боли глава,да й се повръща,да й се вие свят и т.н.И веднъж нещо тя,майка ми и още някой са ходили на някаква гледачка и леля ми изобщо не е имала в предвид да казва за това,но изведнъж тая,която им гледала,се обърнала към нея й просто й казала-ти имаш направена магия.Някъде по някой двор е,на открито място.И тя леля ми й разказала за това за двора и тази я попитала дали има някаква постройка в този двор и ако има,то магията е около нея.Прибират се с майка ми,отиват право там до постройката,започват да ровят навсякъде отстрани и откриват въпросното 'нещо'.Не знам точно какво е било,забравила съм.. историята ми беше разказвана отдавна.И странното е,че след намирането на магията леля ми й минава този проблем.

Имам и друга история,но тя е още по-дълга,така че...Друг път.

Разкажи и другата история, че ми стана интересно :)

ken
05-01-2011, 15:48
Може би ще помогне това ако вече не е направено - кръщение от православен свещеник, може да ти прочете молитви. Ти също можеш да си купиш един православен молитвеник и да си четеш когато пожелаеш. Дано това да ти помогне.

mnogoznaikO
05-01-2011, 17:33
срещу 10 000 000 лв. ей от тука (пред клавиатурата) ще ти махна магията... знам каква отвара да забъркам в казана :oops:

:razz: :D 5 магий са ти направили ... 8-)

Mirage3
05-01-2011, 17:51
Уау, т`ва е много гадно наистина... Но не мога да ти помогна. :(

DieselBlood
05-02-2011, 14:03
Абе в какви филми вкарвате момичето бе?? :lol: 200 магии на кръст са ти направили.Ако толкова те е шубе,отивай да ти баят,леят куршум и разни бабини глупости.

RaWw
05-02-2011, 14:30
Няма да коментирам темата ... Само ще кажа че си нямате на представа колко злобни и дяволски хора има .