PDA

View Full Version : Правите ли АТМ?

yupaa03
04-24-2011, 09:41
Ясен и точен въпрос - някоя това прави ли го в реалния живот?
АТМ = ass to mouth

dimdim
04-24-2011, 09:59
Doh... :o що за въпрос??? Щом някой го прави пред камерата, значи все на някого му е хрумнало да го прави и в леглото. :wink:

AniBG
04-24-2011, 10:16
Doh... :o що за въпрос??? Щом някой го прави пред камерата, значи все на някого му е хрумнало да го прави и в леглото. :wink:
++! :lol: Ама някои си нямат работа освен да пускат безмислени теми.. :x

LovelyGirl
04-24-2011, 10:38
Не го правя и не бих го направила.

0y7ofCon7roL
04-24-2011, 10:38
Имах една френдка която го правеше...... голяма мръсница беше :smt050

Eclipsercho
04-24-2011, 10:50
Правя го. Редовно. Майка ти много го обича. :-)

aiwobvb
04-24-2011, 10:57
Не звучи гнусно ! :?

GregoryHouse
04-24-2011, 14:06
То щото пък всички се навиват за анален по начало... Случвало ми се е веднъж, но по скоро го направих съвсем неволно, не е като да съм целял точно това. Който го кефи - да го си го прави. Както казваше един колега - "Щом те дърви, значи е нормално."

Devil69
04-25-2011, 11:43
Принципно всички мацки ,с които съм правил анален са го правили,не виждам нищо странно... 8)

kremen4eto
04-25-2011, 11:53
Правя го понякога. На мен пък не ми звучи отвратително.

Devil69
04-25-2011, 11:58
Според мене си е екстра:) Пък и щом и двамата ни кефи не виждам къде е проблема,нали? 8)

dimdim
04-25-2011, 12:01
Всъщност не е кой знае какво, на някои много им харесва. Няма да се изцапаш, не боли, не хапе :D Даже е екстра за някои,както каза Дявола.

Downtown
04-25-2011, 12:39
"Щом те дърви, значи е нормално."
:razz: :razz: :razz:

По-вярно нещо ... от доста време не съм чувал :D
За някои може да е гнусно ... за други приятно ... всеки както е настроен. Но имайки впредвид какви "работи" се въведоха в секса днешно време ... това ми се струва бебешка игра :D

howland
04-25-2011, 15:24
лол, тотално неочаквани отговори досега

вече очаквах да има три страници с постове като "ужас!" или "разкарай се изрод!"

Правя го понякога.

разкажете повече.

amoreemio
04-25-2011, 16:08
аз ли съм най-гнусливата... отврат
потресена съм от вас

0y7ofCon7roL
04-25-2011, 16:23
потресена съм от вас И ние от теб.

kremen4eto
04-25-2011, 16:30
лол, тотално неочаквани отговори досега

вече очаквах да има три страници с постове като "ужас!" или "разкарай се изрод!"

Правя го понякога.

разкажете повече.

Не можеш да си го представиш ли? Приятелят ми много се учуди като го направих за първи път. Каза, че иска свирка след като се беше изморил от аналния и аз го гледах само и той каза "Да не те е гнус?" и аз "Ако ме беше гнус да го лапна, нямаше да ти давам да ме е*еш там" ... И по-нататък вече си го правех както при всяка друга свирка ... само че е някак по-мръснишко.

Devil69
04-25-2011, 20:10
потресена съм от вас
Значи мога да му дам да ме чука,но не мога да му духам?
Да ви имам логиките :lol:
Казаха ли ви го!!! :grin: :grin: :grin:

LegaCalcio
04-25-2011, 20:14
:D че момичета, кавк ови е толкова гнусното .. не сте ли си опитвали вкуса на дупето ... ?

Emilen
04-25-2011, 21:14
Имаше една закачка: "От г*за в устата, за да си не губи миризмата".
Не е хигиенично, най-малкото.

howland
04-25-2011, 21:46
Не можеш да си го представиш ли? Приятелят ми много се учуди като го направих за първи път. Каза, че иска свирка след като се беше изморил от аналния и аз го гледах само и той каза "Да не те е гнус?" и аз "Ако ме беше гнус да го лапна, нямаше да ти давам да ме е*еш там" ... И по-нататък вече си го правех както при всяка друга свирка ... само че е някак по-мръснишко.

Кефиш. ;]

ozzy
04-25-2011, 21:57
още не ми дават ма обратното съм го правил :D :D

Emilen
04-25-2011, 22:17
...Правилното е - от г*за в устата, за да не се губи аромата. Тука в нашия район това го наричат шоколадов минет.
Да. С "аромат" е по-благозвучно. Както и да е. За мен е повече от неприемливо. Въпрос на разбиране и навици, все пак.

sensationwhite
04-25-2011, 22:52
абе, пичовете със "Щом те дърви начи е нормално" ми то има и едни чичковци в нета дето се дървят на 12 годишни момченца, докато се душат със колан и си теглят кура с въже, тва нормално ли ше да е?
по темата - много ясно.

badreto
04-26-2011, 01:03
абе, пичовете със "Щом те дърви начи е нормално" ми то има и едни чичковци в нета дето се дървят на 12 годишни момченца, докато се душат със колан и си теглят "мъжкия полов орган" с въже, тва нормално ли ше да е?
по темата - много ясно.

Пичовете говорят за АТМ,не за някакви чичковци и тем подобни каквито ти ги ражда главата. #-o А по темата кой както си го разбира.

GregoryHouse
04-26-2011, 01:09
Правилното е - от г*за в устата, за да не се губи аромата. Тука в нашия район това го наричат шоколадов минет. За мене като цяло аналния секс си е един вид унижение и не го практикувам, аналното отверстие не е предназначено за секс. А пък още по-голямо унижение е това. Не мога да си представя да унижа някое момиче по този начин, ужас...

То и устата не е предназначена за секс. Свирки също ли не им даваш да ти правят?

абе, пичовете със "Щом те дърви начи е нормално" ми то има и едни чичковци в нета дето се дървят на 12 годишни момченца, докато се душат със колан и си теглят "мъжкия полов орган" с въже, тва нормално ли ше да е?
по темата - много ясно.

За тях е нормално.

Emilen
04-26-2011, 09:26
Добре де. Колко от момчетата биха приели целувка уста в уста, веднага след като момичето направи ATM?

Devil69
04-26-2011, 12:11
Правил съм го и ще го правя...Не ми пречи и да и лижа ануса и всякакви такива неща,даже си ми е кеф:)

strikerwal
04-26-2011, 14:05
Добре де. Колко от момчетата биха приели целувка уста в уста, веднага след като момичето направи ATM?

повечето ще кажат няма проблем а я си представи че точно преди да се целунете се сетиш че не си се подмивал днес :razz: :razz: :razz: :razz:

kremen4eto
04-26-2011, 16:08

Мисля, че процентът би бил по-малък. Аз не съм обърнала внимание дали го прави моят.

Devil69
04-26-2011, 17:46
Когато правя секс,задръжките си ги пускам отпуск... 8)

krem4et0
04-26-2011, 19:49
Значи мога да му дам да ме чука,но не мога да му духам?
Да ви имам логиките :lol:
Не разбирам точно кое е нормалното? Ние, че в устата няма бактерии, но все пак не искам началото и краят на храносмилателната ми система да се съединяват по този начин. Чисто от хигиенична гледна точка. По същата причина не бих правила анален секс без презерватив, а гума (ил след гума) в устата...бляк.

Не, не го правя и нямам намерение. Нямам против след или по време на вагинален секс (но рядко е без кондом, така че и това не е оферта). Освен ако между двете действия няма солидно миене...това вече е друга работа.

И изобщо не го сравнявайте с анилингус, защото едно е самият отвор (който преди това мисля всички момичета мият старателно) и съвсем друго си е 15-20 см навътре в червото, където влиза пениса по време на анален секс.

Devil69
04-26-2011, 19:52
Дада ще ходя да си го измия и после ще се върна и той ще е надървен...забрави.Хора всякакви:)))

krem4et0
04-26-2011, 19:56
Не можеш да се надървиш пак ли? Не става ли веднага, ако не си свършил? И кому е нужно да се стига до подобни действия в секса? Не е въпросът дали е гнусно (в крайна сметка анусът ми и по-навътре са си част от мен) или унизително (няма как каквото и действие в секса с любимия ми да ме унижава реално), а най-малкото не е хигиенично. Само от тази гледна точка не го възприемам.

Devil69
04-26-2011, 20:07
Естествено че ще се надървя.Но изпускаме момента,сещаш ли се.А и попринцип свършвам много трудно и да ти кажа понякога след 1-2 часа секс е трудно да го надървиш като хората...

buzzzz
04-26-2011, 20:25
Оф мале... Бахти гаврата.. Не, не го правя. И анален не правя.
Но след време ако започна да практикувам анален, дори и любимия човек да пожелае такава глупост, ще откажа.
Пък и той не би пожелал. Веднъж стана дума за това и той каза "За мен това си е чиста гавра към момичето" .
И това не мисля, че ме прави гнуслива към себе си.

Devil69
04-26-2011, 20:26
Еми и аз това казвам...

krem4et0
04-26-2011, 20:35
miminko, до колкото разбрах от темата, при част от девойките е станало спонтанно. Едва ли са си правили тоалет и процедури 1 час за това, а просто така им се приискало и го лапнали.
И изобщо не намирам за ненормално правенето на свирки, но и това е нещо индивидуално. Познавам момичета, които с години не правеха на приятелите си, защото не искаха. И не става дума за малки момичета и мимолетни връзки. Някои са вече 8-9 години заедно. Въпрос на лична преценка си е все пак.
Нямам против и да направя след вагинален секс, случва се, но рядко защото рядко правим необезопасен секс (в дни, в които няма почти никакъв риск - до 2 дни след менструация).
А иначе тия дето правят, особено със случайни партньори, не се ли тревожат от други по-сериозни неща от бактериите? Това СПИН, това сифилис за нищо го нямате.

Emilen
04-26-2011, 21:20
Е що пък да е гавра с мацката не ми е ясно?
Това е въпрос на разбиране, възпитание, нагласа. Никой не е длъжен да прави нещо, което смята за нередно. Ако го възприема като гавра, защото така е възпитан(а), това е позиция на съответния човек и той е в правото си да реши как да използва тялото си. Според мен, най-пълноценни са връзките, при които партньорите имат еднакви разбирания за секса.
За мен лично, екскрементите, фекалии или както искате, ги наричайте, определено не са в групата на фетишите. Най-вече по хигиенни съображения.
Най-парадоксалното е, че преди доста време, имаше тема от момче, което искаше да гледа момичето как върши нужда. Тогава всички обявиха момчето за психопат. Сега пък, болшинството казват, че лапането на пенис, контактувал с фекалии, е нормално... Я си помислете за причините за това противоречие. За себе си имам обяснение.

zay4e
04-27-2011, 08:39
Блякс........

SonyaPld
04-27-2011, 13:51
Не съм правила,защото само веднъж съм правила анален секс ,но не съм сигурна дали ще се навия да правя atm.

Devil69
04-27-2011, 21:47
Не съм правила,защото само веднъж съм правила анален секс ,но не съм сигурна дали ще се навия да правя atm.
Защото мислиш ,че ще е гадно или ти пука какво "ще кажат хората"?

asasfdf
04-28-2011, 06:39
веднъж, но беше съвсем неволно..ма да ви имам темата

SonyaPld
04-28-2011, 10:04
Защото мислиш ,че ще е гадно или ти пука какво "ще кажат хората"?

Мисля че ще е гадно.

LegaCalcio
04-28-2011, 17:10
ЧЕ НЯМА ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ТОВА ДА ЛИЖЕШ ГЪЗ ..

LDto
04-30-2011, 15:58
Не... и нямам това намерение да правя АТМ ако ще и бог да ме моли... Не виждам смисъла на това да си ям Закуската,обяда или вечерята повторно :D :D :D. Не съм гнуслива просто от уважение към себе си не желая да се унижавам по този начин ... Не ми пука какво ще кажат за мен... Просто това си е моя анус и той е пригоден за друга работа :lol:

judecca
04-30-2011, 16:52
неееееее :?

everybodilies
04-30-2011, 17:20

Ауч...

По темата: Да

NomNomNom
05-04-2011, 11:57
Не правя анален секс .

Не ми пречи , който иска да го прави това, аз нищо не казвам , безразлично ми е , ако някога го направя , ще изровя темата и ще ви кажа :D
Живи и здрави .

vampire_girl_
05-04-2011, 21:17
Не го правя и не бих го направила.
определено

anitank
05-05-2011, 14:14

Ауч...

По темата: Да

++++ 1 ;)

WaterLilly
05-05-2011, 14:16
Това е като да си бръкнеш с пръст в гъза и да си го оближеш после.

Кой нормален човек би го направил?

tobii
05-05-2011, 14:24
:D че момичета, кавк ови е толкова гнусното .. не сте ли си опитвали вкуса на дупето ... ?

НЕ! Имаш ли някаква представа колко бактерии има и какво могат да ти причинят? (глупав въпрос) Какви сте вие бе хора? Такива неща правите и разказвате после за това, че на някой започва да им се вижда нормално.