View Full Version : За филма "Генезис"
kokosety
04-24-2011, 15:19
Ако някой го е гледал може да пише . Имам въпрос вие разбрахте ли филма, защото аз не схжащам почти нишо може да обесните 8-) 8-)
Greennight
04-24-2011, 15:21
Еми или не си го гледала внимателно,или не го схващаш.Филма е супер як.
kokosety
04-24-2011, 16:14
Еми или не си го гледала внимателно,или не го схващаш.Филма е супер як.
Изглежда хипер як гледах донякъде, но не го схващам особено мн объркано и защо накрач не показват дали пумпала пада
Greennight
04-24-2011, 16:47
Еми тва си е тежък филм.Трябва да се гледа внимателно,за да го разбереш.Аз не го помня много,но доколкото помня беше онова дето си изграждаха виртуални измерения?Иначе просто трябва да го изгледаш внимателно и без да се разсейваш и да го прекъсваш прекалено често и според мен ще го схванеш,освен ако сивото вещество не ти е прекалено малко 8-) Иначе филма си е доста тежък,аз като го гледах на кино после ме боляха очите.
Не си заслужава да си напрягаш чак толкова мозъка,за да следиш просто някъв филм и не бих препоръчал на някой да го гледа..
harmaiani94
04-24-2011, 22:26
На мен лично филма ми хареса адски много. Не е толкова труден за разбиране, колкото изглежда. : )))
Но не бих могла да го обясня тъй като го гледах преди доста време : d и не помня точно за какво ставаше дума (подробно).
Общо взето се опитваха чрез проникване в съня на човек да насадят определена мисъл в главата му. Създаваха сънища, които подтикват човека, когато се събуди да мисли определени неща. А и имаше няколко нива "сън в сън"
П.П. Оправи си заглавието "Генезис" се казва филма!
icebulllet14
04-24-2011, 23:09
Ненормално як филм. :grin:
Абе уж го разбрах ... ама ... ох, никога не съм била добра в обясненията, затова мисля да оставя тях на някой друг ;ддд
Grommash
04-25-2011, 00:42
Нз, на 10тата минута заспах и на другия ден го изтрих.. :roll:
Е добре тва накрая сън ли беше , щото пумпала не го дадоха да пада ? :?