Влез

View Full Version : Дупки на ушите

6iwshata
04-24-2011, 21:59
Здравейте. Някъде в края на миналия месец си пробих ушите (меката част),та имам въпрос, малко е тъп, но нямам идея - как точно да разбера дали са зараснали,за да мога да сменя медицинските обеци?
Мерси :)

TheGirlNextDoor
04-24-2011, 22:18
не те боли,не излизат секрети

6iwshata
04-24-2011, 22:33
Ами, аз редовно ги мажа с това, дето ми казаха (Гентамицин), а секрет не съм забелязвала? :s и ме болят само ако ги дърпам или нещо :D

syllables
04-25-2011, 05:55
В края на миналия месец :shock: Аз си смених обицата на 2рата дупка още първата седмица :D

FuckingFreak
04-25-2011, 07:18
На мен ми зарастваше повече от 3-4 месеца. Като махах обицата на следващите дни се разраняваше, случва ми се и да ми се закачи обицата за възглавницата и да ми тече кръв.. Обицата можеш да я смениш, но може и да те поболи още мъничко, все пак не знам как ще бъде при теб, така бях аз.. За радост вече нямам такива проблеми и по цял ден като няма кво да правя си я махам и пак я слагам..

darrie
04-25-2011, 12:46
В края на миналия месец :shock: Аз си смених обицата на 2рата дупка още първата седмица :D

И аз така.

Bonbonchencetyy
04-25-2011, 13:35
Аз си ги правих на 7 април(уфф,като малка не съм давала да ме заведат на лекар) и докторът каза,че трябва най-малко 1 месец човек да е с медицинските обици...

darrie
04-25-2011, 14:45
^ Не, че сега си голяма де.

LittleBarbie
04-25-2011, 15:22
АХАХАХАХАХ

На мен преди 3-4 години ми правиха операция на ушите 'щото съм имала няква непоносимост на др тела в ухото си бла бла и ся искам да си напрая горе на хрущяла ама нз дали ще стане същото като предния път. има ли някъв лекар който да ми ''прегледа'' ущите и да ми каже какво да правя ?

LipSy
04-25-2011, 15:24

:razz: Направо ме разби! :razz: :razz:

П.С. Аз си махнах обецата след около 3-4 седмици, обаче имах много проблеми с дупката и най-накрая я оставих да зарастне. Попринцип казват, че човек трябва да носи медицинската обеца 1 месец, обаче то при всеки е различно! :D

silviau66
04-25-2011, 17:17
На мен ми зарастваше повече от 3-4 месеца. Като махах обицата на следващите дни се разраняваше, случва ми се и да ми се закачи обицата за възглавницата и да ми тече кръв.. Обицата можеш да я смениш, но може и да те поболи още мъничко, все пак не знам как ще бъде при теб, така бях аз.. За радост вече нямам такива проблеми и по цял ден като няма кво да правя си я махам и пак я слагам..

На мен също ми зарастваше доста дълго. А като си махнах медицинските обици после си сложих някви тенекии, в които имаше никел /а аз съм алергична към сякви работи герданчета гривнички и т.н съдържащи никел/ иии после се измъчвах с възпалени уши още 1 месец. Ся си нося сякви, които не съдържат никел ии сичко си е медното.. :) :-)

Alexislee
04-28-2011, 06:34
Ами аз имам 13 дупки на ушите и със всяка медицинска обеца съм стояла около месец. С някои имам проблеми след време, с някои нямам. Моят съвет е - сваляй ги всяка седмица и ако са сребърни (по-добре от ментета), ги почиствай с кислородна вода и отново при слагането в дупката нанасяш Гентамицин. При мен веднага след описана процедура болките спират(ако има такива) и всичко е наред : )