Влез

View Full Version : [Анкета / Урок] Не искам да съм девствен! За Момчета!

b0nb0n40
04-24-2011, 23:18

LambOfGod
04-25-2011, 03:01
Изтрийте я тая тема, много е неприятна... :?

fear4o
04-25-2011, 03:53
Ако към езика прибавите и пръст ще се случи чудо :lol: (личен опит)
ЗАБЕЛЕЖКА:
При език и пръст поне един от двамата партньори трябва да има по-голям опит.

Ако след гореспоменатите съвети мислите, че няма да сте достатъчно отпуснати може и да изпиете една чаша алкохол(най-добре вино може да се върже към романтичната обстановка и не пийте повече от 50 МАКСИМУМ 100 грама).
И споко бе хора всеки се притеснява при първия път. Ако момичето ви обича няма да ви зареже независимо как сте се представили. Не се обвинявайте ако свършите бързо- по-голямата част от момчетата при първия път свършват доста бързо.

Cypermethrin
04-25-2011, 09:54
Зърната може да се "хапят" но само с устни, без зъби... ако тва се води хапане :D

draid
04-25-2011, 13:14
Автора на колко години си ? Написал си някакви абсурдни неща в поста си. Първо, че препускаш през повечето от важните фактори, второ в изказването ти има върховни глупости.

но ако се притеснявате от това се изкъпете!

Що за съвет ? Ако се притеснявате се изкъпете... Къпането е задължително нещо дори само при среща, какво говорим ако има възможност нещата да стигнат до секс. Първото впечатление е много важно, а за повечето хора чистотата и приятния аромат е на първо място.

3.1 Като за начало можете да накарате половинката си да вземе противозачатъчно хапче ако си мислите че има опасност да ви се роди детенце Razz

Що за върховна глупост ? Ти не вярвам да си много над 16, как ще взима противозачатъчно хапче, това да не са бонбони ? Вместо да кажеш това което всяко момче имащо приятелка трябва да носи, а именно презерватив, ти разправяш, мацката да вземе хапче.....
От такива като теб младежта пуска по 10 теми, бременна ли съм? Нямаш елеметарна сексуална култура, тръгнал си да учиш другите.

Забележка 2: Не хапете зърната на гърдите, приятелката ми ми е споделяла, че това е много болезнено и остават следи! Така че по добре недейте

Надали някой ще тръгне да хапе. То е ясно, че ако я захапеш ще и бъде неприятно и болезнено. Но Вместо да кажеш, че може да се ближе и дори да "хапеш" леко с устни, както казаха по-горе. Много малко хора ще тръгнат да иозползват езика си, особено ако са девствени. Той не знае къде да си завре оная работа, надали ще намери много правилно къде е клитора. За първи път никой не е длъжен да се опитва да направи всичко, нали за това е първи път.

3.4 За да не бъде много болезнено за момичето е по добре то да бъде отдoлу Embarassed

Това е твърдение с което не мога да се съглася напълно и зависи изцяло от това дали момичето е девствено, но има вярно в него.

4.4 За хората дето бързат им препоръчвам като за първи път да го направят с презерватив (за мен са Delux). След първия път си трепете главата с опити Cool

Какво е това, като за първи път с презерватив ??? Не първи ами първите 100 пъти трябва да са с презерватив ( задължително) Ако след това смятат, че са достатъчно опитни, отиват и се изследват и двамата за няколко сериозни болести и чак тогава може да пробват без презерватив. Хубава работа да кажеш на младите правете 1-вия път с презерватив, пък после плющете на воля. Да не говорим, че секса без презерватив , винаги крие опасност от забременяване, каквото и да правят.

Ето ти моето заключение. Образовай се първо много хубаво и след това раздавай знаничта си на другите, защото като не знаеш и говориш глупости е смешно и за жалост, може ( и ще ) заблудиш много от незнаещите. Предлагам ти или да изтриеш първия коментари и да не даваш компетентни мнения ил ида се образоваш и да го оправиш. Хайде със здраве.[/quote]

straus
04-25-2011, 16:54
Ей.. какво направихте, даже не можах да прочета за какво иде реч! :D

fUcKsMiLe
04-25-2011, 17:07
Оф и аз не можах да прочета темата :с 8-)

оффтопик: straus, виждам че си направил блог. Ще го следя с интерессс... :oops: 8-)

draid
04-25-2011, 17:11
Еми направи това, което беше най-добре. Все пак за да учиш на нещо първо трябва добре да си го разбрал.

antifashionshit
04-25-2011, 20:14
ако не искате да сте девствени - свържете се с мен.
важи само за кочове :Д

straus
04-25-2011, 20:29
a какво, да не пускаш?

Gr0zDan0v
04-25-2011, 20:59
a какво, да не пускаш? :razz: :razz:

draid
04-25-2011, 22:40

Да беше казала: Ако сте гладни ме намерете, раздавам пържоли с бира. можеше и да ме грабнеш.

Хайде новичката модераторка да слага ключа не темата, след като автора изтри безумният първи пост.

antifashionshit
05-31-2011, 07:56
^ знам, че темата е малко старичка, ама аз съм МОМЧЕ :razz:

britzy
05-31-2011, 08:01
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: