whitediamond
04-25-2011, 00:01
Имам чуството,че става все по-зле. Преди си имах няколко човека,дето ей тка ги наричах приятели,уж истински. Миналата година изгубих една от фр ми. Започнахме да се движим с различни хора,отчуждихме се и сега все едно сме непознати. В момента съм на път да изгубя и друга,всъщност незнам за фр ли да я смятам или... Почнахме караниците някъде от лятото,трябваше ми един фризиор,тя каза,че познавала един много добър,но като я питах къде се намира вика,че ще пита една фр,като си дойде от морето. Всеки път като се чувахме ме отрязваше,че не се е върнала от морето,не била на линия ,бла,бла,стана ми ясна работата. След няколко месеца реших да добавя една две нейни фр във фб и тя ми дигна такъв скандал,чак до небесата,що ги бях добавила. Сега не ми отговаря в скайп,във фб,незнам какво да правя. Ииии май си останах само с една фр,не ме е заебавала до сега,винаги като не ми стигаха пари за нещо било то кафе или сандвич никога не ми е отказвала да ми даде назаем,чакаше ме,ако закъснея-както винаги де.Кофти е,че винаги аз и се обаждам да се видим или предлагам да излезем с повече хора и тя нали ми ок,но почти никога тя не е инициатор. Обаче с нея не си споделяме много много а като с повечето хора дето си изкарвам времето за общи неща. С второто момиче,за дето съм писала,толкова неща сме си казвали както аз на нея,така и тя на мен. Просто с нея нещата някак ставаха. Незнам аз ли съм виновна нещо,така да ме заебават. И сега с кого ще си споделям,има др хора разбира се,но с тях само по общи теми и няма да е същото