Влез

View Full Version : Аз ли съм виновна или...

whitediamond
04-25-2011, 00:01
Имам чуството,че става все по-зле. Преди си имах няколко човека,дето ей тка ги наричах приятели,уж истински. Миналата година изгубих една от фр ми. Започнахме да се движим с различни хора,отчуждихме се и сега все едно сме непознати. В момента съм на път да изгубя и друга,всъщност незнам за фр ли да я смятам или... Почнахме караниците някъде от лятото,трябваше ми един фризиор,тя каза,че познавала един много добър,но като я питах къде се намира вика,че ще пита една фр,като си дойде от морето. Всеки път като се чувахме ме отрязваше,че не се е върнала от морето,не била на линия ,бла,бла,стана ми ясна работата. След няколко месеца реших да добавя една две нейни фр във фб и тя ми дигна такъв скандал,чак до небесата,що ги бях добавила. Сега не ми отговаря в скайп,във фб,незнам какво да правя. Ииии май си останах само с една фр,не ме е заебавала до сега,винаги като не ми стигаха пари за нещо било то кафе или сандвич никога не ми е отказвала да ми даде назаем,чакаше ме,ако закъснея-както винаги де.Кофти е,че винаги аз и се обаждам да се видим или предлагам да излезем с повече хора и тя нали ми ок,но почти никога тя не е инициатор. Обаче с нея не си споделяме много много а като с повечето хора дето си изкарвам времето за общи неща. С второто момиче,за дето съм писала,толкова неща сме си казвали както аз на нея,така и тя на мен. Просто с нея нещата някак ставаха. Незнам аз ли съм виновна нещо,така да ме заебават. И сега с кого ще си споделям,има др хора разбира се,но с тях само по общи теми и няма да е същото

NeENormalen
04-25-2011, 05:40
Виж кво .. то това ви е в кръвта на вас жените... да се дърпате и карате за глупости... Разкарай всичките си "приятелки" и започни да движиш с момчета... това е решението на "приятелския" ти проблем ;]

Mi6inka
04-25-2011, 06:36
Ако си мислиш, че ще си намериш "най-добър приятел", с който ще си до края на живота си...жестоко се лъжеш.Такова нещо няма, хората тръгват по различни пътища..остава само онова чуване/виждане, когато имате възможност и да си разказвате какво се случва с вас ...

И...да..момчетата са по-добри приятели, по принцип

lili12
04-27-2011, 19:38
Защо трябва да си споделяш със съученик или приятел? Представи си, че някой ден ти забие нож в гърба и издаде всичките ти тайни. Тогава какво ще правиш? Недей да имаш доверие на никого! Аз на никого не вярвам освен на близките си хора, т.е. семейството си, защото знам че никога няма да ме предадат. А приятелите уш приятели пък после те предават- лицемери. Споделяй с майка си (знам че по-простите ще се засмеят на това ама не ми дреме). Ако "те е срам" или просто не искаш направи най-обикновеното- пиши в "таен дневник". Може да си помислиш че така ще станеш самотна, но повярвай ми, няма! Личните неща ще си ги пишеш в дневника, а за общи неща ще си говориш с другите. Защо за да имаш "Най-Добра Приятелка" трябва да и издаваш майчоното си мляко? Никог няма да разбера някои хора... :?