Влез

View Full Version : какво да правя

selenagomez45
04-25-2011, 06:56
Проблемът ми е такъв,че едно момче ме харесвa,no az nego ne ,vijdala sum go v fb snimki hybav e dosta no e ot dom na 19 god veche ne e v doma ,jive s sestra si ..ne e ciganin bulgarin e. No maika my i bushta my sa pochinali kogato e bil 2 ili 3ti klas.Toi e v klasa na bratovched mi i toi mi kaza ,che me e haresal i e iska da se zapoznaeme ,kazvali sa mi che e mn dobro momche no edinstvenoto koeto me spira che e ot dom ,che shte mi se podigravat horata okolo men ,che hodq s momche bilo v dom .. :( Kakvo da pravq da opitam li ili da ne se zanimavam pak kazvam ne e ciganin imeto familiqta sa my bulgarski i vunshnosta my ,kak mislite

darkPaladin
04-25-2011, 07:05
по-добре не тръгвай с него

ако тръгне с теб надявам си поне да си красива ще ти е простено за греховете

Sh@d0w
04-25-2011, 07:09
Опитай,ако е толкова свестен колкото го описваш си заслужава.Какво ти пука за мнението на другите...

selenagomez45
04-25-2011, 07:13
ami ne sum grozna hybava sum ne che se hvalq no da hybava sum i za dom tova momche e naistina hybavo

inanik25
04-25-2011, 08:01
Както казва Sh@d0w - изобщо не трябва да ти пука за мнението на другите... Ако го харесваш и той теб.. Няма проблем :)

SisiStrange
04-25-2011, 08:42
Ъъъъъъ, проблемът ти е, че момчето е нямало родители? Че е имал тежко детство? Че се е справял все сам? И ти приемаш това за негов личностен недостатък???? Я не се хващай с него. След всичко, човека заслужава нещо по-добро.

ForzaFelipe
04-25-2011, 09:02
Ъъъъъъ, проблемът ти е, че момчето е нямало родители? Че е имал тежко детство? Че се е справял все сам? И ти приемаш това за негов личностен недостатък???? Я не се хващай с него. След всичко, човека заслужава нещо по-добро.

На същото мнение съм...

Cypermethrin
04-25-2011, 09:03
мисля че си безкрайно повърхностна и че страдаш от данък обществено мнение

bratignat
04-25-2011, 09:08
Чуждото мнение - по дяволите. Нима се допитваш до приятелките си, кого да обичаш? В любовта винаги е трудно - винаги някой ще те осъди или завижда. Ще ти подлагат краци и други копитни крайници. Ще има изпитания. Ако толкова е е страх от тях, няма да я познаеш.

DesireToFire
04-25-2011, 09:17
Остави го, просто го остави, направи му тази услуга..

ivcheto0o
04-25-2011, 09:19
Само недорасли хора биха ти се подигравали.Запознай се с момчето пък тогава каквото стане.Но не позволявай на хората да пречат на щастието ти.

mrazqkindergarten
04-25-2011, 09:33
мисля че си безкрайно повърхностна и че страдаш от данък обществено мнение

sweetyKari
04-25-2011, 09:41

MaLkaTa_LaDy
04-25-2011, 09:50
Ооо я стига, напълно нормално е момичето да се притеснява и да и е странно... Зависи с какво е свикнала. Не мисля, че си струва да изпускаш момче, особено ако е такъв, какъвто го описваш, защото е бил от дом. Да, странно е и сигурно трудно се приема и едва ли много хора около теб ще те подкрепят, но пък това си е вид предизвикателство. Опитай...

DesireToFire
04-25-2011, 10:03
Ооо я стига, напълно нормално е момичето да се притеснява и да и е странно... Зависи с какво е свикнала. Не мисля, че си струва да изпускаш момче, особено ако е такъв, какъвто го описваш, защото е бил от дом. Да, странно е и сигурно трудно се приема и едва ли много хора около теб ще те подкрепят, но пък това си е вид предизвикателство. Опитай...
ЗАЩО по дяволите?! Кое му е странното, какво е това, което приятелите, които се предполага че трябва да те подкрепят винаги, няма да могат да преглътнат. Не е истина колко повърхностни хора има...

MaLkaTa_LaDy
04-25-2011, 10:28
Защо реши, че са самоизключващи да е странно и да го приемат приятелите? :D

Ssummerjam
04-25-2011, 11:53
Остави момчето, не заслужава такава лигла като теб, която се колебае дали да е с него само защото е от дом. 8)

TVDQueen
04-25-2011, 13:35
И какво като е от дом?Това че сам се е справял и е имал тежко детсво без той да е виновен и го смяташ за негов недостатък?Честно от такива хора не знам какво да кажа!Колко повърхностни можете да бъдете повече?

ImprezaWRX
04-25-2011, 14:22
Плащаи си данъка 'обществено мнение' и не се занимавай с момчето . Ще му направиш услуга да го отрежеш , така ще си намери момиче без предрасъдъци .
=;

bloodyF
04-25-2011, 15:29
човека явно не те познава
надявам се и да не те опознае ;)
кво ти пука бе? като че ли е заразен, като е от дом. похвално е за него, че се е справял, че е постигнал нещо, а за теб единственото,което мога да кажа е че си супер ограничена и повърхностна. :x

AniBG
04-25-2011, 15:43
Ама и вие сте много странни - какво от това, че момчето е от дом за бога!?! :x Вие го изкарвате все едно не е от тази планета, той е човек като всички останали! :x Пък е на теб (авторке) какво те е интересува мнението на останалите, ако го харесваш нищо не би те спряло да си с него!? :-o Много странно мислене имаш и май не знаеш какво искаш.. :-o

demons_of_my_soul
04-25-2011, 15:48
.............

malkataa
04-25-2011, 16:19
Ако е толкова добър, колкото казваш значи не го заслужаваш, защото не ти пука за него, а за мнението на околните.. ако изобщо изпитваше някакви чувства към него нямаше да ти пука какво мислят и говорят ;)

Grommash
04-25-2011, 18:29
Чета и не вярвам на ушите си! Ти искаш да си с него заради самата себе си или заради другите? Искаш да те видят хората, че си имаш приятел? Сигурно те мислят са доста "вървежна".. Хубаво е човек да има принципи, но чак пък толкова.. Надявам се да се вразумиш и факта, че е от дом да не те притеснява. И все пак се постави на негово място и погледни към живота чрез неговите очи и сама ще се убедиш, че той е много повече от останалите момчета. 8)

Inloveee_
04-25-2011, 18:39
Колко още могат да растат глупоста и предрасъдъците в хората...

marin4itu
04-25-2011, 19:27
Направо не мога да повярвам колко ограничени хора има.. Момчето да не е виновно, че има такава съдба? Момчето да не е виновно, че иска най-после да е щастливо? Обаче такова същество като теб едва ли ще го направи щастлив :?

Downtown
04-25-2011, 19:54
Никога не бих ударил момиче .... но просто не знам .... в момента имам странната нужда ... да ти вкарам един бокс .... и направо да отърва света от теб .... МОЛЯ те ... МОЛЯ ТЕ .... не тръгвай с момчето ... пича заслужава МНОГО повече ... за мен ти си по-нисша от животните !!!!!! ти си един шибан червей който не заслужава да живееее .... Извинявам се на форума за това което наговорих ... но тази тема е лична за мен ... и да се притесняваш че можело да ти се подиграват защото горкото момче е сирак !!!?!?!?!?!?!?!?!?!от къде пък ти ХРУМНА Т'ВА !!! длкайвдклавй ФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ ФФФ
Не заслужаваш да си на този свят .... това е моето мнение по тази тема !!! Заради хора като теб ... и ОНЕЯ където можело да ти се подиграват, човечеството деградира ...

selenagomez45
04-26-2011, 13:17
boje

marin4itu
04-26-2011, 13:50
Авторке, някой път и от малко можеш да си направиш равносметка за даден човек.. Както в твоя случай ;)

elizabethg
04-26-2011, 14:08

Точно...

Downtown
04-26-2011, 14:17
boje moi zashto me sudite kato ne me poznavate az prosto iskam da se konsyltiram s vas i za vasho svedenie toi ne me poznava vijdal me e na snimka i me e haresal ne sme se vijdali na jivo izobshto kvi gi drunkate kat ne me poznavate

Съжалявам много, но просто да си я помислиш тази глупост .... е нещо непростимо за мен .... успех в живота :)

Sh@d0w
04-26-2011, 14:22
boje moi zashto me sudite kato ne me poznavate az prosto iskam da se konsyltiram s vas i za vasho svedenie toi ne me poznava vijdal me e na snimka i me e haresal ne sme se vijdali na jivo izobshto kvi gi drunkate kat ne me poznavate

Американски форум-питаш -> отговарят ти.

Български форум-питаш -> почват да ти обясняват колко си тъп.

Трябваше да се подготвиш психически преди да пунеш тема.

Downtown
04-26-2011, 15:47

Американски форум-питаш -> отговарят ти.

Български форум-питаш -> почват да ти обясняват колко си тъп.

Трябваше да се подготвиш психически преди да пунеш тема.

Силно ме съмнява, че ако беше питала същия въпрос в някой американски форум отговорите щяха да са различни ... даже може би щяха да са по жестоки, защото тука вярно ... от Български дом за деца трудно се излиза свястен човек ... докато в другите държави нещата са малко по стегнати ... и да има лек полъх на дискриминация за това че човека бил сирак ... ще те изядът живо.

xxpamzy
04-26-2011, 19:08
С риск да прозвуча грубо... Това момче изобщо не заслужава такава пикла като теб, която живее заради мнението на хората. И поне като искаш съвет можеш да го напишеш с български букви.

SaRiTaTa
04-26-2011, 19:46
аз се чудя, защо трябва да ти пука какво значение има дали е о дом или не е, когато момчето е свестно наистина не трябва да ти пука какво ще мислят повърхностните хора около теб, аз ако съм на твоето място ще дам шанс на момчето
Успех :)

goldfishdevil
04-26-2011, 21:39
и аз съм на мнението да мнозинството.. ;)

lqlqlqqq
04-27-2011, 06:52
И аз мисля, че ако е свестен трябва да опитате...пък и кой знае, че е от дом... не е важно това...а и тои не е виновен.Сигурно му е било трудно без родители....просто му дай шанс!!! :smt023

Emppu90
04-27-2011, 06:59
1. Не плащай данък обществено мнение.

2. Това, че е от дом не го прави по - малко човек, още повече, че е пораснал по - бързо и е видял живота по - рано от другите си връстници.

3. Съветвам те да пробваш ако си допаднете.

supernature
04-27-2011, 15:12
Надявам се, че не си толкова повърхностна! Какво, че е от дом, не ли е човек. И щом е българин какво ти пречи, и щом е хубав. Хората какво ще кажат, толкова ли те интересуват хората от ей такива момичета, много ме дразнят... някакви... Но както казвам, надявам се да не си такова момиче/. Ако наистина го харесваш излезте и ако ти харесва характера му може да пробвате. УСПЕХ! :)

Djenka
04-27-2011, 18:54
:shock:

Ако го харесваш не би тряало да те ебе дали е циганин или българин.. Щом се харесвате тръгвай.. Ако приятелките ти се смеят, подиграват или нещо такова, начи не са ти истински фр. :)

BloomF
04-27-2011, 19:31
Ти за чуждото мнение ли живееш? Какво като е от дом?

magita
04-27-2011, 19:49

+25 поредната разглезена пикла :}

RoSKo0o0
04-27-2011, 19:59
То ко имаше една приказка "if you want to be with me - forget than who i was used to be" оф нещо такова ;д с това шега небива... познавам такива хора и аз се отнасям с тях с леко по-специално отношение... ама тфа сме ние хората :>

FATALITY
04-28-2011, 05:51

+ !!! Наистина заслужава нещо по-добро.

minionka
04-28-2011, 10:35

Еми, ето, даваме ти съвет... не се хващай с момчето, заслужава нещо по-добро. Ти казваш, че не искаш да си с него, заради това, че е бил в дом, а не само защото те е харесал на снимката. Харесал те е външно, явно, но силно се съмнявам да се хване с теб, ако продължаваш да плащаш данък обществено мнение. За това ти казвам, най-добре го остави да намери някоя, която го заслужава. peace 8)