View Full Version : Гадни звукове
От какви звукове настръхвате ?
Аз лично настръхвам,когато някой чете книга и преобръщайки страницата я потърка върху дрехите си, или докато си мия зъбите тоя от тоя звук ми става лошо
nessparty
04-25-2011, 10:58
С тази тема ме накара да се замисля :) може би от скърцането на вратата, настръхвам, май прекалявам с филмите на ужаси ;дд
От никакъв звук не настръхвам.
vagarious
04-25-2011, 11:15
От скърцането на ножа по чинията,докато се реже нещо.
От ноктите ми,когато ги пиля.
И понякога от стола,когато го влача. 8-)
smoker4e7o
04-25-2011, 11:19
Когато някой драска с нокти по черната дъска в даскало. 8-) Ебаси ужаса е тогава.
nessparty
04-25-2011, 12:29
Когато някой драска с нокти по черната дъска в даскало. 8-) Ебаси ужаса е тогава.
Ммм да ..и поврати с нокти :х с вилици и лъжици също е много гадно скърцането :o
ауу да,супер гадно ее ;х :shock:
Мляскане и удрянето на лъжица/ вилица в зъбите... и не е нужно да е силно.. просто при нааааааай-лекия такъв звук или излизам от стаята или слагам слушалки и пускам музика.
XxBubblexX
04-25-2011, 15:12
скърцането на вратата,с нож по чинията... ужас
с нож или вилица по чиния
като пишат с маркер на бялата дъска и е тихо
с фулмастер като се пише върху хартия
с тебешир (особено като скръцне) върху черна дъска (или с нокти)
стиропор-ния звук също ме влудява
някой като си чеше главата 8-)
като си пиля ноктите
и шумоленето на найлонова чанта ме дразни
а имам проблеми със слуха, представете си :D
StolenBliss
04-25-2011, 15:53
Да, само като си го представя и ми призлява :? :-o
Bonbonchencetyy
04-25-2011, 16:14
Когато някой отключва вратата на апартамента ни,скърцането на врата...
Greennight
04-25-2011, 16:17
Скърцане на тебешир или нокти по дъска.Също звука от пантите на несмазана врата 8-)
Скърцане на тебешир или нокти по дъска.Също звука от пантите на несмазана врата 8-)
RainbowGirl
05-19-2011, 15:08
Скърцане с вилица, лъжица, нож по чинията.
Някой като захапе със зъби вилица или лъжица.. брр, настръхвам цялата. Отвратително е. :D
Скърцане с тебешир или нокти по черна дъска.
Също като си пиля ноктите.
sapphire5
05-19-2011, 15:26
и аз го мразя това~!! :lol: :D 8-)
GossipGirl89
05-19-2011, 15:52
Стържене с каквото и да е ме побърква.
В училище много ме дразнеше скърцането на тебешир по дъската или драскането с нокти... :?
neeDaBosS
05-19-2011, 17:20
И понякога от стола,когато го влача. 8-)
+ скърцане на врата :?
http://www.orion94.com/images/objects/object_160.jpg
От тези тарелки направо ми се изправя косата!!
Настръхвам и когато докосна плюшени играчки.. Онези гладките, отвратителните..
http://images.ibox.bg/2009/06/21/meche/430x500.jpg
Като малка имах един такъв пингвин и веднъж не знам от какъв зор го захапах. Звукът, който се получи между тази материя и зъбите направо ми развали психиката. Още настръхвам, като си го спомня 8-)
Пилене на нокти,чегъртането на вилица или нож в/у чиния,онези гадни груби подвързии за тетрадки. :-D
dream1707
05-20-2011, 09:57
Тези чашки и чинийки, не пластмасовите, а има едни като стериопорени ;д .. Много ме дразни шума от драскането с нещо върху тях... както и примерно по дъска с нокти ;д
NqkfaNikakva21
05-20-2011, 10:39
от клечките на сладоледите :lol:
Grommash
05-20-2011, 15:04
Търкане на шкурка, грачене на гарвани през нощта, хъркане..
И понякога от стола,когато го влача. 8-) Абсолютно същото или примерно като драскаш по дъската с нокти и се скърца.Направо ми бърка ....не знам къде. 8-)
Ще повторя някого, ама и мен ме дразни много скърцането с тебешир или нокти по дъска. Също и с ръце, оцапани с брашно да скърцаш ми е гадно. Сякви скърцарации <-- 8-) други не ме интересуват, но точно такива.. все едно нещо ми човърка отвътре.. ужаасс!! 8-)
IlikeYourSmile
05-20-2011, 20:27
Дрехи върху стената :booooomb:
SparkleKitty
05-20-2011, 20:49
Аз се побърквам,като някой почне да се чеше през клин с нокти или когато постилаш завивките и ноктите ти се протрият :x
Angeleyes
05-20-2011, 20:54
+1 и при мен е така :D направо ми идва да си ударим главата от чина и да припадам. :D :D :D
Скърцането с нокти по стъкло и дъската в училище ме влудява. Дразни ме звука и на скърцащи вилици и лъжици в друг съд. Мразя звука , произвеждащ се от пилата за нокти и особено когато някой сърба. 8-) Дразня се и от шума на найлоновите торбички и прочие 8-)
marin4itu
05-22-2011, 07:58
Дразни ме скърцането с вилица или нож в чиния. ауу настръхвам цялата, брат ми много обича да ме дразни.. Както и звука с които спират влаковете, случвало ми се е да стоя на перона и 2 влака да спрат едновременно от двете ми страни, беше ужасно! :D
shamLess
05-22-2011, 13:04
Мнооого мразя когато някой си стърже ноктите в някакъв метал или желязо и почва да скърца и да издава ужааааааасни звукове :shock:
BaffaLsc
05-22-2011, 15:54
Като бях по - малка и спях в стаята на майка ми,
тя през нощта ужасно скърцаше със зъби, лелее, ужас !
Много гаден звук, или пък някой да дращи с нокти по черната дъска
в даскало, ууу, умирам..
shpekovsalam
05-22-2011, 19:39
Много мразя, когато някаква дъска, на която има много цепленки, олющена боя и все такива остри неща, се отърка в друго нещо и се получава отвратителен скърцащ звук. УЖАС!!! :shock: Гадно, когато някакъв метал(не ръждясал) се отърка в друг метал. Когато някой разгръща някаква страница и се отърка в дрехата му!
Когато хрупа ама силно хрупане направо откачам сериозно даже сега като си го представя се влудявам :D също и като се удря вилица или лажица в зъбите :(
ccdesigns
05-23-2011, 22:46
Звука, когато разчупваш стереопор (не съм сигурен, че се пише така). Същия звък е и когато си търкаш пръстите в балон... Направо ужас :D Но пък от скърцането на дъската в даскало не ми е гадно.
Evellexis
05-23-2011, 22:47
НАЙ МРАЗЯ ШИБАНИТЕ КУР-ВИ ДА МИ ПЛЯКАТ БАЛОНИ ОТ ДЪВКА...... АМА ТАКИВА ДЕТ ПЛЮЩАТ НАВЪТРЕ... откачам :сс.... УЖАСТТ мн се дразня
Тая тема ме изкефи батка, брао на автора. Начи мене много ме дразни, когато с нож се реже кашон. Ааааа, напрао умирам човече.
Reaper93
05-24-2011, 08:21
На мен пък ми харесва когато някой драска по дъската, или стърже с нож по чинията, шот другите се дразнят :D
ch0c0late44
05-25-2011, 14:44
http://www.orion94.com/images/objects/object_160.jpg
От тези тарелки направо ми се изправя косата!!...
Аа ужасно е ;дд Също и късане на кашон,скърцане по чинията с прибори,когато си пиля ноктите,скърцането на врата и др.
ggiirrll
06-26-2011, 17:37
стиропор...писане с тебешир.....някой да миии чумкаа с хартия или несщу другоо... :smt021
cool4eto0
06-26-2011, 19:18
шумове, които се повтарят като от часовници... направо полудявам като е тихо и се чува само часовник иии скърцане ако не го издавам аз :D :D :D
kuklichka_bg
06-26-2011, 21:57
Някой като яде бейкролс. 8-)
Мнооого мразя когато някой си стърже ноктите в някакъв метал или желязо и почва да скърца и да издава ужааааааасни звукове :shock:
Олее и аз това го мразя най-многоо :shock: :-o
Uncredible
07-04-2011, 19:02
Някой да ми мляска ... И с вилица по чинията (ох настръхвам като се сетя) и от онези гадните звукове когато си на надуваем дюшек във басейна и почваш да се хлъзгаш по него или по суха пързалка а ти си по къси гащи и гъза ти просто се жули едно гадно ауууууу :? :x
TheBobqk
07-06-2011, 08:05
Скърцане на вицица, лъжица или нож по чинията. Когато съм в някоя приятелка (примерно) и някоя врата изскърца също е отвратително, защото съм свикнала с различните шумове у нас.
biolojkata95
07-06-2011, 08:58
Скърцане на вицица, лъжица или нож по чинията. Когато съм в някоя приятелка (примерно) и някоя врата изскърца също е отвратително, защото съм свикнала с различните шумове у нас.
++++++++++++++++++++++++
KakaoNaPrax
07-06-2011, 09:10
Когато някой чопли семки, е тоя звук ме изкарва извън нерви! 8-)
Също, както казаха звука от вилица/нож по чинията.
gia_sena_mono
07-06-2011, 09:44
Стиропор