View Full Version : Пак аз :D И пак не мога да си избера
Здравейте.
Оня ден се разхождах из мол-а и гледам чанти в един магазин. Та си харесах два модела, ама много се чудя и имам точно пари :D И не мога да избера. Колеблива личност съм :( .
Iii едната е бяла с розово и някаква панделка :D :D
Ето линкче, ама не знам и се намира на стр 22 :d
А дрyгата е една жълта нещо като плетена на 32стр xd
Не знам как да дам link само към тези два модела и на който му се занимава,да ми даде съвет :Д Пък аз май повече клоня към бялата,ама не съм много сигурна xp
http://www.fergionline.it/collection_pe.php
Colouring
04-25-2011, 11:46
Aз честно казано нито една от двете не харесах,ама и аз съм за бялото,защото ще ти върви с повече дрехи,а жълото е по-особено цвят.
Aз честно казано нито една от двете не харесах,ама и аз съм за бялото,защото ще ти върви с повече дрехи,а жълото е по-особено цвят.
+++
Според мен модела на жълтата е по-хубав, но може би ще я носиш по-рядко. :) Иначе ми най много ми харесват чантите на 6,12,14 и 34 стр.
+++
И аз така мисля.
mimsSss96
04-25-2011, 12:57
+++
И аз така мисля.
+ :)
Жълтата е много хубава, но с бялата по ше можеш да си съчетаваш дрехите. :)
Bonbonchencetyy
04-25-2011, 13:25
+++
И аз така мисля.
+
момичета да ви припомня едно правило ?! Да не се публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка или +1 ..90% от мненията тук са такива...
На мен пък жълтата по ми харесва,но наистина трябва да се съчетава с другите дрехи и аксесоари,а ти надали ще успееш винаги.Другата е доста по-лесна,така че.. : )
LittleBarbie
04-25-2011, 14:53
Никоя ! И двете са по равно зле
Ако трябва да съм честна нито една от 2-те не ми допадна, обаче ако трябва да избирам бих избрала жълтата! Розовата е много натруфена някак си.
Жълтата е много хубава, но с бялата по ше можеш да си съчетаваш дрехите. :)
+++++
marin4itu
04-25-2011, 19:17
Бялата с тази панделка ми идва малко лигава.. Жълтата е много свежа! И все пак зависи как се носиш.
JustForFun
04-30-2011, 14:29
Бялата! Ще ти ходи на всички дрехи, а и самият модел е по-хубав!
DesireToFire
04-30-2011, 14:50
момичета да ви припомня едно правило ?! Да не се публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка или +1 ..90% от мненията тук са такива...
Е да, но в теми като тази, в която авторката просто иска да види колко хора са за бялата и колко за жълтата чанта, не виждам проблема просто да се цитира друг, вмсето да пишеш абсолютно същото.
nomatterwho
04-30-2011, 15:14
И аз съм за бялата. Бих я избрала, защото както вече казаха може да се съчетае с повече неща, а жълтата ако нямаш подходящи аксесоари и т.н. няма да върви. Но ако имаш с какво да я съчетаеш избери нея.
И все пак бялата заради цвета.
Внимавай с избора си и с това как съчетаваш! :)
nessparty
04-30-2011, 19:37
+++
И аз така мисля.
+
+ ;)