PDA

View Full Version : рожден ден

slaysen
04-25-2011, 13:40
Здравейте , преди 2 дена станах на 13 и още ми предстои да си "празнувам" рожденния ден обаче проблемът е , че нямам никаква идея къде .. мисля за някакъв клуб , в който могат да ни пуснат моля някой ако знае някакво подходящо място да пишее .. мерси предварителнооо :-) :-) :( :-) :o

mlakniwe2
04-25-2011, 13:48
Здравейте , преди 2 дена станах на 13 и още ми предстои да си "празнувам" рожденния ден обаче проблемът е , че нямам никаква идея къде .. мисля за някакъв клуб , в който могат да ни пуснат моля някой ако знае някакво подходящо място да пишее .. мерси предварителнооо :-) :-) :( :-) :o

Кво пречи у вас! Още си малък/малка за клубове и тнт, може например в някояя пицария-аз преди си прйх РД-тата в пицариятата до нас ядохме пици и тнт, но съм бил малък може би не помня

slaysen
04-25-2011, 13:52
да така е малка съммм , но всичките ми приятели са на 14-15г. ии не ми се искаа много много в някоя пицария. А майка ми не е много съгласна да е вкъщи , защото после ще се чисти 3 дена и 3 нощи :D .. може би някаква сладкарница ли нещо .. не знам :-o