PDA

View Full Version : Рожден ден

bloodyF
04-25-2011, 15:34
Имам рожден ден след 10тина дни-16ти при това
и цяла година си мечтая за това парти, обаче нашите имат леки финансови затруднения и според майка ми ще е добре да си го празнувам по-натам-към края на май
обаче аз си искам сега да го празнувам, има откъде да намеря пари, обаче тя няма да се навие сигурно

как да я убедя според вас?
то няма да сме много хора и няма да излезе повече от 60-80 лева, обаче не знам как да я убедя..
:(

monsterbunny
04-25-2011, 18:53
Ами според мен трябва да поговориш с нея и да и обясниш колко е важно това за теб.А и й кажи, че няма да излезе скъпо и че искаш това да е подарък за рдто ти.

Daisy11
04-25-2011, 19:24
Ако получаваш джобни й кажи че искаш за тези десет дена и малко по-нататък да не ти ги дава а да отидат за рд-то, помоли баба,дядо,чичо,леля

mMemories
05-01-2011, 16:06
В такива случаи пир мен помагат баба и дядо питай ги и ти. Ако и те нямат възможност може да взмеш от бфф-то или друг фр заем. Пък ако имаш някакви спестявания и те ще помогнат. :neutral:

marilyn
05-01-2011, 19:39
Амии поговори с майка ти или пък някакъв заем, по-голям брат, сестра или някой друг от родата, с който сте си близки. ;)

Nakadah
05-01-2011, 23:38
Заем е глупаво нещо! Просто си седни на гъзо и се примири че понякога отговора "не" съществува!

SilverRain
05-02-2011, 07:04
Аз не виждам никакъв проблем да си го празнуваш края на май, както майка ти ти е казала... Може да не искаш, ама вашите ще имат пари тогава .. сега, когато искаш, става така, че нямаш възможност ...

vankata5555555
05-02-2011, 19:54
Аз пък изобщо не обичам рождените си дни,незнам защо даже гадно ми става.

NambyPamby
05-02-2011, 21:49
В последните години е някаква тенденция да изпадате в някакви истерии, заради тоя пуст 16-годишен рожден ден. На 18 криво-ляво си обяснявам защо, ама 16...

Тъпо е да взимаш заем заради единия каприз. 'Щото тва си е чисто и просто каприз. Навярно и родителите ти не са грейнали от щастие, че имат финансови затруднения и трябва да те пренебрегнат, а на всичкото отгоре, вместо да им оцениш усилията да закрепят положението, ти вместо да се държиш като по-голяма, се вдетиняваш за подобни неща. Разбирам, чакала си го с нетърпение, искаш го СЕГА и ВЕДНАГА, обаче прояви разбиране. Няма да се случи нищо по-различно, ако си го празнуваш в края на месеца.

RaWw
05-03-2011, 16:31
Заем е глупаво нещо! Просто си седни на гъзо и се примири че понякога отговора "не" съществува! Правилно казва накадах не винаги става твоята .. защо да не си го празнуваш когато те казват .. просто хората тогава ще имат пари .. не си им само ти на главата .. размисли малко голяма си не си хлапе ... :-o