View Full Version : Въпросчета.. ;d
Имам малко странни въпроси, но смятам че ще ми помогнат.. Та за какво си мислите по време на секс (момчетата) с цел да държите повече? Иии понеже с приятелката ми го правим 1 през седмица и всеки път свършвам за 2-3 минути и знам, че това че го правим рядко влияе, че свършвам бързо (не се самозадоволявам или да ми прави свирки през това време) а въпроса ми въпреки, че немога да се контролирам в секса (немога да мисля за друго нямам опит явно още) ако почнем го правим всеки ден дали ще държа поне 10-15 минути? :D
GregoryHouse
04-25-2011, 16:19
Освен ако не страдаш от "синдрома на бързака" - да.
Downtown
04-25-2011, 17:13
чакай чакай .... искаш да ми кажеш ... че само веднъж в месеца източваш снаряда ................ 0_о .... пич ... това май не е полезно :D щом само веднъж в месеца ви се отваря възможност... поне лъскай през останалото време ... ти какво очакваш ... аз ако цял месец не съм се докосвал там ... и след това правя секс ... не знам дали и 3 мин ще издържа ... ти си пълен герой :D :D вече официално съм ти фен !!!
Gr0zDan0v
04-25-2011, 17:19
верно бате 1 път в месеца го правите , а през останалото време не го докосваш... време е да почнеш да ''лъскаш бастуна'' :-o
7h3Shad0w
04-25-2011, 17:37
Просто нямаш самоконтрол.Както казаха горе "лъскай бастуна" :)
Е не 1 път ама айде 3 да са в месеца ;d
А иначе другия въпрос никой нищо не каза.. за какво си мислите докато правите секс та да държите, защото аз явно немога да намеря нещо което да ми влияе ;d
Downtown
04-25-2011, 19:43
Е не 1 път ама айде 3 да са в месеца ;d
А иначе другия въпрос никой нищо не каза.. за какво си мислите докато правите секс та да държите, защото аз явно немога да намеря нещо което да ми влияе ;d
На мен лично ми минава през ума ... " двайдхиавхдуиа ИИИЕЕЕЕЕЕ праааа секссс ммччеееееееееееееееееееее еееее (хепи) $_$) Просто се наслаждавам на изживяването бе човек ... трудно е да мислиш за друго ... почти невъзможно :D Казах ти, проблема е че рядко точиш снаряда ... и 3 пъти в месец е малко ... 3 пъти в седмица е малко !!! ... давай смело ... ласкай докато не ти се схване раката ... после няма да имаш проблеми с задържането на тапата :D В това съм се убедил, най-вече след като не бях свършвал от 4 дни и след това работата стана за 5 мин ... а обикновенно мога да се похваля че издържам доста .... работата е в това да си постоянен :D
абе троши му главата и не се притеснявай бее :D
Искаш да свършваш по - бавно? :D
Всеки ден мастурбирай, а преди акта се изпразвай 2 пъти ръчно и после боцкай.
Downtown
04-25-2011, 21:43
ОО не не не .... преди акта не .... ако се изпразниш точно преди да правиш секс ... камоли 2 пъти ... има възможност въобще да не ти стане ... :X ... случвало ми се е :D за съжаление трябваше да го науча по този начин :D ... давай секи ден ако трябва ... но точно преди секс ... не препоръчвам.
WhiteOneBG
04-25-2011, 23:32
Кат се изпразни 2 пъти преди секс няя го дигне и хептен му умря работата на човека. Ей пак компетентни мнения от некомпетентни хора , земете натрупайте малко знания после пишете ... пфууу.
w1311819w
04-26-2011, 03:40
Около час преди шляпане горе-доло, помага, ама номера е да не се силиш на веднъж, и ако усещаш, че може да счупиш яйцата да забавиш, или да я полижеш малко, или да поиграе ръчичката, ако умееш.
Като мислиш за други неща най-много да ти спадне. Не съм пробвал, ама не си представям докато ме яздят да си мисля за футбол, без да се отнеса толкова, че да се настроя на коренно друга вълна.
И за бога, МЛАТИ ДЖУДЖЕТО!
Което ми напомня за един период от около 20-25 дни в които не бях свършвал, защото буквално нямах време за дуго освен сън и ядене, като изключим работата. Та, аз попринцип си мастурбирам веднъж, дваж дневно, и след 25 дневна пауза да не ви казвам какво мазало беше. Заклевам се, че изхвърлих поне 100мл сперма...беше колосално...кофти, че ми падна и по клавиатурата, беше голям ташак за чистене.
strikerwal
04-26-2011, 10:37
това и на мен ми се е случвало вариантите са 2, ако докато го правите си се изпънал като каиш и се стегнал целиq мдаа няма начин да не свършиш за 5 мин. отпусни се малко и се наслаждаваи.... другия вариант е да го лъснеш 1-2 пъти преди секс.... мен лично като съм с някакви еднодневки гледам си моя кеф не техния... :)
teammember
04-26-2011, 12:18
редовен секс + самозадоваляване ще решат проблемите с бързото свършване, а по време на секс може да мислиш за това колко яко си изкарваш :)
редовен секс + самозадоваляване ще решат проблемите с бързото свършване, а по време на секс може да мислиш за това колко яко си изкарваш :)
+1
Parallel
04-26-2011, 18:40
Аз мисля единствено за момичето с което го правя.Ако почна да мисля за друго ще отмене часове...