View Full Version : Blackberry
http://www.globul.bg/bg/promotion.html?id=3982 не мога да разбера дали мога да го взема на изплащане или не ако може да ми обясните че не разбирам нищо ,, ии някой използвал ли е тези телефони и мнението ви ?
Colouring
04-25-2011, 21:04
Братовчед ми има такъв и е много доволен!Казва,че е доста добър.
Grommash
04-26-2011, 18:49
Мда, добри са. Имат само едно дразнещо нещо - интернета. Дава грешки понякога. За изплащане не намерих никъде.
с абонаментна програма блекбери плюс (това не знам какво представлява) за 2 години договор ти излиза 719лв, за 1 година-749.
според мен ако ще взимаш,вземи го за 1г[/b]
да де ясно ама не мога да разбера ако го взема на изплащане по колко трябва да пращам на месец ,, днес в единия глобул не успяха да ми обяснят
Както всичко канадско, не, не са добри! Не се води по некви тъпи си моди и какво ползвали в америка... Това че някой го ползва не значи че е най-доброто...
HanopkaH
04-27-2011, 20:25
Един от класа има такъв и до сега не е имал проблеми
да де ясно ама не мога да разбера ако го взема на изплащане по колко трябва да пращам на месец ,, днес в единия глобул не успяха да ми обяснят
оф....нищо няма да казвам
719:24=29.66
749:12=62.41
а допълнителни неустойки дали има не знам..
и абонаментната такса не знам също колко е..
Аз имам от около месец и съм много доволна. Само снимките не са с много добро качество и понякога интернета дава проблеми с някои определени сайтове, но иначе всичко друго е без проблем.. много ме кефят съобщенията 8-) а и звука на песните е с много добро качество :) Аз съм на глобул и плащам 30 лева на месец за интернет, но не съм на изплащане и не мога да ти кажа колко е на месец ..
Аз съм с такъв ,само че 8520.Като цяло съм доволна,нямам забележки..няма да съжаляваш :)
700 лв, интернета дава грешки и снимките на са с добро качество?
Избора си е твой, естествено, но според мен можеш да си намериш нещо по-хубаво.. :?
FernandoTorresIkerCasilla
05-01-2011, 17:04
Аз имах същия, и нета ИЗОБЩО не е добър!! А снимките са ужасни.. Не си заслужава! Преди месец го смених, сега съм с Alcatel ot-806 и съм ужасно доволна! Такава е машинка! 8-) Нета е супер и снимките са много добри! Пак е с Qwerty и с Touch. :) Както ти си решиш обаче. :) Все пак избора си е твой, не наш. ;д
Аз имах същия, и нета ИЗОБЩО не е добър!! А снимките са ужасни.. Не си заслужава! Преди месец го смених, сега съм с Alcatel ot-806 и съм ужасно доволна! Такава е машинка! 8-) Нета е супер и снимките са много добри! Пак е с Qwerty и с Touch. :) Както ти си решиш обаче. :) Все пак избора си е твой, не наш. ;д
Значи си си купила долнопробен...
Иначе супер е на мен ми бачка перфектно..
Blackberry е телефон който е направен от идиоти за идиоти!
Blackberry е телефон който е направен от идиоти за идиоти!
е аз не съм идиот (значи не само идиоти го използват)
vankata5555555
05-02-2011, 20:00
Забелязах,че много момичета го ползват без да знаят за какво става дума...просто изглежда модерен и бизнес телефон(какъвто го водят) и всички въртят с него.За 800 лева,ще вземеш добър Андроид,който ще скрие блек берито във малкия си джоб.Ако искаш нещо наистина функционално и ше използваш телефона за нещо друго освен говорене и обичайните неща Андроид е за теб.Сигурно не поддържа флаш затова казвате,че има "грешки" в нета.
А какво ви е мнението за Nokia C6 ?
ch0c0late44
05-08-2011, 12:14
А какво ви е мнението за Nokia C6 ?
Със сигурност е по-добър от блекберито.
Ако искаш някой с клавиaтура,sony ericsson xperia x10 mini pro
също е добър вариант.Скоро си взех такъв,само че без клавиатурата
и съм доволна.