Влез

View Full Version : Как да напълнея ?

Despicable95
04-25-2011, 21:01
Здравейте имам проблем :( който вече много ме дразни ... много съм слаба е напълняла съм малко от зимата но съм слаба - клечести ръце и крака , малки гърди и дупе ... но висока на ръст 180 а тежа около 55 кг :shock: Да-това съм си аз ... ям много по 10 пъти на ден най-малко постоянно има нещо в устата ми . Идва лятото къси панталонки и разголени потнечета ... 1во паталоникте толкова дълги и слаби крака чак ме е срам и съм казала няма да нося ако не надебелея ... потниците това че са ми слаби ръцете че и цици нямам големи - колко големи за моята височина са си малки все едно някаква пчела ме е ужилила ... а и колкото по-слаба съм тоолкова отдалече по-висока изглеждам ... та моля ви кажете ми как да надебелея всичко да ми се уголеми без височината .. Благодаря ви :)

magiie
04-25-2011, 21:19
Да-това съм си аз ... ям много по 10 пъти на ден най-малко постоянно има нещо в устата ми

Ем, яж по 11 пъти на ден ;д

ZaicheNaXeroin
04-25-2011, 21:47
ходи на диетолог,пий протеинови шейкове

Rebirthing
04-25-2011, 22:01
Най-напред се консултирай с лекар, може нещо със здравето да е.

SUNinTHEsunset
04-25-2011, 22:09
Нищо и няма просто такъв и е гена.Познавам много такива хора,които ядат в промишлени количества,а изглеждат все едно са само на вода.По-добре вместо да се тъпчеш се захвани с някакъв спорт за да си развиеш мускулатурата и да не изглеждаш толкова кльощава.Плуването е добър вариант.

n3zabrawiimaa
04-26-2011, 03:16
Да-това съм си аз ... ям много по 10 пъти на ден най-малко постоянно има нещо в устата ми

Ем, яж по 11 пъти на ден ;д

Ти си б*хти гадното същество!

anna93
04-26-2011, 09:39
Най-напред се консултирай с лекар, може нещо със здравето да е.

Нищо и няма просто такъв и е гена.Познавам много такива хора,които ядат в промишлени количества,а изглеждат все едно са само на вода.По-добре вместо да се тъпчеш се захвани с някакъв спорт за да си развиеш мускулатурата и да не изглеждаш толкова кльощава.Плуването е добър вариант.

FuckingFreak
04-26-2011, 09:48
Няма такова нещо като "такъв ти е гена" .. или не знаеш как да напълнееш, или ти има нещо.. Така че се консултирай с лекар, за да си най-сигурна.. И яж месо и мляко на закуска, обяд и вечеря и след 3 месеца ще си говорим :)

Infinity
04-26-2011, 12:22
FuckingFreak ти виждаш ли се какви неща пишеш ?
По твоята логика, може би половината и повечето ми познати трябва да са болни, защото няма такова нещо, като " ген " ! :shock: 8-)
Напротив, има. :)

До авторката :
Направи си изследвания, ако се притесняваш, но и си се храни стабилно. :) От личен опит мога да ти кажа, че с повече ядки ще качиш.

Despicable95
04-26-2011, 18:21
FuckingFreak ти виждаш ли се какви неща пишеш ?
По твоята логика, може би половината и повечето ми познати трябва да са болни, защото няма такова нещо, като " ген " ! :shock: 8-)
Напротив, има. :)

До авторката :
Направи си изследвания, ако се притесняваш, но и си се храни стабилно. :) От личен опит мога да ти кажа, че с повече ядки ще качиш.
абе хора няма ми нищо не съм болна няма да умирам .. просто генът ми е такъв но аз съм най-слабата от нашите роднини ... за това за ядките чувала съм го да но незнам какви да ям по-точно ( кашу , фастъци каквот ми дойде ) месо ,хляб всичко ям аз .. обаче ям по малко на често па то не е добре тей май :lol:

FuckingFreak
04-26-2011, 18:23
Казах и да пробва да яде месо по 3 пъти на ден и до 3 месеца пак ще си говорим.. Ти май не си ми допрочела поста до край :) :)

SUNinTHEsunset
04-26-2011, 19:28
Абе ,ако ще да мачка пържоли от сутрин до вечер като и е бърз метаболизма и преработва храната бързо и грам няма да качи.Яж си каквото ти е на душа и обръщай повече внимание на спорта,ако не ти се занимава ,радвай се на това,че можеш да се наслаждаваш на едно от-най хубавите неща в живота-храната,без да изпитваш угризение от това!

FuckingFreak
04-28-2011, 11:32
Не става дума за месото като количество, а за ПРОТЕИНИТЕ, които се съдържат в него... Ако ще за 1 час да преработва храната, организмът и ще ги е усвоил, а само не казвай че с въпросните протеини няма да качи и грам :)

Infinity
04-28-2011, 11:54
Despicable95 хапвай от тези ядки, от които обичаш - аз обичам бадеми и кашу, но общо взето всички ядки варират около 600ксал. за 100гр., така че избери тези, които са ти най-вкусни.

lovelyme
10-19-2012, 23:48
Здравейте имам проблем :( който вече много ме дразни ... много съм слаба е напълняла съм малко от зимата но съм слаба - клечести ръце и крака , малки гърди и дупе ... но висока на ръст 180 а тежа около 55 кг :shock: Да-това съм си аз ... ям много по 10 пъти на ден най-малко постоянно има нещо в устата ми . Идва лятото къси панталонки и разголени потнечета ... 1во паталоникте толкова дълги и слаби крака чак ме е срам и съм казала няма да нося ако не надебелея ... потниците това че са ми слаби ръцете че и цици нямам големи - колко големи за моята височина са си малки все едно някаква пчела ме е ужилила ... а и колкото по-слаба съм тоолкова отдалече по-висока изглеждам ... та моля ви кажете ми как да надебелея всичко да ми се уголеми без височината .. Благодаря ви :)

Не се притеснявай толкова. Аз съм същата! Тежа 39 кг и съм 165. Вече мога да кажа че всеки, който познавам ми е казвал че съм прекалено слаба. Пробвах със всякакви диети, но не става. Ако трябва да съм честна, чувствам се прекрасно и не искам да си давам труда да надебелявам. Все ще ми се явят тлъстини, които не искам. Аз също се срамувам да ходя по къси панталонки, хората по улиците ме заглеждат с недоумление колко съм слаба. Разбира се ако имаш съвети, казваи

tan4ita
04-03-2013, 15:11
''Ари бе" ти ще ми кажеш, че няма такова нещо ти консултирал ли си се с лекар, че дрънкаш глупости. Лично аз съм със същия проблем с едната разлика че аз д-то си го имам както и бедрата, но проблема е такав, че за мойте години никак не е нормално и аз искам да стана 50кг. но съм се застъпила на 45 кг и не мърдам от тях. При височина 165 са малко тези килограми. А относно за гена и да ходих на какви ли не прегледи за да установя проблема и да НАСЛЕДСТВЕНО Е. Така че, като незнаеш за кво става вапрос не се обаждаи.

tan4ita
04-03-2013, 15:17
Незабравяите има обратното на пълничките хора, наричат се слаби! Ама само прости хора могат да пишат и да не разсаждават в/у това което пишат. Ми тя простотията не ходила по гората, ходила по хората.

npp
04-03-2013, 15:37
може би е поради лошо кръвообращение, пробвай да пиеш чай от глог, една чаена лъжичка се запарва в вряла(т.е. гореща) вода - не е лош на вкус, приятен е, това трябва да пиеш поне веднъж дневно, но не го пий повече от два пъти дневно - сутрин и вечер, интервалите не трябва да са кратки и не е препоръчително да се приема чесън в дните когато ще пиеш чая от глог - а можеш и да редуваш един ден глог и друг ден чесън, понеже чесъна има същото действие върху кръвообращението като глога, също така движи се повече - спортувай нещо, но имай предвид че при усилени и продължителни тренировки чая от глог е добре да не се приема или да се приема в по-малки количества само веднъж дневно, и не приемай храни съдържащи голям процент захар и хидрирани мазнини, това ще ти помогне да напълнееш

shaunaa
04-03-2013, 17:23
За какво ти е да напълняваш изобщо ? Може да станеш манекенка ! Ако слагаш хубави дрехи, винаги ще изглеждаш добре ;) има толкова много по-сллаби манекенки и изглеждат хубаво, просто намери правилните дрехи и ще си суппер ;) Съветвам те да се пробваш като манекенка ;)

IvyLoo
04-04-2013, 08:09
За какво ти е да напълняваш изобщо ? Може да станеш манекенка ! Ако слагаш хубави дрехи, винаги ще изглеждаш добре ;) има толкова много по-сллаби манекенки и изглеждат хубаво, просто намери правилните дрехи и ще си суппер ;) Съветвам те да се пробваш като манекенка ;)

Господи...

3oPuTy
04-04-2013, 08:23

Искрено се надявам,че поста ти е просто шега ... о.О Не може човек да е толкова ограничен мисловно ... :?

Авторке,ти хубаво ядеш по 100 пъти на ден ама дали е качествено?!Щот' и аз мога да ям постоянно краставици (например) и ще си свалям ли,свалям ... Прочети малко за различните хранителни групи и може би ще откриеш грешката си (ако има такава).А и няма как да си сигурна,че всичко ти е наред без да си посетила специалист!Имам приятелки,които пиха (а някои продължават) една камара лекарства и ходиха на една камара изследвания точно щот' не могат да качат килограми.

Между другото направо ми е кеф като виждам как някои хора си противоречат в различните теми :lol:

Ani.R.A
07-19-2013, 12:33

Здравей, аз съм 1,70см и тежа 50кг. Аз имам същият проблем. Много съм слаба. И аз искам да напълнея, че кокалите ми много се виждат. Бях слаба и забременях. не качих много килограми, само 13кг. Родих момченце 3,400кг останах 57кг но кърмя вече осми месец. И много отслабнах. Имам чувството че кантарът ме лъже и, че съм по слаба от 50кг.

pepa97
07-19-2013, 15:18
[QUOTE=magiie;9274836]Ем, яж по 11 пъти на ден ;д
МОМИЧЕТО ИСКА СЪВЕТ !!

ggb
07-19-2013, 15:27
Яж картофи,ориз,спагети,хляб,м юсли,лешници.Въглехидрати му е бащата.

CaSsIe
07-20-2013, 09:02
Колко ми е познат проблемът ти. Имам една приятелка, която е висока 165 и преди не мърдаше от 39 килограма каквото и да прави. Успя да качи до 43 с протеинови блокчета, но в момента, в който ги спря отново отслабна. Яде всичко, от което се пълнее, но просто не става - всички от семейството и са много слаби. Сега пък ги е закотвила на 42, което е малко по - добре от 39. Протеиновите блокчета са единственото, което й помогна, въпреки че не беше трайно. Но съм съгласна с едното от момичетата и коментара и по- нагоре, че с ядки можеш и да успееш да качиш. :)

Rocknroll
07-21-2013, 11:17
Консултирай се с диетолог.
Иначе яж по-мазни храни,яж по-често,всичко което има повече калории.Да надебелееш е фасулска работа,по-добре от колкото да отслабваш. :D

teddy2013
04-01-2014, 09:52
Аз имам абсолютно същия проблем. Много съм слаба, затова гледам да ям повече, но нищо не ми се лепи. Същия проблем имам и с тялото. И сега идва лятото, а аз гледам да си купувам блузи, анораци и горници с дълги ръкави. И дълги панталони и дънки. Възможно е и да е ген. Ако имаш някой от семейството, който е слаб или тяхно семейство примерно баба, дядо, леля и тн. може да е от тях. Както се придава затлъстяването. Не знам дали имаш същия проблем, но мен постоянно ме питат в училище и не само колко килограма съм и ми се подиграват за тялото. Постоянно търся статии и нещо, което може да ми помогне и на повечето места пише, че ако не става с храна, трябва да се спортува и да се направят мускули. Не знам дали действа, аз ще опитам, но от тук, тези които се опитват да ти помогнат и нямат същия проблем не могат да ти дадат полезен съвет.

strawberry88
04-01-2014, 10:12
Аз имам абсолютно същия проблем. Много съм слаба, затова гледам да ям повече, но нищо не ми се лепи. Същия проблем имам и с тялото. И сега идва лятото, а аз гледам да си купувам блузи, анораци и горници с дълги ръкави. И дълги панталони и дънки. Възможно е и да е ген. Ако имаш някой от семейството, който е слаб или тяхно семейство примерно баба, дядо, леля и тн. може да е от тях. Както се придава затлъстяването. Не знам дали имаш същия проблем, но мен постоянно ме питат в училище и не само колко килограма съм и ми се подиграват за тялото. Постоянно търся статии и нещо, което може да ми помогне и на повечето места пише, че ако не става с храна, трябва да се спортува и да се направят мускули. Не знам дали действа, аз ще опитам, но от тук, тези които се опитват да ти помогнат и нямат същия проблем не могат да ти дадат полезен съвет.

Като те гледам на снимката си мъничка още. Напълно нормално е, не се притеснявай. Като навлезеш в пубертета ще започне да се оформя тялото ти и ще качиш. ;) Не им обръщай внимание на тези, които ти се подиграват. Нищо ти няма. :)

MaLkaTa_LaDy
04-02-2014, 11:30
Тренирай редовно! По-малко кардио, повече силови упражнения.
Започни да ядеш по 5 пъти на ден - 3 основни яденета и 2 междинни.
Закусвай въглехидрати. Второто и третото ти основно ядене гледай да съдържа достатъчно въглехидрати и белтъчини. А междинно може да си хапваш пак въглехидрати - банани, ядки...

Яж основно сложни въглехидрати като хляб, картофи и ориз. Те дават енергията на тялото ти да качи маса. Протеина ти изгражда мускули, тъй като самите мускули се състоят от протеини. И просто се опитай да увеличиш количествата храна, която приемаш.