View Full Version : Търся си кучеее ...
justmyluck12
04-26-2011, 16:27
Търся си кучеее .... искам да е пухкавоо нещо от сорта на мини Пумеранг..... който има да предлага и цена ми казвайте........
SlowDownBaby
04-26-2011, 16:43
Не искам да се заяждам,но има толкова кучета по приютите които чакат някой да ги отърве от сигурна смърт,а вие се чудите колко пари да дадете за "породисто" куче....... Какво ти пречи да отидеш в приют и просто да разгледаш,може и да си намериш своето кученце,не мисля,че кучетата без подора не заслужават да имат хубав живот.....
RageAgainstTheMachine
04-26-2011, 16:56
Подкрепям напълно горното мнение. Пък и съм 100% сигурен , че кифла като теб , няма да може да се грижи нормално за такова животно :o
На улицата е пълно с песове! Отивай, взимай, и се радвай!
SlowDownBaby
04-26-2011, 17:58
Tи поне веднъж не можеш ли да се държиш нормално :-o ?
Tи поне веднъж не можеш ли да се държиш нормално :-o ?
Защо трябва да спамиш на момичето темата? Като имаш нещо против някой потребител му пишеш ЛС...
marin4itu
04-26-2011, 19:10
Само дето е Померан, ама както и да е..
Наистина иди до някой приют, там също има много сладки кученца.
justmyluck12
04-27-2011, 13:59
Не искам да се заяждам,но има толкова кучета по приютите които чакат някой да ги отърве от сигурна смърт,а вие се чудите колко пари да дадете за "породисто" куче....... Какво ти пречи да отидеш в приют и просто да разгледаш,може и да си намериш своето кученце,не мисля,че кучетата без подора не заслужават да имат хубав живот.....
благодаря ти за предложението но съм го направила вече имам куче от приют но просто то е за къща с двор и сега го гледаме беше кожа и кости сега е дебелаче :D но много обичам животните имах до лятото домашно куче което беше на 12 и почина за това искам др домашно а по приютите има само големи те не са за апартамент .....
justmyluck12
04-27-2011, 14:02
Подкрепям напълно горното мнение. Пък и съм 100% сигурен , че кифла като теб , няма да може да се грижи нормално за такова животно :o
немога да разбера защо трябва да ме наричаш кифла като не ме познаваш вече се обедих че в този сайт напишеш ли нещо и трябва да те осъдят :x
RageAgainstTheMachine
04-27-2011, 14:14
немога да разбера защо трябва да ме наричаш кифла като не ме познаваш вече се обедих че в този сайт напишеш ли нещо и трябва да те осъдят :x
Kaто не ти харесва , се омитай. А аз сам си правя доводите , а изрази от сорта искам кучееее, пухкавоооо. Говори само и единствено за държание на някоя лигла или кифла , а ако не си такава , то много жалко за теб.
Вместо да чакаш във форума, се разтърси из интернет и няма как да не намериш това, което търсиш. :)
justmyluck12
04-27-2011, 14:32
Kaто не ти харесва , се омитай. А аз сам си правя доводите , а изрази от сорта искам кучееее, пухкавоооо. Говори само и единствено за държание на някоя лигла или кифла , а ако не си такава , то много жалко за теб.
добре като не ти харесва недей да коментираш но просто като се пише нещо трябва ли да плюеш човека аз ако желая ще се омета тцтц
justmyluck12
04-27-2011, 14:34
Вместо да чакаш във форума, се разтърси из интернет и няма как да не намериш това, което търсиш. :)
аз нечакам а питам не се притеснявай каде да търся
RageAgainstTheMachine
04-27-2011, 14:49
добре като не ти харесва недей да коментираш но просто като се пише нещо трябва ли да плюеш човека аз ако желая ще се омета тцтц
Кой ти казва , че не ми харесва темата или форума , не с грешна представа си. Просто си изказвам мнението и съжелявам , че има такива хора като теб , просто нищо друго не мога да ти кажа , освен драпай ми таш*ците...
(вместо да й предлагате помиярите от улиците можехте да й отговорите на въпроса*)
http://www.merlinspom.com/dog.php?t=m&l=bg
^Това е сайт на развъдник
Ето ти подобна на твоята тема ,в която има отговори....
http://forum.dog.bg/topic/31786-%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D 0%BE-%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B8%D 1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D1%8A%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D 1%86%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BD/
Ето ти и сайт ,посветен на породата - все пак трябва да си наясно преди да пристъпиш към това да се грижиш за животното :
http://www.pamperpom.com/bg/choice.html
justmyluck12
04-27-2011, 19:43
Кой ти казва , че не ми харесва темата или форума , не с грешна представа си. Просто си изказвам мнението и съжелявам , че има такива хора като теб , просто нищо друго не мога да ти кажа , освен драпай ми таш*ците...
лелеее нямам думии ..... от каква тема се стигна до псувни тцтцтц еето това сме българите неможем да си говорим като хора а трябва със злоба и псувни да се отнасяме ... нз какво съм те обидила че да ме нападаш така :D