View Full Version : Как се издават момчетата когато харесват някое момиче ?
SweetKiss1234
04-27-2011, 07:32
Как се издават момчетата когато харесват някое момиче ? Има ли нещо което повечето момчета правят или пък нещо по което може да се разбера въпреки , че е различно при всеки ?
Подаряват й презерватив завързан с червена панделка.
Постоянно зяпаме момичето което харесваме. Търсим погледа и.
Усмивки..
Кво питаш. Открий сама :-P
justonegirlwithonehope
04-27-2011, 08:11
Личи си по самото им държание.В повечето случаи се разбира. :)
marin4itu
04-27-2011, 08:16
Еми то си личи бе.. Търси контакт с теб, усмихва ти се...
П.п.: Пише се "повечето", а не "по-вечето"...
Постоянно те гледа и те пита за някакви тъпи неща....поне аз така разбрах,че едно момче ме харесва.
obyrkaniq
04-29-2011, 06:44
didsy е права :),но зависи от годините на момчето.
btw didsy пиши ми на ЛС искам да те попитам нещо.
brutaLxxbunny
04-29-2011, 08:20
Нещо,което аз сама съм забелязала - при разговор,ако например седите,често се накланя несъзнателно.И си търси поводи все да те поглежда.Или например като се спънеш или пък той те удари без да иска,после много се извинява и като цяло се държи много грижовно и закрилнически.
ъъ .. за всеки си е различно ..
общото са погледите, усмивките и изтърканите фрази .. :lol:
RoSKo0o0
04-29-2011, 09:48
^ или остроумните фрази :P
По темата: Обилно потене под мишниците и повишаване на обема на свинктера. Усещане на лек сърбеж по ректума.
everybodilies
04-29-2011, 13:03
Това е сложна тема за размисъл, но уви имам свободно време..
Обичайното: усмивка, харесва ти публикациите във фейса :lol: :lol: , опитва се да завърже нещастен разговор, който почти винаги е безсмислен, търси вниманието ти, навърта се често около теб
Но има и други, които се правят на малко по - интересни: псуват, гледат да се сбият с някой около теб, показвайки "силата си" и други лапешки историйки
...та к'во ти разпраам :lol: :lol:
Ако е много срамежлив може да не разбереш.
Ако е настоятелен,но някакси по-скоро приятелски,пак може да не разбереш. :D
Но по-често се разбира все пак ще ти прави намеци :)
withdrawsmoke
04-29-2011, 18:59
Много и различни начини ... Няма точно определен. Зависи от човека .. :]
withdrawsmoke
04-29-2011, 19:00
Много и различни начини ... Няма точно определен. Зависи от човека .. :]
nomatterwho
04-29-2011, 19:07
Абе не знам по какво, ама то момичето си усеща, освен ако момчето не е антисоциален и не поддържа никакъв контакт с нея.
Най-добре ще е самите момчета да казват какво правят, когато харесват някое момиче. :D
Като те хареса ще разбереш спох
youarehotnyouarencold
04-29-2011, 19:16
Ако е много срамежлив може да не разбереш.
Ако е настоятелен,но някакси по-скоро приятелски,пак може да не разбереш. :D
Но по-често се разбира все пак ще ти прави намеци :)
може да разбере - като един такъв ме харесваше, винаги се изчервяваше и се срамуваше, объркваше си думите и си ги записваше на ръката .. :shock: :-)
TheNewReligion
04-29-2011, 23:07
По темата: Обилно потене под мишниците и повишаване на обема на свинктера. Усещане на лек сърбеж по ректума.
:razz:
Не се подлъгвай от прегръдки, целувки по главата и бузите, тъпи въпроси, дълги извинявания, защото те е настъпал, погледи и усмивки. Тея неща колкото могат да значат, че е лудо влюбен в теб, толкова може и просто да са признаци на приятелско отношение.
Grommash
04-30-2011, 01:07
Погледа, най-общо казано.
scytheswath
04-30-2011, 02:07
Държа се по-агресивно когато знам че тя гледа.....
Как се издават момчетата когато харесват някое момиче ?
Тръгват с нея.
Повечето момчета реагират като.... малки момченца. Ако напоследък те е ритнал/спънал/ударил/нещо от сорта, гарантирам ти, че те харесва! Също така, ако отделя по - голямата част от времето, което прекарвате заедно (имам предвид в училище или по кафета) да те нарежда супер мощно, значи пак те харесва. Държи ли се като дете, значи те харесва.
Greennight
04-30-2011, 07:46
Ами,ако те зяпа непрекъснато,и изведнъж започва "странно" често да те заговаря,значи те харесва :)
scytheswath
05-01-2011, 13:42
Ами,ако те зяпа непрекъснато,и изведнъж започва "странно" често да те заговаря,значи те харесва
Ако се държи така е готова да стане майка на твоите деца и да ти пере чорапите до края на живота:))
ioliitoo
05-01-2011, 13:53
zqpa te postoqno. opitva se da se sbliji s teb
ioliitoo
05-01-2011, 13:54
zqpa te postoqno. opitva se da se sbliji s teb
lilicencenceto
05-06-2011, 09:49
Винаги са за теб там (където трябва) ... търсят погледа ти .... опитват се да ти помагат повече да ти обръщат внимание... но зависи от момчето... дали е нахакано или срамежливо... :smt083 :P :-D
salduranata
05-07-2011, 21:57
hora be da vi pitam .. ako naprimer.. kato vi srea6tne daskalo.. i vinagi vi zagivarq ...ama ot tfa 4e nqq kvo da kaje... plqmpaa guposti ili obidi ili ne6to gadno po vash adres... iba4e puk kato ste po na same se darji po-dobre.. govori vi milo.. i t.n. ozna4avali 4e vi haresva iili 4e v kuvoto e nastrenie i prosto si go izliva na koiito doide.. ?
someonerandom
05-08-2011, 07:24
hora be da vi pitam .. ako naprimer.. kato vi srea6tne daskalo.. i vinagi vi zagivarq ...ama ot tfa 4e nqq kvo da kaje... plqmpaa guposti ili obidi ili ne6to gadno po vash adres... iba4e puk kato ste po na same se darji po-dobre.. govori vi milo.. i t.n. ozna4avali 4e vi haresva iili 4e v kuvoto e nastrenie i prosto si go izliva na koiito doide.. ?
Пиши на кирилица.
И на колко сте?Всеки път като те заговори ли ръси обиди или саао като не се сеща какво да каже?
Предимно по погледите,които хвърля и държанието :)
mmagdalenaa
05-08-2011, 18:29
ами ... :D зависи от момчето ... например последният ми такъв случай е с един мой фр :D ами то си личи погледа му намеци държание и т.н :D сладко е като виждаш че леко се спича като си до него :-)
dancho717
05-08-2011, 21:16
ами ... :D зависи от момчето ... например последният ми такъв случай е с един мой фр :D ами то си личи погледа му намеци държание и т.н :D сладко е като виждаш че леко се спича като си до него :-)
Не бих се спичал,ако момичето което харесвам стои близо до мене ? :? :? Напротив, дори ако е прекалено близо щях да реагирам по друг начин, за да намекна нещо... 8)
Melenchok
05-09-2011, 15:50
Говорят си с приятелките и гледат теб. :)
Това може да има няколко причини да те харесва някоя от тях или просто да си им интересен и те обсъждат. :)