View Full Version : Какво да правя?
supernature
04-27-2011, 12:24
Значи моя проблем е следния, преди около няколко месеца, не отдавна се зарибявах с едно момче, харесвах го, сега сме заедно /бля-бля/ тъй.. но сега нещо се случи... от няколко дена нито ми е писал нито ми е звъннал да ме чуе, а преди всеки ден по няколко пъти сме си говорили.И беше ревнив, а сега изобщо нищо (не че това е проблема ам..). Просто не мога да разбера какво се е променило.ПОМОЩ, кажете какво да правя? Да го зарежа ли или... не знам.
Поговори с него, само той може да ти каже(ако иска) какво се е случило. ;)
TheBeliever
04-27-2011, 12:33
"Чувствата му са охладнели" или по-простичко - омръзнала си му.
obyrkaniq
04-27-2011, 12:41
На по колко години сте бе хора... боже боже еми зависи от момчето попринцип ако е лигльо и не знае какво иска така става .. както в горния коментар казват: "омръзнала си му" явно е вярно.. поговори с него ако пак така се държи го ЗАРЕЖИ... заслужаваш нещо по-добро или ако си много малка още не се захващай сериозно.
supernature
04-27-2011, 12:45
Малка, малка колко да съм малка аз съм на 17 а той на 19 :) Иначе Благодаря за съветите ви, хора! :-)
supernature
04-27-2011, 12:46
Малка, малка колко да съм малка аз съм на 17 а той на 19 :) Иначе Благодаря за съветите ви, хора! :-) :-)
Еми, че голяма ли си бе на 17 ? :lol:
obyrkaniq
04-27-2011, 12:49
Еми не си малка.По-добре си хвани сериозен приятел.Изчакай още малко както казах "поговорете" може да ви се отрази добре на връзката или просто го зарежи..Наистина заслужаваш нещо по-добро - но това си е лично мое мнение... :)
ivcheto0o
04-27-2011, 13:18
Че защо трябва да чакаш той да ти пише или звънне ? Поговори с него и го питай защо се държи така,сигурно си има причина.
SmilezZz
04-27-2011, 14:14
Поговори с него.. Само той знае защо се държи така.. Може да има някакви проблеми,може пък да си му омръзнала.. Сядаш и говориш с него.. Ние тука не можем да ти кажем какво чувства ТОЙ ,самият..
MaLkaTa_LaDy
04-27-2011, 16:12
Ако иска, ще те потърси. Не си мисли, че може да е зает бла бла, не му намирай оправдания.
Josefinne
04-27-2011, 18:57
При всички положения, преди да го зарежеш, трябва да говориш с него. Но може да се приготвиш и за това, че може би той те зарязва.