Влез

View Full Version : Имам нужда от съвет

AniBG
04-27-2011, 12:56
Проблемът е следния - имам гадже.. Но възникна един проблем: Казваше ми, че ме обича.. Но не го показва. Говорих с него и той си призна, че се е държал гадно спрямо мен, но само това - никаква промяна.. Като му пиша по скайпа ми казва, че си има и друга работа и ме зарязва.. Днес ми съобщи, че е бил навън с едно момиче от нашия клас. и му се разсърдих, защото не беше поканил и мен.. Той нищо не ми отговори, само каза че уж съм казала, че не мога да дойда.. Аз му отговорих, че не ме е питал, за да знае.. Питай го дали наистина ме обича, защото аз не съм сигурна в това, а той ме пита същото.. Отговорих му, че аз го обичам, но момчето прави първата крачка, а не обратното, че когато той ми покаже, че наистина го интересувам и аз ще му отвърна със същото.. И в краен случай го ревнувам от онова момиче, мисля, че чувствата му към мен ги няма, че харесва онова момиче повече.. Вие какво мислите? Какво да му кажа, как да постъпя..? :(

obyrkaniq
04-27-2011, 13:04
Ами честно да ти кажа не мога да го разбора този твой приятел :-o.Според мен иска да го ревнуваш и си играе с теб или просто си му омръзнала.. Ъмм честно незнам как да постъпиш.Поговори сериозно с него и го попитай дали иска да сте заедно .. Ако не го зарежи.. Незнам :-o

Sh@d0w
04-27-2011, 13:07
Ако обичаш някого - пусни го на свобода.Ако не се върне, значи никога не е бил твой. Ако се върне, значи ще е твой за винаги.

Ще преведа-предложи му да направите малка почивка във връзката Ви и според отговора му ще разбереш...

ivcheto0o
04-27-2011, 13:13
Според мен не те обича и като цяло и той не знае какво иска.Съгласна съм и с мнението на Sh@d0w да му дадеш почивка.

abvd
04-27-2011, 13:19
хмх.. явно чувствата ти към него не са кой знае какви ии кой знае кфо си е казал "Чакай да я подразня и да скасаме и да си хвана тая с която излизах онзи ден" .. според мен трябва да ГОВОРИШ с него на 4 очи !! УСПЕХ :)

SexyAngel4e
04-27-2011, 17:20
накарай го да ревнува.... на кратко флиртувай с всичко живо!!!

MaLkaTa_LaDy
04-27-2011, 17:27
накарай го да ревнува.... на кратко флиртувай с всичко живо!!!
Между другото колкото и тъпо да звучи, би свършило работа. Или му върти неговите номера, така че в крайна сметка да разбере, че не заслужаваш такова отношение. Или просто го игнорирай и се забавлявай. Той някак трябва да усети, че греши.

s3nsual
04-27-2011, 17:38
Ами честно да ти кажа не мога да го разбора този твой приятел :-o.Според мен иска да го ревнуваш и си играе с теб или просто си му омръзнала.. Ъмм честно незнам как да постъпиш.Поговори сериозно с него и го попитай дали иска да сте заедно .. Ако не го зарежи.. Незнам :-o
Не винаги , когато един човек иска да накара гаджето си да ревнува - това означава , че си играе с нея . И аз карам моя приятел да ревнува от време на време - за да видя дали държи на мен .
По темата : Съгласна съм с горните мнения , че трябва да се дадете почивка или да го накараш да ревнува , за да видиш как ще се държи .
Бтв: флиртът не е лошо нещо , стига да знаеш границата .

SisiStrange
04-27-2011, 17:39
Не личи да има кой знае какви чувства. Може би се чувства все едно си му в кърпа вързана - винаги ти му звъниш, обясняваш му се, търсиш го и говориш за вас. Отдръпни се малко. Не му звъни известно време.

VaMpiRKaTaaa
04-27-2011, 18:09
Момчето не те обича,то си личи от км.

Josefinne
04-27-2011, 18:37
Ами , мисля че трябва да се замислиш дали има смисъл да продължаваш тази връзка.

Djenka
04-27-2011, 18:40
Ако обичаш някого - пусни го на свобода.Ако не се върне, значи никога не е бил твой. Ако се върне, значи ще е твой за винаги.

Ще преведа-предложи му да направите малка почивка във връзката Ви и според отговора му ще разбереш...

+1 :)