Влез

View Full Version : n6

kotomosho
04-27-2011, 13:45
Харесвам едно момче от горе-долу началото на учебната година.. Ии всичко започна с това,че го "забелязах" (защото обикновено не забелязвам хората) и след около седмица реших да се запозная с него, за да изпробвам колко съм смела, един вид :-D Той много се изненада,но беше мил.. След това нищо не му казвах- нито здр,нито нищо :-D ,чак след месец му казах "здравей" ,той ми отговори де ..хаха, и после пак нищо.. само че откакто се запознахме винаги ме гледа,а той никога не гледа хората,покрай които минава.. ако няпример съм с още приятели,пак ме гледа, ии само мен... Наскоро му се усмихнах и той на мен също.. Само че той си има гадже и ми се струва,че наистина си я харесва... Та се чудя защо ме гледа?!

Sh@d0w
04-27-2011, 13:47
Може да си имала дъвка на косата.

Rly какво като те гледа,да си извърта главата на другата страна като минава покрай тебе ли... :razz:

djipsito
04-27-2011, 13:48
Гледа те щото те вижда...

Честно казано нз дали някой ще може да ти отговори, едва ли те гледа щото си му противна, ама тва не означава и че те харесва...

Ти като гледаш някой, що го гледаш ?
Убивате ме с въпроси...

SmilezZz
04-27-2011, 14:16
Мисля,че просто си го внушаваш това.. Гледал само теб,обикновено не гледал хората и тем подобни.. Просто ти се иска да бъде така,нищо друго..

supernature
04-27-2011, 14:32
Хмм.. еми гледа де, щото си му интересна или просто ... си гледа нищо не влага в гледането. Но, не можем да бъдем сигурни! :P[b]

ShtrudeL
04-27-2011, 14:36
пу за мен!