Влез

View Full Version : как да спечеля вниманието му

freefrog
04-27-2011, 17:55
Ами значи има едно момче от моето училище, което ми е доста симпатично. Във петък караме заедно физическо и като го видя му се усмихвам и той ми се усмихва. Стана ми любопитно и се запознах с него по фейсбук писахме си няколко пъти това онова обаче виждам, че няма голям интерес към мен. Понякога се засичаме в автобуса като ходим или се връщаме от училище, но това става много рядко. Проблема ми е че съм с 3 години по-малка от него. Смисъл аз съм на 13 а той на 16. Можете ли да ми кажете как мога да привлека вниманието му. И моля без обидни коментари : ))) .

VaMpiRKaTaaa
04-27-2011, 18:00
Еми момчето явно не те харесва или пък те мисли за дете все още,кото си е така..

Josefinne
04-27-2011, 18:01
Просто се престраши да говориш по-често с него, говорете си за нещата в училище, за преподавателите и други общи теми, които намерите, като се засечете в автобуса. Като го видиш, щом сте се запознали вече, казвай му и здрасти, не само му се усмихвай и т.н.
Въобще при всеки удобен случай го заговаряй, но не да търчиш по него по коридорите.

NightGuardian
04-27-2011, 18:32
Просто се престраши да говориш по-често с него, говорете си за нещата в училище, за преподавателите и други общи теми, които намерите, като се засечете в автобуса. Като го видиш, щом сте се запознали вече, казвай му и здрасти, не само му се усмихвай и т.н.
Въобще при всеки удобен случай го заговаряй, но не да търчиш по него по коридорите.

HELL , NO!

Приказките за училище , ще го отегчат...

Djenka
04-27-2011, 18:37
Според мен не го кефиш :)

Ама може и да греша, отиди, поговорете за нещо /например за физическото/ :)

againstyou
04-27-2011, 18:41
Хвани го за оная раота.

umri
04-27-2011, 18:49
той най-вероятно ходи по нощни заведения-ти не
Ти така ли си правила като си била на 16?

umri
04-27-2011, 19:01
той най-вероятно ходи по нощни заведения-ти не
Ти така ли си правила като си била на 16?
Да,така правех на 16.Що? :)
А не се и съмнявам че 80% от днешните 16 годишни не се спират от обикаляне на дискотеки и барове.
Не е като едно време да не искат години. Но да..., който го чеше крастата ще намери начин да влезе навсякъде. Не казвам, че е лошо, щот и аз съм го правил, но ти трябва да си морален пътеводител на този форум. Развращаваш младото поколение!!!! Как можа, миминко?! КАК?

freefrog
04-27-2011, 19:05
Ам извинявайте ама той не е такъв да ходи по дискотеки и т.н. :)

NightGuardian
04-27-2011, 19:52
Те пък защото , ще послушат miminko да , не отитад на заведение...
По-добре да си каже истината.... ;) И да на 16 даже и на по-малко научих всички барове и кафенета и ги посещавах имаше и повече пари тогава и беше много добре.... хахахахах :grin:

Всички светлини и силна музика сам с приятели далеч от родители... с 50 лева в джобите , да си пускате танцьорки за по една песен... всичко непознато тогава , беше много яко... пожелавам го на всички тийнейджъри.....

И тогава от каките като miminko само като мине и усещах парфюма и отдолу е камък :razz: :razz: :razz:

skatew
04-27-2011, 20:02
Хвани го за оная раота. По-точно от това няма на къде 8-)

everybodilies
04-29-2011, 13:35
Свали си панталоните :lol: :lol:

vas4e3to0
04-29-2011, 13:42
Малка си за него. :) Не че не може да, ама има много по-големи какички, което да му хванат окото. ;)

HipHopG1rl
04-29-2011, 17:25
Свали си панталоните :lol: :lol:

:lol: