View Full Version : boi ot roditelite
pamito14
04-27-2011, 18:58
izvinqvam se za tova 4e pi6a s english bykvi ba4e iam seriozen prblem iam 200lv smetka edna ot moq klas mi q e navartqla s nqkfi sms i az znaq 4e sam vinovna 4e sam si dala telefona oba4e tq mi kaza 4e 6te se snma itaka i na o6te 5 deca po sa6tiq na4in e napravila ednomomi4e e s 450lv tq ima naimnogo nz ko da praq maika mi samo mi vika kaza mi 4e 6te me bie oba4e o6te ne e
Еми да те бие . Аз телефона си абсолютно на никой не го давам да бърничка .
Казваш й да не ти дава пари , да си удържи сметката . Ако пък не ти или ти дава малко пари ,почваш работа и тва е !
Всички сме с отговорности ...
П.П Ами защо не си искаш парите от момичето или от нейните родители ... а да ,по никакъв начин не можеш да докажеш че е била тя ! А сега ! :o
Другия вариант е да оставиш ваще да те набият и да ги осъдиш за домашен тормоз .С парите от делото ще си покриеш сметката .
pamito14
04-28-2011, 17:21
az sam na 14 nqma da rabotq mama ve4e e po spokoina i ytre 6te xodi v y4ili6te da govor s maika i i ne qi az sa6to 6te prisastvam
kalpazanka
04-28-2011, 17:51
Виновна си в случая, но с бой сметката няма да стане по-малка. Майка ти го е казала в изблик на гняв. ;)
Айде сега си кирилизирай темата.
sToyAncHo
04-28-2011, 18:15
След като се оправите набий момичето 8-)
Miglenka
04-28-2011, 19:45
ее как можеш да си дадеш телефона на някоя си да се снима?! защо като е толкова отфорена няма ли телефон с камера? път ти да не си някоя си тъпачка да си го дадешш... пък както пише по горе с бой сметката няма да се плати... нооо вече имаш 0беца на ухото и едва ли ще го дадеш друг път... телефона си е все пак ли1на вещ не се дава на ляво и на дясно...
1во - това са латински букви+четворка и шестица
2ро - майка ти и родителите на другите потърпевши да търсят сметка на фръцлата. Ясно е, че вие нищо не можете да й кажете.
Мисли повече как ще се оправяш със сметката, майка ти го е казала наистина в изблик на гняв(както някой беше писал по-горе), няма да те бие.
И за в бъдеще да ти е за урок!
vankata5555555
04-28-2011, 20:58
Еее все едно вие никога не сте си давали телефоните.Моя пък по едно време беше станал като обществен ама никога не съм имал проблеми.Иначе сега ХТЦ-то го давам само на определени хора :-P
kalpazanka
04-29-2011, 09:50
Локвам. Повече от ясно е, че авторката няма да си кирилизира мненията.