Влез

View Full Version : Няколко въпроса

the_best_f
04-28-2011, 08:25
Извинявам се, че пиша темата тук, но в този раздел ще получа отговор, защото като че ли е най-посещаван.
Имам няколко въпроса към хората от Бургас или някои, които познават града:
1. Как се казва мола в началото на града (ама как го обясних...)?
2. Само един мол ли има? НЕ искам информация за търцовски центрове, само молове!
3. Колко ще ми струва да стигна от центъра (от операта) до мола в началото на Бургас с такси?
4. Откъде мога да купя струни за китара?

Благодаря ви предварително! :)

rammstein123
04-28-2011, 08:35
Извинявам се, че пиша темата тук, но в този раздел ще получа отговор, защото като че ли е най-посещаван.
Имам няколко въпроса към хората от Бургас или някои, които познават града:
1. Как се казва мола в началото на града (ама как го обясних...)?
2. Само един мол ли има? НЕ искам информация за търцовски центрове, само молове!
3. Колко ще ми струва да стигна от центъра (от операта) до мола в началото на Бургас с такси?
4. Откъде мога да купя струни за китара?

Благодаря ви предварително! :)
1. mall of burgas.
2. да.
3. около 5 лв.
4. има много магазини, повечето са около центъра.

the_best_f
04-28-2011, 20:50
Много ти благодаря!!! А можеш ли да ми обясниш къде е най-близкият до операта музикален магазин, че спешно ми трябват струни?

rammstein123
05-09-2011, 16:44
Много ти благодаря!!! А можеш ли да ми обясниш къде е най-близкият до операта музикален магазин, че спешно ми трябват струни?
Ако още те грее, има един от другата страна на голямата улица пред операта. 8-)

Shizaya
05-09-2011, 17:31
Мола се казва Burgas Plaza и освен него няма други в града. По принцип се стига много бързо до него с кола и не вярвам да ти излезе скъпо таксито (не мога да кажа точно за цена, понеже не ми се налага да пътувам с такси).
За струните не мога да кажа, не съм се интересувала. :)