Влез

View Full Version : Карате ли се ?

gabiie
04-28-2011, 10:38
Искам да ви попитам карате ли се с ваще ? и те карат ли са ? как се оправяте със скандалите ? и бият ли ви ? ...

Playhard
04-28-2011, 13:09
Карам се ами.. :D напълно нормално е да се караш са вашите. А как се сдобряваме, ами зависи дали е било нещо сериозно или, ако счупиш нещо .. удря ли са ме, особено като по малък татко ме биеше, но не колкото може да ме пребие от бой.. не съм бил син значи.. :D В момента като ядосан майка, иска да ме удари, но или и хващам ръцете, или винаги тя е синя.. не знам как става.. :D

SmilezZz
04-28-2011, 13:17
Естествено.. Във всяко едно семейство има такива случаи..
При нас също има..
Караме се..
Как се сдобряваме ли ?
Ами бързо ни минава.. И започваме да говорим,все едно нищо не е станало..
Не ме бият,няма и да го направят..

zlatit0o
04-28-2011, 15:46
Има ми.. Ако съм направила нещо и сме се карали, след 1-2часа отивам и викам "Мамо/тате, извинявай" и готово :D
Никога не са ме пребивали, само няколко пъти се е случвало да ме ударят по устата. Понякога я отварям прекалено много (някой да не си помисли нещо .... имам предвид че много говоря ;д)

Greennight
04-28-2011, 16:07
Еми караме се,да.Понякога по-трудно се сдобряваме,понякога някой прави компромис и по-лесно...Иначе са ми удряли "възпитателни" шамари,но от 1-2 години насам особено на майка ми и хващам ръцете или и ги блокирам и броя на нанесените удари значително намаля 8-)

TheBeliever
04-28-2011, 16:39
Не помня да сме имали сериозни скандали заради мен или нещо направено от мен. Никога не съм си падала "беладжийка", а нещата, за които биха могли да ми се карат те не ги научаваха. Не са ми се карали от дете може би.

По-често се е случвало аз да се включвам в някой техен спор на страната на този, който според мен е прав. И тогава какви караници е имало...

А вече и да искат не могат да ми се карат. Минах я възрастта, в която да ми държат сметка за каквото и да било.

gabiie
04-29-2011, 09:24
Аз направих темата щото имам приятелка дето я бият така че на др. ден да неможе да се покаже иначе наще се карат от време на време аз с майка ми си мрънкаме ама иначе.. не