View Full Version : 11ти и 12ти клас, пийпъл
distance
04-28-2011, 11:39
Я разкажете какви са ви впечатленията от тези класове? Как е? Има ли някакви промени и т.н.
Ходиш много по-малко на даскало и пиеш повече с класа ;)
Не съм забелязала в 11ти клас да има кой знае каква промяна, същото си е като в 10ти. Виж 12ти е друго нещо, отпадат ти някои предмети, годината ти свършва по-рано, готвиш се за изпити, балове и т.н. По-натоварено ще си е.
Извод: 11ти клас е най-хубавата година. :D
xWandereRx
04-28-2011, 15:09
Извод: 11ти клас е най-хубавата година. :D
Ходиш много по-малко на даскало и пиеш повече с класа ;)
+1 :D
Ами започва да ти се ходи все по-малко на даскало и все по-малко да ти се учи, порастваш, ставаш пълнолетен. А 12-ти клас си е мнооого по-натоварено изпити, балове, матури...
distance
04-30-2011, 08:54
Пловдивски, майна. ;)
ps И шопски може.
BlueKnife
04-30-2011, 10:08
ми повечето казват, че 11-ти клас е най-якия, ама си зависи от училището, от учителите, от твойто отношение към ученето, ако щеш ;д
е, 12-ти клас определено ще съм по-отчаяна, не заради училището, а заради всичко, което предстои след него ;д;д
tinkiwinkidipsi
04-30-2011, 21:46
Аз сега съм 11 клас и забелязах някои променени неща... ВСИЧКИ идват и тръгват от училище по всяко едно време :D , всички са станали с една идея по - сериозни , скандалите и лицемерието в класа приключиха, момчетата започнаха да уважават момичетата,всеки месец се събираме някъде(докато в 8,9,10клас това не се случи нито веднъж ... :-D ) и общо взето е много по-весело :grin:
Аз сега съм 11 клас и забелязах някои променени неща... ВСИЧКИ идват и тръгват от училище по всяко едно време :D , всички са станали с една идея по - сериозни , скандалите и лицемерието в класа приключиха, момчетата започнаха да уважават момичетата,всеки месец се събираме някъде(докато в 8,9,10клас това не се случи нито веднъж ... :-D ) и общо взето е много по-весело :grin:
ООО мечта! и аз искам така да сме с класа, докато в момента(10 клас) сме разделени момичета-момчета, момчетата пък се псуват и ритат един другиго, не излизаме никъде..абе супер смотано,,