Влез

View Full Version : Как се къса презерватив

cobalt8994
04-28-2011, 15:26
По какъв начин можеш да спукаш или да скъсаш един презерватив,като се скъса или спука цилия презерватив ли се разкъсва или малка част от него ? Ако се скъса възможно ли е да не забележиш или усутеш ? Благодаря предварително за отговора :)

DarkTemplar
04-28-2011, 15:31
Обикновено презерватива се къса, когато в него има въздух (затова като се слага, каналчето се държи, за да е обезвъздушено). За късането - зависи колко въздух има в него и колко здраво "работиш". Зависи и от самия презерватив ест. - може да е прекалено тънък, дефектен и т.н. на мен ми се е случвало да се разцепи по дължина, чувал съм за случаи, в които направо е гърмял.

Bukmop
04-28-2011, 16:00
чувал съм за случаи, в които направо е гърмял. е то бая въздух е имало значи :D :D :D

Sh@d0w
04-28-2011, 16:12
ето как се къса

http://www.youtube.com/watch?v=aFazYSJIMN0

cobalt8994
04-28-2011, 17:37
ето как се къса

е не е истина просто,оная работа трябва да ти е 2 на 2 метра и да работиш като къртач :D :lol: :D :razz: ,на тези които им се къса по време на полов акт не знам с какви обороти работят :D

ozzy
04-28-2011, 17:38
с ножица !

IQA
04-28-2011, 17:41
когато има въздух

cobalt8994
04-28-2011, 17:49
Добре разбрахме колко издържат "МНООООООГОО" поне на пръв поглед, а как могат да се скъсат напречно, надлъжно, само парченце от тях или обезателно се сцепват яко и не може да не остане незабелязано ?

mMemories
04-28-2011, 18:13
Като се спука естествено че целия...

straus
04-28-2011, 18:24
При мене се беше спукало резервоарчето и от многото работа се беше навил обратно на пръстен в началото на инструмента, неприятна гледка :?

LegaCalcio
04-28-2011, 18:25
при мен само релефни са се късали (2 спортекса и 1 дюрекс)

TheBeliever
04-28-2011, 18:28
Май въпросът на автора е възможно ли е скъсан презерватив да остане незаблязан.

Отговор нямам защото никога не ми се е късал презерватив.

LegaCalcio
04-28-2011, 18:31
да, остава незабелязан до последно .. тоест, няма никаква разлика и реално разбираш, че е скъсан, когато ти излезне, или когато погледнеш към *уя ...

straus
04-28-2011, 18:34

Не се усеща, ако не извадиш да погледнеш, няма и да разбереш, особенно ако е здрав секса

TheBeliever
04-28-2011, 18:55

Не се усеща, ако не извадиш да погледнеш, няма и да разбереш, особенно ако е здрав секса

Но като го извадиш няма начин да не забележиш, нали?

LegaCalcio
04-28-2011, 19:21

Но като го извадиш няма начин да не забележиш, нали?виж, има няколко вида късане!
1- къса се и ти се набира в началото на ствола.
2- пука
3- има и вариант да остане в жената, просто да се изхлузи.

1- се вижда винаги
3- по принцип тряя си яко high, за да не се усетиш какво е станало
2- най-опасният вариант, защото може да е с танала беля и да не си разбрал. Поради тази причина, проверявай си кондома всеки път като го опъваш и поглеждаш дали няма да цръкне "отровата"

val181
04-28-2011, 20:08
Да скъсаш кондом си е трудна задача
трябва яко да шибаш с "къртача"
Тъкмо когато жената вика "муши го муши"
е кофти целостта му да се наруши

TheBeliever
04-28-2011, 20:44
Но като го извадиш няма начин да не забележиш, нали?виж, има няколко вида късане!
2- пука

1- се вижда винаги
2- най-опасният вариант, защото може да е с танала беля и да не си разбрал. Поради тази причина, проверявай си кондома всеки път като го опъваш и поглеждаш дали няма да цръкне "отровата"

Зададох уточнителните въпроси, за да се дават конкретни отговори. Иначе мерси за tutorial-а. :lol:

Като цяло извода е, че няма как да се пропусне скъсан презерватив.

hondacbr954
04-28-2011, 22:47
2- пука

1- се вижда винаги

Зададох уточнителните въпроси, за да се дават конкретни отговори. Иначе мерси за tutorial-а. :lol:

Има, има, аз лично съм пропускал и после беше голямо тичане по лекари... Късал съм няколко пъти, начините бяха следните, няколко пъти само като закачи леко чершафа още преди да съм проникнал и се къса, а съм имал случей да се скъса по време на секс- при пози в които ъгълът на проникване е по особен и триенето е по голямо се късат...

sensationwhite
04-29-2011, 17:30
Пичага, презервативите, колкото и безопасност да ти гарантират, толкова и проблеми ти създават. Мен са ми се късали няколко пъти и реално НЕ РАЗБИРАШ че това е станало. Късат се или когато има въздух и се постави неправилно (прочети си опътването на кутийката) или когато момичето е изсъхнало или сеска е много продължителен. Това което аз вече съм се научил да правя е 1-во да го проверявам от време на време (с ръка или докато сменяме позата) 2рото което е по неприятно, никога не свършвам в нея, дори и с презерватив (освен ако не е отзад). Шибано е, но ако ти се рискува.. последствията са си за теб. Аз не 1 път съм давал пари за ескапеле поради точно тази причина.

Ето още няколко полезни съвета как да избягаш късането: купувай от аптеки, щото в магазините не се знае колко време са седяли. Избягвай да използваш стари презервативи, или ако някой приятел ти даде го разпитай. НЕ СИ ГИ СЛАГАЙ В ПОРТМОНЕТО, износват се и се късат адски лесно. Тва е от мен, ако има нещо др. свиркай

cobalt8994
04-29-2011, 23:14
Пичага, презервативите, колкото и безопасност да ти гарантират, толкова и проблеми ти създават. Мен са ми се късали няколко пъти и реално НЕ РАЗБИРАШ че това е станало. Късат се или когато има въздух и се постави неправилно (прочети си опътването на кутийката) или когато момичето е изсъхнало или сеска е много продължителен. Това което аз вече съм се научил да правя е 1-во да го проверявам от време на време (с ръка или докато сменяме позата) 2рото което е по неприятно, никога не свършвам в нея, дори и с презерватив (освен ако не е отзад). Шибано е, но ако ти се рискува.. последствията са си за теб. Аз не 1 път съм давал пари за ескапеле поради точно тази причина.

Ето още няколко полезни съвета как да избягаш късането: купувай от аптеки, щото в магазините не се знае колко време са седяли. Избягвай да използваш стари презервативи, или ако някой приятел ти даде го разпитай. НЕ СИ ГИ СЛАГАЙ В ПОРТМОНЕТО, износват се и се късат адски лесно. Тва е от мен, ако има нещо др. свиркай

Мерси да съветите :) :)

everybodilies
04-30-2011, 07:22
с ножица !

:lol: :lol:

straus
04-30-2011, 08:18
Извода е че ако не гледаш винаги се пропуска!

sensationwhite
04-30-2011, 13:30
Да бе, въпреки че реално има голяма разлика между секса със и без кондом, учудващо не усещаш като се скъса и продължаваш да си клецаш. Нооо мен и без това ми е по приятно да гледам :D

TeenDecision
04-30-2011, 16:39
Междудругото много съм се чудил и мисля, че в тази тема е добре да питам.

Трябва ли да се изкара целия въздух от презерватива, защото на върха му, всички знаете, че има едно като балонче :Д . То трява ли да си стои така или презерватива трябва да прилепне плътно?

cobalt8994
04-30-2011, 19:16
Междудругото много съм се чудил и мисля, че в тази тема е добре да питам.

Трябва ли да се изкара целия въздух от презерватива, защото на върха му, всички знаете, че има едно като балонче :Д . То трява ли да си стои така или презерватива трябва да прилепне плътно?

По принцип да, трябва да се изкара въздуха,а това балонче е самото резервоарче, за да има повече място за "отровата", това резервоарче трябва да го има и трябва да се стремиш колкото се може по малко въздух да има, и не е хубаво да е плътно прилепнал, няма къде да отива "отровата" все пак след като "приключиш" !!!

daq96
05-04-2011, 07:28
щом можеш да забременееш ако презерватива се е скъсал и ти не си видял значи дупката не е като пропаст. И щом трябва да се внимава за да не се скъса с нокът докато го изваждаш от опаковката значи и с нокът може да се скъса и да не се забележи.

garfi94
05-12-2011, 14:49
ето как се къса

е не е истина просто,оная работа трябва да ти е 2 на 2 метра и да работиш като къртач :D :lol: :D :razz: ,на тези които им се къса по време на полов акт не знам с какви обороти работят :D

:razz: :razz: :razz:

StoooYo0
05-12-2011, 21:57
Със зъби :D :D