PDA

View Full Version : На някой случвало ли му се е?

Princessani
04-28-2011, 21:39
Имам сериозна връзка от 8 месеца ,но от извесно време не мога да разбера защо когато сме сами всичко е наред и е много миличък и всичко ,а когато има някой от неговите приятели става съвсем друг човек и получавам друго (доста по -гадно отношение ) спрямо мен ?не съм го провокирала с нищо и през повечето време нищо не казвам ,но не издържам вече на интересен ли се прави ,да ме унижава ли или какво ? ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) не ми казвайте да говоря с него защото нищо не се променя или ако се промени нещо е само временно :o :o :o :(

Rainov
04-28-2011, 21:45
аз съм от другата страна и има два вариянта:
1.или променя отношението си понеже приятелите са свикнали да го виждат в друга светлина и не иска си развали имиджа така да се каже
2.или се прави на интересен вижте ме тъпча си мацката и тя си мълчи
Но и в двата случая трябва да си поговорите и да му кажеш че не ти харесва ако на него му е проблем няма смис да сте заедно

Djenka
04-28-2011, 21:45
Хм.. само напоследък ли е така или по принцип..?? :-o

Според мен не е нищо особено.. и наистина ви трябва разговор. :)

RoSKo0o0
04-28-2011, 21:46
Първо... прави се на малко по-недостъпен ЗА ТЕБ.
Второ... не иска да им показва, че е зависим ОТ ТЕБ.
Трето...иска да покаже кой е "шефа" във връзката ВИ.
Четвърто...човекът просто си е ЛИЦЕМЕР.

Nakadah
04-28-2011, 21:47

Според мен не е нищо особено.. и наистина ви трябва разговор. :)

прочети целия пост на OP!?

djipsito
04-28-2011, 21:48
Говорете и ако не ще да чуе, го затапи пред приятелите му ;) Или излезте с твои приятели и се дръж с него както той с теб...

Понеже някои хора от дума не разбират, трябва да им се покаже по някакъв начин.

Rainov
04-28-2011, 21:48
+1

Princessani
04-28-2011, 22:23

Според мен не е нищо особено.. и наистина ви трябва разговор. :) ми само напоследък не е по принцип :?

Emppu90
04-28-2011, 23:07
Аз съм момче и.. Случвало ми се е да го правя съвсем НЕумишлено, но не защото приятелите ми са сред нас, а защото ТЯ променяше държанието си докато е приятелите ми са с нас.

Но, ако ти НЕ го провокираш, както си написала.. Той сам си е виновен и иска да покаже, че не е зависим от теб и че е 'ПИЧ' в очите на приятелите му.

Да, Трябва ви разговор, но ако той продължава така.. ... Ти реши сама какво ще правиш..
Или ще те тъпче винаги пред приятелите си.
Или ще намериш друг, който няма да го прави.

TheBeliever
04-29-2011, 03:50

Съгласна съм.

А ти защо мълчиш и си траеш? Следващия път като започне да се държи като задник, за да впечатлява приятелчетата си, му отвърни със същото държанеи. Тоя за какъв се мисли? Не се оставяй да те тъпче и унижава защото преди да се усетиш това му държание от "само за пред приятели" ще се пренесе изцяло във връзката ви.

obyrkaniq
04-29-2011, 06:38
Въпросното момче на колко години е?
Бтв той е един тъпанар така да се каже...ако съм на твое място не бих го търпял така да се държи с мен!

Princessani
04-29-2011, 06:53
Въпросното момче на колко години е?
Бтв той е един тъпанар така да се каже...ако съм на твое място не бих го търпял така да се държи с мен! 23 :o благодаря за отговорите :?

obyrkaniq
04-29-2011, 06:54
Уоу,толкова голям и се държи като тийн? :-o

Princessani
04-29-2011, 07:03
Уоу,толкова голям и се държи като тийн? :-o напълно и това е може би от последния 1 месец :o :o

BgHtH
04-29-2011, 08:22
хаха и тоя е инфантил като мене :grin:

vas4e3to0
04-29-2011, 09:40
Ами единственото решение е да започнеш ти да се държиш така пред приятелите му и в един прекрасен момент да му кажеш - ЧАО! :) Въпреки че 8 месеца са си много, но....

everybodilies
04-29-2011, 12:58

+ има имидж на задник пред приятелите си и очевидно го поддържа успешно