View Full Version : Искам брада
RoCkSpOt
04-29-2011, 21:51
На 17 години съм в продължение на 1 година мн редовно се бръсна(не че имам нещо) удрям и контри,но не нищо нямам! И много се дръзна а искам да имам някои може ли да ми предложи нещо за мазане ли и аз нз... Казаха ми някуф крем трибитинол от него щяло да ми порасте брада някои използвал ли го е ?
абе намажи са с тривитаминол и може наследиш върколаците ;д
marin4itu
04-30-2011, 08:16
И за какво ти е тази брада? За да привличаш момичета ли? Или да изглеждаш по-голям? :D Айде стига глупости..
LoveChocolate
04-30-2011, 08:43
ужас .. че защо ти е да имаш брада :D :D :D
-Мамо мамо , какво е върколак ?
-Млъкни и си среши лицето !! :grin: :grin: :grin: :grin:
RoCkSpOt
04-30-2011, 09:07
о боже ... :X С всяка тема се обегдам колко е вярно това : Американски форум- Питаш и ти отговарят ! Руски форум - питаш отговарят ти и те те питат нещо ! Бъгларски форум - питаш и всички ти казват колко си тъп че го правиш ?!?!?! Щом питам значи съм сметнал че на мен ми треа като неможеш да изкажеш компетентно мнение по въпроса защо пишеш ?!
elinchica
04-30-2011, 09:20
Знам как се чувстваш.. не че го мам този проблееем ;дд просто гаджето ми скоро прави 18 ии има само катинарчее и то не цялото.. и той супер много искаа брадаа не го разбирам а... ама иска .. не знам и той постоянно се бръсне.. може би с времето ще порасте
billytalent
04-30-2011, 09:29
Освен да пробваш с Бадемово масло.
За друго не се сещам....