View Full Version : Търся си померан :(
SlowDownBaby
04-30-2011, 14:07
Така,едва навих нашите да си вземем куче....но има едно условие.Да е померан и да намеря такъв без пари...претърсих всички обяви,но насякъде е продавам.Та въпроса ми е дали някой няма такова кученце,което не му трябва или му е в тежест,защото това е единственият ми шанс да имам куче. :(
Потърси в кучкарниците.Може да има някой изоставен там.
Ооо, страхотен избор... :))) Но са скъпи кученца, особено ако са чистокръвни, а не реплики или мелези. Не вярвам някой да дава просто така...
по-добре да нямам куче , отколкото да имам такова хаха
навий майка ти за голдън ретривър 8)
SlowDownBaby
05-01-2011, 07:45
по-добре да нямам куче , отколкото да имам такова хаха
навий майка ти за голдън ретривър 8)
Moля те не ми го причинявай ! :D Това ми е любимата порода,винаги съм искала такова,но апартамента ни не е много голям,а имаме и котка,за това майка иска да е по малко куче.И се спряха точно на померан,но поради причината,че не им се дават 600 лева за куче,ми поставиха условие,ако си намеря - добре,ако не - няма да имам куче.
Та...имам ли избор ? 8-)
justmyluck12
05-01-2011, 08:07
SlowDownBaby : Не искам да се заяждам,но има толкова кучета по приютите които чакат някой да ги отърве от сигурна смърт,а вие се чудите колко пари да дадете за "породисто" куче....... Какво ти пречи да отидеш в приют и просто да разгледаш,може и да си намериш своето кученце,не мисля,че кучетата без подора не заслужават да имат хубав живот.....
Това което ти ми написа
SlowDownBaby
05-01-2011, 09:13
Знааам,точно това обяснявам ! Ако зависи само от мен,ще си взема от приют,та ако ще и 100 килограма да е ! За мен няма значение...Но проблема са нашите,ако питаш мен,аз померани не харесвам,нито пинчери и чихуахуата и тн.Аз искам голямо куче,независимо каква порода,но нашите ми поставиха такова условие,а докато живея в техния апартамент и те ми дават пари,не мисля,че мога да правя каквото си поискам и да не се съобразявам с тях.
Така,че спокойно,някой ден като заживея сама в апартамент,ще си взема и 3 кучета от приют,обещала съм си. :)
http://www.google.bg/search?hl=bg&biw=1440&bih=707&q=%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%80%D1%8F%D0%B2%D0%B0 %D0%BC+%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BD&aq=0&aqi=g4&aql=&oq=%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%80%D1%8F%D0%B2%D0%B 0%D0%BC+%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%B5 заповядай...има доста дано ти помогна :-)