Влез

View Full Version : Не знам какво ми става

YoUcANNOtiMaGiNe
04-30-2011, 17:02
Започвам направо.. от известно време си пиша с едно момче, доста го харесвам като характер и визия. Всъщност веднага щом имаме възможност си пишем и отделяме много време един на друг в обсъждане на различни неща. На мен ми е ясно, че и той ме харесва, казвал ми го е. Проблемът ида от там, че става нещо с мен напоследък. Ще опиша горе-долу това: много се разсейвам, непрекъснато мисля за него, не мога да се концентрирам. Като се случи така, че да е зает или аз да съм заета, се ядосвам заради това, че не мога да си проведа разговора с него. Когато ми каже, че не е в настроение ми става гадно и на мен. Когато има някакви проблеми или ми сподели нещо неприятно, което му се е случило пак ми става гадно. Искам да го прегърна, да му кажа, че всичко ще е наред, че го подкрепям и ще бъда до него. Преди не съм се чувствала така, просто това момче ме кара да се чувствам по този начин, който не мога да си обясня. Кажете ми просто харесване ли е това или съм влюбена, и аз не знам вече. Какво да правя, посъветвайте ме нещо.
Пс: Искам да добавя, че скоро ще се видим...

everybodilies
04-30-2011, 17:13
Или си необратимо влюбена ( по - вероятното) или имаш прекалено много свободно време, в което да мислиш за него :) :)

Ssummerjam
04-30-2011, 17:18
Защо пък трябва нещо да правиш? Щом ти харесва е нормално от време на време да си отвличаш вниманието, мислейки за него. Излизайте и си прекарвайте добре, пък ако трябва нещо да се случи - то ще се случи. :)

SiNiStEr
04-30-2011, 17:22
Спокойно...влюбваш се лека полека...
Отпусни се. :)

pricelessxv
04-30-2011, 17:26
Влюбваш се, това ти става :lol:

sladur4etyYy
04-30-2011, 17:28
какво си седнала да се чудиш? каквото става, става. ако ти харесва случващото се, продължавай с това момче, ако не- остави го. няма нужда от такива квалификации.

supernature
04-30-2011, 17:34
Да си влюбен не е толкова лошо нали? :-D :-D

horacio
04-30-2011, 18:01
ТИ СИ ВЛЮБЕНАААААААААААА :grin: :grin: Честитооо!!!

nepowtorima
04-30-2011, 18:15
Добре дошла в клуба на влюбените..
Това е чувство изпълнено с много щастие.. любов.. и накрая Голяма болка..
Приятно изкарване на срещата и дано да има цунки - мунки :-)

abvd
04-30-2011, 18:22
Честито ти си мега ВЛЮБЕНА ! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

YoUcANNOtiMaGiNe
04-30-2011, 18:28
Мерси на всички за отговорите, хора сериозно ли? Не мога да повярвам, не съм много на себе си. :-D На срещата какво да правя, в смисъл ходила съм на срещи, но сега е различно? Имам предвид да действам ли първа или да чакам той да вземе мерки? На първа среща мога ли да изразя чувствата си или е рано да му кажа? :-o В случая няма много значение, че е първа среща де, ние сме си писали много и добре го познавам по характер. Йеей нямам търпение да го видя. :smt050

abvd
04-30-2011, 18:31
На първа среща прави каквото е редно! Тоест направо му се нахварли и ти си знаеш за по нататака с целувките и прегръдките! УСПЕХ ОТ МЕН ! :)

nomatterwho
04-30-2011, 18:59
Привързваш се към него иии ... се влюбваш. :)
На първа среща да му налетиш веднага, не знам не ми се връзва. Но излезте си и каквото ти дойде, ти сама ще си усетиш какво да направиш. :)

ivcheto0o
05-01-2011, 06:48
И според мен се влюбваш в него :) Пък дали да действаш на първата среща си прецени тогава в зависимост как се развият нещата. Успех :)

TheNewReligion
05-01-2011, 10:28
Вие сте близнаци, разделени при раждането. :shock:

Възможно е да се влюбваш. Дано е в човек, който го заслужава. Честито.

YoUcANNOtiMaGiNe
05-01-2011, 19:56
Възможно е да се влюбваш. Дано е в човек, който го заслужава. Честито.
Заслужава го със сигурност, той е невероятен! Най-хубавото нещо в живота ми от много време насам! :smt049 :smt049