View Full Version : дали е така ?
malibugirl
04-30-2011, 19:53
Здравейте може ли да ви попитам дали е вярно , че примерно като се целуваш и те облеят студени вълни после значи си бил възбуден моля ви отговорете , че е много важно ;д
SisiStrange
04-30-2011, 20:02
:-o Не. Значи, че те е целунал, за да ти отклони вниманието, докато негов приятел мята кофа студена вода отгоре ти. :-o
Защо са ти някакви студени вълни? Вместо това провери дали, докато те целуват не те обливат топли вълни. За Бога. :-o
malibugirl
04-30-2011, 20:04
амиии не простоо мии се случии и ми казаха , че било от това и затова питам .. :D
Мне според Галап - интернешьнъл това значи , чe поради пълното нагъване на полипептидната верига в пространството, с всички възможни близки и далечни взаимодействия кръвосната с-ма изпитва дефицит на монохроматит.
malibugirl
04-30-2011, 20:18
Мне според Галап - интернешьнъл това значи , чe поради пълното нагъване на полипептидната верига в пространството, с всички възможни близки и далечни взаимодействия кръвосната с-ма изпитва дефицит на монохроматит.
мн забавно наистина ...
мн забавно наистина ...
На страннен въпрос отговарям странно . Естествено , че като тръгнеш да се целуваш с някой ще си възбудена ... Освен ако не го правиш с всеки срещнат .
мн забавно наистина ...
На страннен въпрос отговарям странно . Естествено , че като тръгнеш да се целуваш с някой ще си възбудена ... Освен ако не го правиш с всеки срещнат .
malibugirl
04-30-2011, 20:28
ами не не го правя с всеки срещнат ама ми се стори странно
Ти ако не можеш да разбереш кога си възбудена ... незнаеш още е*е ли ти се, пикае ли ти се :D
MusicAddicted
05-01-2011, 09:58
Ти ако не можеш да разбереш кога си възбудена ... незнаеш още е*е ли ти се, пикае ли ти се :D
Е, това беше доста грубо
Може да те е духнал вятъра ве, тия дни си е хладничко
assminator
05-02-2011, 01:59
дигнал си температура бри :x
Може да те е духнал вятъра ве, тия дни си е хладничко
Не лъжи момичето! :x :x
Само южния вятър означава възбуда!!
:?
MlqkoSkakao
05-02-2011, 15:20
STUFFF написа:
Ти ако не можеш да разбереш кога си възбудена ... незнаеш още е*е ли ти се, пикае ли ти се
Е, това беше доста грубо
грубо мда, но е самата истина :) щом сама не знаеш кога си възбудена и кога не, значи изобщо не се познаваш все още :) на колко си?
malibugirl
05-04-2011, 16:10
на 15
Downtown
05-04-2011, 16:24
на 15
Когато наистина се възбудиш ... ще знаеш ... повярвай ми ... все пак си на 15 ... не знам ся ... ако ти е първа ... или една от първите целувки е възможно тия студени вълни да са били от възбуда ... ама все пак ... НИЯ ОТ ДЕ ДА ЗНАЙМ УАААА.
malibugirl
05-04-2011, 16:49
ами не ми е първа, но пак казвам стана ми интересно дали означават това студените вълни :D [/b]
ScorpionGirl
05-04-2011, 21:34
Според мен тези вълни не значат възбуда, но както всеки човек си е различен, така и може да усеща различни неща при възбуда.
П.С. За нещо да си се притеснила докато си се целувала ?