Влез

View Full Version : Защо не мога да си хвана приятелка?

Cocacola101209
04-30-2011, 22:43
Здравейте.Нов съм в този форум.21 години от сф съм.
Нз просто е така реших да споделя,че ми писна вече.
Нещо въобще не ми се получават с тея момичетааа направо вечеее откачамм.По чвам да си мисля нз какво или съм мн гаден отвратителен или нз.Не намирам др. причина.Днес за пореден път си разскрих чувствата пред едно момиче и :booooomb: И реакцията "Малеее ужас".А до този момент с всички момичета всичко врви идеално.Общо взето излиза ,че съм страшно готиния и печен приятел.и ако реша нещо по така.Направоооооооооооооо оооо побърквам се вече.Вече се чувствам нз как,или както по горе съм мнн мнн гаден да не могат да ме гледат или нз.Гледам се в огледалото пусту муу чудо не съм отвратяга нито е да сам некаф миризливец некъпещ се неподържащ.Нз просто исках е така да кажа да ми стане по леко може ми :Д
Както и дда е стига съм ви занимавал с мойте глупости.

NameStar
04-30-2011, 22:54
пробвай да действаш не да говориш резулатат ще има със сигурност или ще те ударят или ти ще ги удариш ама ако ти ги удряш значи е на добре
а и ако си слагаш бариерата че неможеш да си хванеш приятелка няма да си хванеш ;)

everybodilies
05-01-2011, 05:42
Друсан ли си :shock: :grin: :grin:

Sh@d0w
05-01-2011, 05:43
Не можах да го прочета цялото.Ако сваляш момичета,така както пишеш не се учудвам,че никоя не ти връзва.

И един съвет-не всичко опира до външния вид и до това дали се къпеш...на 21 си трябва вече да имаш поглед върху нещата от живота.Може да си направиш прическата,да си сложиш дрешките и цайсите,ама като си празен от вътре няма да стане.

Имам още какво да кажа,но ще се въздържа.

Cocacola101209
05-01-2011, 05:52
Брат повярваи реален поглед имам над нещата сам си се издържам студен съм.И да и прическа и всичко което казваш е налице сиг. подход както газваш трябва друг подход.КАкто и де и да ми е по гадно днес и това изелезе.
Ако ня някой му говори нещо де.
Бased on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the 2012 Electronic Diversity Visa program.

everybodilies Ми не но днес ще се. :smt119